Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μελίτη: Απωθήθηκε από Έλληνες ένα λεωφορείο με Σκοπιανούς από Αυστραλία χωρίς να γίνουν επεισόδια


Χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής

Αποδοκίμασαν την στάση των Ελλήνων

βουλευτές της Φλώρινας!!!


Ομαλά εξελίσσονται και κορυφώνονται το βράδυ οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε στη Μελίτη της Φλώρινας ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος για τη γιορτή του Προφήτη Ηλία. Το πρωί υπήρξε ένταση στο μεθοριακό σταθμό της Νίκης στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, όταν εμφανίστηκε λεωφορείο με σαράντα περίπου αυτοαποκαλούμενους «Αιγαιάτες» από την Αυστραλία, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα κατευθυνθούν στη Μελίτη για να πάρουν απρόσκλητοι μέρος στις εκδηλώσεις.
Ομάδα περίπου τριάντα μελών, της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» (πρόκειται περί εικασίας που δεν έχει διασταυρωθεί ως πληροφορία μέχρι στιγμής), που είχαν φθάσει στα σύνορα άρχισαν να φωνάζουν εναντίον τους συνθήματα, βρήκαν όμως απέναντι τους ισχυρή αστυνομική δύναμη που είχε παραταχθεί για την αποφυγή επεισοδίων.
Με εισαγγελική εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν από τους πολίτες να διαλυθούν, όπως και έκαναν, ο δε οδηγός του λεωφορείου με τους «Αιγαιάτες» φοβούμενος επεισόδια και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των ελληνικών αρχών έκανε όπισθεν και αναχώρησε επιστρέφοντας στα Σκόπια.
Αντίθετα, πέρασε κανονικά και θα εμφανιστεί το βράδυ στο πανηγύρι της Μελίτης το σκοπιανό μουσικοχορευτικό συγκρότημα ΤΑΝΕΤΣ που χρόνια τώρα μετέχει στο παραδοσιακό πανηγύρι τις Μελίτης.
Τη στάση των Ελλήνων πολιτών (εικάζεται ότι είναι μέλη της "Χρυσής Αυγής") αποδοκίμασαν με δηλώσεις τους οι δυο βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Κωνσταντινίδης και Λιάνης, δηλώσεις που οδηγούν σε σκέψεις που δεν τιμούν τους δύο συγκεκριμένους βουλευτές και που ευχόμαστε να έγιναν λόγω του "θερμού κλίματος" που δημιουργήθηκε και ίσως σε εσφαλμένες πληροφορίες που τους μεταφέρθηκαν.
Οι κάτοικοι της περιοχής εξήραν τη στάση της αστυνομίας που με τους σωστούς χειρισμούς της απέτρεψε επεισόδια, τα οποία θα μπορούσαν να αμαυρώσουν το πανηγύρι της Μελίτης, αλλά και να δώσουν αφορμή για πολιτική εκμετάλλευση από ακραία στοιχεία.
Μπλόκο από τον Εισαγγελέα στους Έλληνες
Κατόπιν διαταγής του Εισαγγελέα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο συνοριακό φυλάκιο Νίκης, τελικά επετράπη η είσοδος των Σκοπιανών στο Ελληνικό έδαφος, αλλά "μπλοκαρίστηκε" η "φυγή" των Ελλήνων πολιτών που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Ελληνικό φυλάκιο επειδή δόθηκε διαταγή στην Ελληνική Αστυνομία να μην επιτρέψει την ομαδική φυγή τους, αλλά μόνο την μεμονωμένη!!!
Δεν είμαστε οι καταλληλότεροι προκειμένου να κρίνουμε τις αποφάσεις των οργάνων της Δικαιοσύνης, αλλά είμαστε οι καταλληλότεροι προκειμένου να διαβάσουμε την ιστορία και να τους κρίνουμε εκ των υστέρων, απευχόμενοι να τους καταδικάσουμε (τόσο εμείς όσο και η ιστορία) για την συγκεκριμένη ενέργεια.
Ευελπιστούμε πως η εκδήλωση θα τερματιστεί χωρίς επεισόδια και δίχως να δοθεί η δυνατότητα στην μετέπειτα εκμετάλλευση (μέσω βιντεοσκοπήσεων), εις βάρος της χώρας μας, από τα Σκοπιανά ΜΜΕ.
Εκωφαντική η απουσία Ελλήνων πολιτικών
Η απουσία των Ελλήνων πολιτικών, που ήταν ολοφάνερη σήμερα στην περιοχή της Φλώρινας, καταδεικνύει και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις Σκοπιανές προκλήσεις αλλά και την εθνικιστική πολιτική των Σκοπίων οι Έλληνες πολιτικοί.
Ίσως βέβαια να προτίμησαν να μετάσχουν δια της απουσίας τους, προκειμένου να μην δώσουν λαβή ώστε να τους χαρακτηρίσουν ως Έλληνες!!!
Σαφέστατα η ημέρα ήταν η καταλληλότερη για επίσκεψη σε παραλίες και νησιά (Μύκονος κ.λ.π.), αλλά ήταν και η καταλληλότερη για να αποδείξουν οι εθνοπατέρες μας πως "φυλάσσουν Θερμοπύλας" και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ρόλο του "Εφιάλτη".
Κανένας αρχηγός κόμματος, καμία κομματική οργάνωση δεν έδωσε το παρών στη νέα πρόκληση...

Οι άνδρες ξεχωρίζουν από τα παιδιά

επειδή αναγνωρίζουν και

αντιμετωπίζουν τις ευθύνες τους...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]