Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να καταργηθούν άμεσα οι φοιτητικές πολιτικές παρατάξεις

Έξω η βία και η πολιτική

από τα Πανεπιστήμια


Εάν αυτό είναι "φοιτητικό κίνημα", εγώ είμαι ο Καρλομάγνος...

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1983 εισήγαγε στα σχολεία και τα πανεπιστήμια την πολιτική, η παιδεία ΠΕΘΑΝΕ στην Ελλάδα!

Η κατάσταση σήμερα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αριστερίστικες κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις κυρίως αλλά και φοιτητικές παρατάξεις όλου του ελληνικού πολιτικού φάσματος, δρουν μέσα στα πανεπιστήμια αλλά και έξω από αυτά με τρόπο τραμπουκικό, αναρχοφασιστικό και αναρχοναζιστικό. Η βία και ο αριστερίστικος αναρχοναζισμός ζει χρόνια ΕΠΟΥΣ από το 1983 ειδικά, μέχρι σήμερα και κανείς δε ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον αυτής της χώρας εάν συνεχιστεί έστω και για λίγο ακόμα αυτή η αισχρή κατάσταση! Μία βόλτα σε οποιοδήποτε ελληνικό πανεπιστήμιο αρκεί για να καταλάβει κανείς το τέλμα και το βούρκο στον οποίο έχει πέσει πλέον η παιδεία στην Ελλάδα. Δε χρειάζεται να είναι κανείς φοιτητής ή να είχε υπάρξει φοιτητής κάποιος για να διαπιστώσει αυτό το τραγικό αποτέλεσμα που έφερε ο κάλπικος προοδευτισμός της κεντροαριστεράς (για να μη μασάμε τα λόγια μας) στην παιδεία και ειδικά τα πανεπιστήμια.

Πουθενά σε όλο τον κόσμο δε συμβαίνουν καταλήψεις σε σχολεία και σε πανεπιστήμια και ειδικά σε μία διαχρονική βάση. Ο λεγόμενος προοδευτισμός που καμία σχέση με πρόοδο δεν έχει στην πράξη, μετέτρεψε τους πανεπιστημιακούς χώρους σε ΠΑΙΔ(Ε)ΙΑ ΜΑΧΗΣ, ΒΙΑΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΜΟΥ για να μην αναφέρω και την ασυλία και προστασία που παρέχει το κακοποιημένο και βιασμένο παρά φύσιν, πανεπιστημιακό άσυλο ως έννοια και πράξη στο έγκλημα και την παρανομία..

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν και επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε κάποτε με τις φοιτητικές πολιτικές παρατάξεις που υποθάλπουν και προάγουν τη βία, την αναρχία, το φασισμό και την κατάλυση της δημοκρατίας.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που ανέχονται αυτή την κατάσταση και ειδικά αυτούς που το παίζουν και προοδευτικοί δημοκράτες τρομάρα τους ενώ στην πραγματικότητα είναι ρεβανσιστές της βίας και του φασισμού στην πράξη γιατί ο φασισμός μόνο στην πράξη κρίνεται και όχι στα λόγια.

ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

"Υγρό Πυρ"

Υ.Γ. Και για να μην προλάβουν κάποιοι να πούνε πως ρίχνουμε τα βάρη στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου για τα σημερινά χάλια της Παιδείας και δη των Πανεπιστημίων, να ξεκαθαρίσουμε πως πιστεύουμε ακράδαντα στις καλές προθέσεις του μεγάλου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που οι "υπεύθυνοι" και οι "συνεχιστές" των οραμάτων του, κάθε άλλο παρά ίδια ιδανικά και όνειρα είχαν (και όχι μόνο για την Παιδεία), με αποτέλεσμα να κατακρεουργήσουν αυτό που ο Ανδρέας, ο κάθε πολιτικός που είχε και έχει αρχές, αλλά και ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου ονειρευόταν. Παιδεία για όλους, με δράση αλλά και ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξη
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]