Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολόκληρη η κυβέρνηση κάνει διακοπές


Εργασιοθεραπεία έχει… επιβάλλει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση. Έχουμε και λέμε: ο πρόεδρος στη Σέριφο, ο ένας αντιπρόεδρος στη Τζια, ο δεύτερος στη Σκόπελο και οι υπουργοί στα υπόλοιπα νησιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «τσάρος» της Οικονομίας, Ευάγγελος Βενιζέλος, βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην πανέμορφη Σκόπελο για τριήμερο.

Καλά να περνάνε οι άνθρωποι, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για να μας… δουλεύουν καλύτερα για την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν τη χώρα, αλλά ελπίζουμε τώρα που καίγεται η Ευρώπη και η υφήλιος να είναι κάποιος πίσω στην Αθήνα τη Δευτέρα…

Κατά τα λοιπά, αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να ονομαστεί και ως "κυβέρνηση διακοπών"¨, αφού και όταν δεν λείπει σε διακοπές είναι σαν να... λείπει. Μάλλον έχει διοριστεί ως μόνιμη σε θέση... απουσίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κυκλοφορουν αναμεσα στον κοσμο ομως ή φοβουνται μηπως φανε κανα γιαουρτι απο το πουθενα?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]