Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πράσινη ανάπτυξη του Γιώργου ξεκινάει από την... Κερατέα

  • Έκρυθμη η κατάσταση στην Κερατέα και νέα επεισόδια των ΜΑΤ με τους κατοίκους

Νέες συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων της περιοχής σημειώνονται και την Παρασκευή στην Κερατέα.

Από νωρίς το πρωί, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης για την κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στην περιοχή.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη με τους άντρες των ΜΑΤ να κάνουν συχνά χρήση χημικών.

Την Πέμπτη, το Ειρηνοδικείο του Λαυρίου αποφάσισε την προσωρινή άρση των εργασιών, καθώς δεν έχει γίνει αρχαιολογική μελέτη. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Και με την υπόθεση να εκκρεμεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, το καθεστώς Παπανδρέου αποφάσισε να "δράσει" τοποθετώντας τους άνδρες των ΜΑΤ απέναντι στους πολίτες, προκειμένου να εγκαταστήσει τον εργολάβο που ανέλαβε την διαχείριση του ΧΥΤΑ.
Σύνομο, παράνομο, κατάχρηση εξουσίας; Ποιός μπορεί να ξέρει;
Δεν θέλω να σταθώ στην τάση παραβατικότητας των αστυνομικών αρχών (χρήση χημικών, ξυλοδαρμοί πολιτών, εκφοβισμοί και ψυχολογικές απειλές, απειλή για έκθεση σε κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων της Κερατέας), ούτε και την μόνιμη τάση παραβίασης του Ελληνικού Συντάγματος και των θεσμών (κυρίως της Δικαιοσύνης, που έχει καταγγελθεί και από δικαστικούς λειτουργούς) από την κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ.
Φυσιολογικά, θα έπρεπε να μας απασχολεί η εμμονή της δημιουργίας και λειτουργίας του ΧΥΤΑ Κερατέας σε έναν αρχαιολογικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να μας απασχολεί και απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της οποίας καταργείται η λειτουργία των ΧΥΤΑ σε ολόκληρη την Ευρώπη!!! Κι ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει την δημιουργία κατάλληλων μονάδων διαχείρισης και εκμετάλλευσης των σκουπιδιών, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφασίζει να δημιουργήσει έναν ΧΥΤΑ που θα λειτουργήσει για 3 χρόνια(!!!) και στη συνέχεια... ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει, ενώ στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα έχει υπάρξει σοβαρή βλάβη του οικοσυστήματος στην Κερατέα, θα έχουν καταστραφεί τα αρχαία μνημεία και θα έχει παραβιαστεί η έννοια της εξοικονόμησης χρημάτων (που με τόση σπουδή προσπαθεί να μας πείσει σύσσωμη η κυβέρνηση Παπανδρέου) που υποτίθεται ότι γίνεται σήμερα...
Αλήθεια, ο υπουργός Πολιτισμού, ο κύριος Γερουλάνος, τι έχει να πει για τα συμβαίνοντα εντός ενός αρχαιολογικού χώρου;
Ο υπουργός Οικονομικών, ο κύριος Παπακωνσταντίνου, τι έχει να πει για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος;

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τι έχει να πει για την πράσινη ανάπτυξη που θέλει να φέρει στη χώρα, αλλά του προκύπτουν χαβούζες και... παράξενες παραβιάσεις αποφάσεων της Δικαιοσύνης;

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα παρακαλούσα τα σχόλια να είναι όχι μόνο ευπρεπή (χωρίς βρισιές), αλλά και μέσα στα πλαίσια που ο νόμος ορίζει. Εκκλήσεις και προτροπές για παράνομες - έκνομες ενέργειες, δεν είναι δυνατόν να περάσουν από τα σχόλια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμαρτυρίας. Ας γίνουμε ευρηματικοί και το αποτέλεσμα θα έρθει γρηγορότερα από όσα φανταζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φιλτατε Κωνσταντινε..Επανασταση τωρα !Πριν ειναι αργα πολυ αργα για το Εθνος.
    Ποτε ηλιθιοι και φασιστες,οπως οι σημερινοι δοσιλογοι που δηδεν κυβερνουν δεν εφυγαν μονοι τους.
    Η ο Θεος η ο Λαος θα τους διωξη δια παντως οχι μονο απο την βουλη αλλα εξω και μακρυα απο τα συνορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]