Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα έμαθες τα νέα πατριώτη; Ο Πεταλωτής θίχτηκε!!!

  • Όλα αυτά που τους σέρνουν οι Έλληνες πολίτες δεν αγγίζουν τα ευαίσθητα αφτάκια τους, αλλά θίγονται όταν ένα κόμμα τους την πει... Μετά από αυτό, "τι να πει κανείς, για το μυαλό της αλληνής", που λέει και το άσμα...

Έντονη ήταν η αντίδραση του επροσώπου της κυβέρνησης Γ. Πεταλωτή στις επικρίσεις της ΝΔ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία και στο ζήτημα της ΔΕΗ. Πειράχτηκε το ξανθό αγόρι, από τον χαρακτηρισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, ως "κυβέρνηση του μνημονίου"!!!
«Η Ν.Δ. παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα, καθημερινά μας πείθει για το αντίθετο», σημειώνει ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα απο τον χαρακτηρισμό “κυβέρνηση του μνημονίου”.
Η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι προφανής ο εκνευρισμός και ο πανικός του εκπροσώπου της κυβέρνησης του Μνημονίου».
Κουίσλινγκ τους ανεβάζουνε, Τσολάκογλου τους κατεβάζουνε. Το “κυβέρνηση του μνημονίου τους πείραξε;
Αν το ΓΑΠ είναι ο Άβερελ, ο Πεταλωτής μήπως είναι τελικά ο Ραν Ταν Πλαν;...
Και αναρωτήθηκα… κάθε μέρα, από τις 7 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια τού ΔΝΤ και τής κυβέρνησης ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ στα κανάλια για τα καλά τής απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων. Το κλειστό επάγγελμα του καναλάρχη πότε θα ανοίξει στην Ελλάδα; Το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού;
Είπατε κάτι σχετικό κύριε Πεταλωτή και δεν το άκουσα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ . ΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΜΗ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΤΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ. ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ!!!!!!!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ
    ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]