Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού κάποιοι έκλεψαν γιατί δεν μπαίνουν στη φυλακή;

Εκατομμύρια αγανακτισμένοι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων έχουν στο στόμα τους μια φράση "δεν πάει άλλο". Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί 35 χρόνια να κάνει θυσίες,έχει κουραστεί να υποβάλλεται σε λιτότητα, να ακούει μεγάλα λόγια και στο τέλος να μένει με το "κάθε πέρσι και καλύτερα".
Έχει κουραστεί από την συνεχόμενη οικονομική, πολιτική, εθνική, πολιτισμική "αφαίμαξη" στην οποία τον υποβάλουν τα πολιτικά τζάκια, οι δημαγωγοί και κομματικά λαμόγια που παραμονεύουν σαν κοράκια έτοιμα να αρπάξουν και την τελευταία μπουκιά από το στόμα του αφήνοντας του τις υποσχέσεις.
Τα πράγματα πλέον είναι σε οριακό σημείο και η "αιμορραγία" δεν μπορεί να συνεχιστεί καιρός να "αιμορραγήσουν" και οι πολιτικάντηδες καθώς και οι κάθε λογής "ακόλουθοι". Εάν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει να αφήσει έργο "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα".
Ας ξεκινήσει από εκεί που πραγματικά έπρεπε να είχαν ξεκινήσει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ειλικρινά δεν θέλουμε εξυγίανση, θέλουμε να χρεοκοπήσουμε.
Δεν θέλουμε σχολεία, θέλουμε να μείνουμε αγράμματοι.
Δεν θέλουμε δρόμους, θέλουμε να πηγαίνουμε με μουλάρια.
Δεν θέλουμε αυξήσεις και νοσοκομεία, θέλουμε να πεθάνουμε από την πείνα.
Αλλά πριν πεθάνουμε θέλουμε να δούμε ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Δεν γνωρίζω πόσοι νόμοι και πόσα νομοσχέδια ψηφίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια "για το καλό μας". Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ποτέ κανένας κλέφτης και ψεύτης δεν τιμωρήθηκε.
Έφαγαν από δρόμους. Έφαγαν από πλατείες. Έφαγαν από εξοπλισμούς. Έφαγαν από ιδιωτικοποιήσεις. Έφαγαν από τα ασφαλιστικά ταμεία. Έφαγαν από το χρηματιστήριο. Έφαγαν από τις κοινοτικές επιχορηγήσεις. Έφαγαν από την δημόσια περιουσία. Έφαγαν από τους κουμπάρους. Έφαγαν από τα ομόλογα. Έφαγαν από τα νοσοκομεία. Έφαγαν από τα λιμάνια. Έφαγαν... έφαγαν... έφαγαν...
Ε, φτάνει!! Αϊ σιχτίρ πιά!!! Και έχουν και μούτρα και βγαίνουν σε κανάλια, ραδιόφωνα δίνουν συμβουλές και συνεντεύξεις και ούτε ένας τους δεν έχει πάει φυλακή για όλη αυτή την καταλήστευση αλλά ούτε καν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί και να μην ξανα-ασχοληθεί με την πολιτική.
Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τον Αλογοσκούφη να κάνει και μαθήματα και όλοι μαζί να κρύβονται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Να μην σας πω που τον γράφω αυτό το νόμο. Τι νόμο ρε αλήτες; Είναι υπεύθυνος που επί υπουργείας του η Ελλάδα χρεώθηκε 160 δις ή όχι; Φυσικά και ναι... Και αντί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κονομάει την βουλευτική συνταξούλα και... πλήρωνε μ... Ελληνικέ λαέ.
Και μην σας φανεί περίεργο αν σε 5-6 χρονάκια ξανα-είναι και υποψήφιος όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.
Όλοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει έντονο το στοιχείο της συντεχνίας σε δημοσιογράφους,γιατρούς,δικηγόρους κ.λ.π. και απορία αυτού είναι η ατιμωρησία.
Ε, λοιπόν, υπάρχει και μια άλλη συντεχνία των βουλευτών.
Μαζεύτηκαν προχθές να συζητήσουν τάχα την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και συμφώνησαν ΟΛΟΙ ότι πρέπει να επεκταθεί ο χρόνος παραγραφής.
Τι λέτε ρε δηλαδή αν από 4 το κάνετε 8 χρόνια τι θα αλλάξει;
Και το ρωτάμε αυτό γατί ΟΛΟΙ συμφώνησαν επίσης ότι οι ίδιοι οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν την παραπομπή δηλαδή δεν θα παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ.
Βγήκε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Παναγιωτόπουλος και είπε το εξής καταπληκτικό ότι αν αποφάσιζε εισαγγελέας δεν θα κυβερνιόταν η χώρα. Δηλαδή είσαστε ΟΛΟΙ κλέφτες ή απλά κοινοί συκοφάντες.
Αυτό είναι το συμπέρασμα.
Γιατί κύριοι δεν μαζεύεστε να ψηφίσετε έναν νόμο με αναδρομική ισχύ (όπως αυτός που πήγε να περάσει ο Παπακωσταντίνου ώστε να ληστέψει τους μικρο-ιδιοκτήτες) και να ζητήσετε (για να απαντήσω και σε απορία διαφόρων πως θα παρθούν πίσω τα κλεμμένα) να γίνει έλεγχος, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ από το 1980 και μετά στο πόθεν έσχες όχι μόνο των βουλευτών αλλά και των προέδρων της Δημοκρατίας, των γ.γ. των υπουργείων, των διοικητών ΔΕΚΟ, των προέδρων ειδικών επιτροπών, των δικαστών, των αρχηγών στρατού και σωμάτων ασφαλείας.
Να ελέγξετε αναδρομικά όλους τους γιατρούς που εργάζονται στο ΕΣΥ και που με ένα μισθό βρίσκονται με κότερα και βίλες. Τους δημοσιογράφους που από το πουθενά έφτιαξαν εφημερίδες και ραδιόφωνα λες και μιλάμε για περίπτερα. Μεγαλο-εργολάβους του δημοσίου που βρέθηκαν με κανάλια και μάλιστα χωρίς άδεια. Διοικητές νοσοκομείων που ηθελημένα ή όχι συνηγόρησαν στην υπερχρέωση φαρμακευτικού υλικού...!
Προχωρήστε σε δήμευση των περιουσιών και των καταθέσεων τους αυτών και των οικογενειών τους μέχρι πρώτου βαθμού συγγένειας.
Θα το κάνετε αυτό; Δεν νομίζω.
Εκεί είναι όμως τα λεφτά κύριοι στις μίζες, τις απάτες και την κακοδιαχείριση όλων αυτών των ετών. Μόνο έτσι θα βρεθούν τα κλεμμένα και θα αποκατασταθεί και το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα.
Και μην πεί κάποιος τις γνωστές μ... ότι ένας τέτοιος νόμος θα είναι αντισυνταγματικός γιατί όταν τους βολεύει δεν κολλάνε στην... αντισυνταγματικότητα. Και θα φέρω ένα παράδειγμα απο το μακρινό 2001 όπου ο συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος που εκθειάζετε ως κορυφή απο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εισηγήθηκε νόμο για τις ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες με τον οποίο διαγράφονταν χρέη εκατ. προς το δημόσιο.
Ακολούθως όμως αυτός ο νόμος του... συνταγματολόγου!!! κρίθηκε αντισυνταγματικός.
Ποιό ήταν το αποτέλεσμα για το κ. Βενιζέλο που ζημίωσε εις γνώσιν του το δημόσιο; ΚΑΝΕΝΑ.
Για τον Ελληνικό λαό όμως επειδή τα χρέη δεν σβήνονται τα πληρώνει ακόμα αυτός.
Και μην βγαίνουν μερικοί και το παίζουν φορείς της αλήθειας ζητώντας απο τον Ελληνικό λαό να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση.
Όχι να μην βοηθήσει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Να επιστρέψουν τα κλεμμένα, να πάνε φυλακή και ο τόπος δεν θα χρειάζεται καμιά βοήθεια.
Αλλιώς 100 φορές να χρεοκοπήσουμε παρά να γίνουμε για μια ακόμα φορά υποζύγια για να μας κυβερνά ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης και τα άλλα παιδιά...
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλέ μου Άνθρωπε (από Θανάση Βέγγο) εσύ που έγραψες το συγκεκριμένο άρθρο θυμήσου ότι.
    1ον. Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.
    2ον. Αυτοί είχαν πάντοτε το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι.
    3ον.Γιάννης πίνει-Γιάννης κερνάει.
    4ον.Πάντα θέλανε την πίτα ολόκληρη και τα μαντρόσκυλα τους χορτάτα......
    5ον.Μας χρωστάνε μας πήραν και το βόδι.
    Αυτά τα ολίγα με πολλή σημασία έκαστο.
    Ο λαϊκός μας ήρωας Καραγκιόζης είναι επίκαιρος όσο ποτέ.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    6ον.Δώσε ψήφο στο (χωριάτη) να που μας κάθισε και στο σβερκάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογω..[παραγραφης].
    Να κανουμε γι αυτο, διαδηλωση, να δεσμευτουν οι περιουσιες των κλεφταραδων, εχουν ονομα, Σημιτης, Μαγγινας, Ρουσοπουλος, Σουφλιας, Μαρκοπουλος, Ζαχοπουλος, Βουλγαρακης, Δενδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]