Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε βαθύ κώμα η κυβέρνηση Καραμανλή μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις

Ως πότε κύριοι θα επιτρέπετε

στους Τούρκους να μας ταπεινώνουν;

Αυτά που μας κάνει, σήμερα, η Τουρκία έχουν προηγούμενο στο βαθύ παρελθόν. Δεν αριθμούνται, στην κυριολεξία, τα βάσανα, που έχει υποστεί ο Έλληνας από το τουρκικό έθνος – κράτος.
Όχι μόνον κατά την, επί τέσσερις αιώνες, σκλαβιά του, από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και κατά τις περιόδους που προηγήθηκαν και επακολούθησαν. Και όταν χρησιμοποιούμε την λέξη «βάσανα» δεν εννοούμε μία οποιαδήποτε διάσταση της λέξεως «ταλαιπωρία», αλλά μία ατέλειωτη σειρά διωγμών, βασανιστηρίων, δολοφονιών και γενικώς βαρβαρότητος απεριγράπτου μεγέθους.
Αναρίθμητες και οι σχετικές, ιστορικές αναφορές επί τούτου. Και όχι μόνον για τους Έλληνες – που υπέφεραν περισσότερον παντός άλλου – αλλά και στο σύνολό τους οι βαλκανικοί λαοί, αυτό που έχουν να ενθυμούνται από τους Τούρκους είναι (μόνον) αιώνες απεριγράπτων σφαγών, λεηλασιών, υποχρεωτικών εξισλαμισμών, σαδιστικών βασανιστηρίων, παιδομαζωμάτων κ.λπ. από τη στιγμή που ο ληστρικός και αιμοχαρής αυτός λαός ενεφανίσθη στα εδάφη τους.
Είναι αυτονόητο πως οι ιστορικές αναφορές με όσα έχουμε υποστεί δεν πρέπει, με κανένα τρόπο, να λησμονούνται. Όπως, επίσης, είναι και άκρως λυπηρό, όσο και ανησυχητικό το γεγονός ότι οι σημερινοί Έλληνες, σκοπίμως, εξωθούνται σε πλήρη ιστορική αμνησία, σε ό,τι έχει να κάνει με τα τραγικά γεγονότα που υπέστησαν οι πρόγονοί μας από τους Τούρκους επί πολλούς αιώνες στο όνομα μιας, από πάσης πλευράς, ανέφικτης «Ελληνοτουρκικής Φιλίας». Πρόκειται για μία προσπάθεια αποσιωπήσεως και εν πολλοίς παραποιήσεως της Ιστορίας που, ανεπιφυλάκτως, ο γράφων χαρακτηρίζει ως εθνική προδοσία, βάσει της οποίας το θύμα (εμείς) αναδεικνύουμε τον θύτη μας (τους Τούρκους) ως έναν ισότιμο συνομιλητή επί παντός του επιστητού!.. Και αν είναι δυνατόν, να συζητούμε με τους – υπενθυμίζω – δολοφόνους, βασανιστές και βιαστές μας, επί θεμάτων εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αλλά και να τους υποστηρίζουμε να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αφού, μάλιστα, ο νεοραγιαδισμός και η ασυνειδησία των πολιτικών αρχόντων «μας» τους έχει οδηγήσει στην εθνική προδοσία και την υποστήριξη των βασανιστών του έθνους μας, αυτονόητο είναι ότι οι βασανιστές μας αυτοί, οι Τούρκοι, θα εγείρουν απαιτήσεις, όχι μόνον στο Αιγαίο, αλλά και στην Θράκη, όπου ΗΔΗ έχει αρχίσει συστηματική προσπάθεια, εκ μέρους της Άγκυρας, εκτουρκισμού της περιοχής και εν συνεχεία, δημιουργίας θέματος… ανεξαρτητοποιήσεώς της. Πολύ περισσότερο, από τη στιγμή που οι «φίλοι και σύμμαχοι» Αμερικανοί έχουν, ήδη, ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τέτοιες ενέργειες, υποστηρίζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου (Κοσόβου), επαρχίας και μητροπόλεως του πολιτισμού της Σερβίας.
Βέβαιον θεωρείται, από κάθε σοβαρό και αντικειμενικό αναλυτή, ότι οι σχέσεις μας με τους Τούρκους ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να καταστούν έστω υποφερτές. Διότι, ακόμη και σήμερα, επ’ ουδενί λόγω ξεχνούν ότι είμεθα τμήμα τής, το πάλαι ποτέ, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Διότι εμείς ορθώσαμε, πρώτοι, το ανάστημά μας στην κυριαρχία τους και υπήρξαμε η αφορμή και το αίτιο της καταρρεύσεώς της, με την εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου 1821. Διότι εμείς, εν τέλει, συνιστούμε το βασικό εμπόδιο της εξαπλώσεώς τους, πάλι, προς τη Δύση. Αυτοί (οι Τούρκοι), έτσι αποδεικνύουν ότι σκέπτονται, ότι ονειρεύονται. Ενώ οι δικοί «μας» πολιτικοί άρχοντες είτε αεροβατούν, είτε έχουν ευθυγραμμισθεί πλήρως στα σχετικά κελεύσματα και συμφέροντα των, πέραν του Ατλαντικού, «φίλων και συμμάχων», οι οποίοι, ανενδοιάστως, στηρίζουν τους Τούρκους και ποδοπατούν τα δίκαια των Ελλήνων. Ακριβώς διότι η ψοφοδεής πολιτική ηγεσία της χώρας μας δεν θέλει να ασκήσει αξιοπρεπή εξωτερική πολιτική, ακριβώς γιατί έχει μάθει να γλείφει τις σόλες των παπουτσιών ακόμη και του τελευταίου κλητήρα του Στέητ Ντιπάρτμεντ και κατά προέκτασιν, σήμερα, του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας. Η οποία Τουρκία παρά τη… γυμναστική που μας κάνει, εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παλαβά όσο και γλοιώδη πράγματα, φίλε μου!...
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. κατά τον λαό και αυτοί που τον κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωτήρη Ζαφειρακόπουλε μη στενοχωριέσε αγόρι μου. Αυτό το μιαρό τουρκικό γένος μιά των ημερών θα εκλείψει από την γη. Ό,τι πρόλαβαν, έκαναν. Όπως όλες οι συμμορίες, έτσι κι αυτή θα πάρει τον πούλο, από τα άγια χώματά μας.
    Δήμος Βλαχάβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αρθρο εχει μια τρομακτικη ιστορικη ανακριβεια στην εξης παραγραφο:
    "Αναρίθμητες και οι σχετικές, ιστορικές αναφορές επί τούτου. Και όχι μόνον για τους Έλληνες – που υπέφεραν περισσότερον παντός άλλου – αλλά και στο σύνολό τους οι βαλκανικοί λαοί, αυτό που έχουν να ενθυμούνται από τους Τούρκους είναι (μόνον) αιώνες απεριγράπτων σφαγών, λεηλασιών, υποχρεωτικών εξισλαμισμών, σαδιστικών βασανιστηρίων, παιδομαζωμάτων κ.λπ. από τη στιγμή που ο ληστρικός και αιμοχαρής αυτός λαός ενεφανίσθη στα εδάφη τους."

    Οι Βαλκανικοι λαοι, πλην των Ελληνων, ουδεποτε υπεφεραν απο παιδωμαζωματα, λεηλασιες και καταστροφες.
    Οι Αλβανοι και οι Βουλγαροι, με το αζημιωτο, ησαν οι καλύτεροι συμμαχοι των Οθωμανων, με το να δινουν πληροφοριες κατα των Ελληνων.
    Οι Ελληνες, λογω της σημαντικης ιστοριας μας, δεχθηκαμε αυτες τις απανθρωπες τακτικες για να καταπολεμηθει το εθνικο μας φρονημα.Κανενας αλλος βαλκανικος λαος δεν αντιμετωπισε τους Τουρκους οσο οι Ελληνες, επειδη ησαν τυχοδιωκτες χωρις ιστορικη συνειδηση και χωρις εθνικο φρονημα.
    Και ενα απο τα μεγαλυτερα ιστορικα εγκληματα των Τουρκων κατα των Ελληνων(και μονο) ειναι η διαιρεση της Ελλαδας σε βιλαετια, που δεν ειχαν καμια σχεση με την ιστορικη και εθνολογικη μας υποσταση.
    Στην περιοχη της Μακεδονιας ,αφου προσθεσαν και χωρους βοριως και δυτικως αυτης, δημιουργησαν τα βιλαετια της Θεσσαλονικης, του Μοναστηριου και του Κοσσυφοπεδιου.
    Βασει αυτων των ανακαταταξεων, Αλβανοι, Βουλγαροι,Ρουμανοι και Σερβοι χρησιμοποιουσαν ανθελληνικη προπαγανδα για τον σφαιτερισμο του πραγματικου ονοματος και της πραγματικης Ιστορικης Μακεδονιας.
    Και κατι ακομα πολυ σημαντικο:
    Οι Ελληνες για να γλιτωσουν τα παιδια τους και τις οικογενειες τους απο γενοκτονιες, αναγκαζοντουσαν να μαθουν το "σλαβικο" ιδιωμα, διοτι τους Σλαβους , Βουλγαρους κτλ. δεν τους ενοχλουσαν οι Τουρκοι.
    Το "σλαβικο" ιδιωμα ειναι ενα ιδιωμα που εχει ελληνικες(κυριως Ομηρικες),τουρκικες,ιλλυρικες και σλαβικες ριζες.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]