Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη η Τουρκία


Βγάζει πάλι το Γιαβούζ στην Ανατολική Μεσόγειο

Το έχουμε γράψει εγκαίρως ότι ο Ταγίπ Ερντογάν σύντομα θα επιστρέψει στις γνωστές προκλήσεις του. Το αποδεικνύουν άλλωστε όλες οι κινήσεις και δηλώσεις του. Ενώ οι Ευρωπαίοι του χαρίζουν χρόνο και δεν αποφασίζουν για κυρώσεις, ο σουλτάνος αποφάσισε να βγάλει ξανά το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ στην Ανατολική Μεσόγειο!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, δηλώνοντας ότι το Γιαβούζ σύντομα θα επιστρέψει στις «προγραμματισμένες εργασίες του»!

«To Ορούτς Ρέις συνεχίζει τις σεισμικές έρευνες του στα ανοιχτά της Αττάλειας. Το Μπαρμπαρός πήγε για μακροχρόνια συντήρηση και είναι στα ναυπηγεία στην Τούζλα. Τo Γιαβούζ ολοκληρώνει τις προμήθειες του και σύντομα θα επιστρέψει στις προγραμματισμένες τους εργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Υπενθυμίζουμε ότι το Γιαβούζ είχε μπουκάρει στην κυπριακή ΑΟΖ για μήνες και όταν αποχώρησε η δικαιολογία ήταν πως έπρεπε να γίνουν εργασίες συντήρησης!

Η Τουρκία έχει τώρα στραμμένο το ενδιαφέρον της στην πενταμερή για την Κύπρο και θα προκαλεί εκ νέου, για να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]