Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν να στηρίξουν την Ουκρανία στη διαμάχη της με τη Ρωσία


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έλαβε διαβεβαιώσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα μεταξύ τους οι δύο ηγέτες, ότι η Ουάσιγκτον δεν θα εγκαταλείψει την Ουκρανία ενόψει της ρωσικής "επιθετικότητας".

"Συζητήσαμε λεπτομερώς την κατάσταση στο Ντονμπάς. Ο πρόεδρος Μπάιντεν με διαβεβαίωσε ότι η Ουκρανία δεν θα μείνει ποτέ μόνη απέναντι στην επιθετικότητα της Ρωσίας" δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση μετά την συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Ουκρανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο, ότι η Ουκρανία και οι ΗΠΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους όταν πρόκειται για την διαφύλαξη της δημοκρατίας, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων ukrinform.

"Χαίρομαι που μίλησα με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Ουκρανία εκτιμά την υποστήριξη των ΗΠΑ σε διάφορα επίπεδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όταν πρόκειται για την διαφύλαξη των δημοκρατιών μας. Προτίθεμαι σοβαρά να μεταρρυθμίσω την Ουκρανία, να ενισχύσω την διαφάνεια και να πετύχω την ειρήνη", έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτηση του, υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει καθοριστική σημασία για τους Ουκρανούς.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]