Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απόλυτη παράνοια!


Επισπεύδουν την Ανάσταση, ανοίγουν τα σύνορα και κρατούν φυλακισμένους τους Ελληνες!

Στην σφαίρα της απόλυτης παραφροσύνης κινούνται πλέον τα κυβερνητικά «μέτρα» σε σχέση με την ανεξέλεγκτη επέλαση του τρίτου και φονικότερου κύματος της πανδημίας στη χώρα. Απ΄όπου και αν τα πιάσεις δεν βγάζουν νόημα.

Μέχρι και την Ανάσταση του Κυρίου σκέφτηκαν να επισπεύσουν για να υπακούσει στους νέους κανόνες κυκλοφορίας.

Εξηγήστε μου εσείς πώς την ώρα που χάνονται «καραβιές» Ελλήνων κάθε μέρα, κάποιοι ηλίθιοι, ένθεν-κακείθεν, μπορεί να συζητούν την χρονική μετατόπιση της Αναστάσιμης Λειτουργίας κατά μερικές ώρες.

Τι ακριβώς θα μπορούσε να εξυπηρετεί αυτό; Να ακουστεί το «Χριστός Ανέστη», ας πούμε, με το φως της ημέρας και όχι τα Μεσάνυχτα, όπως επιβάλει το τελετουργικό και όπως γίνεται από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας στη χώρα αυτή.

Ε, λοιπόν τίποτα απολύτως δεν αλλάζει. Ούτε στο υγειονομικό, ούτε στο ενδημικό πεδίο. Απλώς κάποιοι στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, βαθιά προβληματικοί, κομπλεξικοί και μισέλληνες, μέσα στην αναμπουμπούλα, βρίσκουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους με την Ορθοδοξία ξεφτιλίζοντας τις ιερότερες στιγμές της. Αφού μπορούν να μετατοπίζουν την Ανάσταση, σε λίγο θα μπορούν και να την καταργήσουν. 


Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτή η κουβέντα, η εντελώς αχρείαστη, που δεν έπρεπε καν να τεθεί στο τραπέζι αν είχαμε ιεράρχες που σέβονταν τα ράσα τους, δεν γίνεται στο πλαίσιο της κρίσης πανικού που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση, αλλά εξυπηρετεί σκοπιμότητες των κομπλεξικών που προαναφέραμε.
Αυτών που κατάφεραν να μην αναφέρεται ο ρόλος της Εκκλησίας στην συμπλήρωση δύο αιώνων από την Μεγάλη Επανάσταση του Γένους.

Ωραία λοιπόν. Πείτε ότι αυτό το καταλάβαμε. Αλλά για ποιο λόγο, δεύτερη συναπτή χρονιά, δεν θα γιορτάσουμε Πάσχα στο χωριό; Για να κάνουμε καλοκαίρι; Εμείς; ‘Η μήπως οι Γερμανοί τουρίστες; Γιατί αλλιώς πώς μπορεί να εξηγηθεί ότι άνοιξαν οι μετακινήσεις, για τους επισκέπτες από τις χώρες της Ε.Ε. και μερικές ακόμη, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή μοριακό τεστ 72 ωρών;

Δηλαδή ο εμβολιασμένος Φρίτσης θα έρχεται από το Βισμπάντεν για να βρέξει τα πόδια του στη Ψωροκώσταινα, αλλά ο εμβολιασμένος Ελληνας δεν θα μπορεί να πάει ούτε μέχρι το πατρικό του στη Σπερχειάδα, για τον οβελία; Βγάζει νόημα;

Με την ίδια ακριβώς υγειονομική αντίληψη, δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται οι εσωτερικές μετακινήσεις για τους Ελληνες που έχουν εμβολιαστεί; Η για όσους μπορούν να επιδείξουν πρόσφατη αρνητική ένδειξη από μοριακό έλεγχο; Τι είδους πολιτική δύο ταχυτήτων είναι αυτή; Και τι είδους κυβέρνηση την σκέφτηκε; Κυβέρνηση που εξέλεξαν Ελληνες για να υπηρετεί κατά προτεραιότητα τους ξένους;

Αλλά όχι και όλους τους ξένους…Υπάρχουν κι εδώ διακρίσεις. Ανοιξαν οι μετακινήσεις χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους Σέρβους, πλην όμως όχι για τους Ρώσους! Που αποτελούν την πέμπτη μεγαλύτερη ομάδα ξένων επισκεπτών στη χώρα. 


Γιατί βρε Θεοχάρη; Ρώσικα εμβόλια κάνουν και οι μεν και οι δε(οι Σέρβοι και μπόλικα…Κινέζικα). Τι είδους διάκριση είναι και τούτη; Γεωστρατηγικής εμπνεύσεως;

Σας το ξαναλέω λοιπόν. Κάτι ψυχοτρόπο και απαγορευμένο παίρνουν τα χαριτωμένα κυβερνητικά αγόρια που εκπονούν τα μέτρα ή απλά μισούν τους Ελληνες, τους Ορθόδοξους και τον Πούτιν, για αυτό βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν το άχτι τους. Άλλη εξήγηση δεν βλέπω…

Γιώργος Χαρβαλιάς
HellasJournal






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Όλες οι χώρες που χειρίστηκαν το πρόβλημα τού κορωναϊού σωστά και είχαν τα λιγότερα κρούσματα (Ισραήλ, Ταϊβάν, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη κλπ), έκαναν τα ίδια πράγματα, ήτοι:

    α) Συχνά και πολλά τεστ
    β) Σύνορα κλειστά
    γ) Απομόνωση αρρώστων, ή και υπόπτων για αρρώστια ατόμων
    δ) Αρχικά, lockdown, αλλά μέχρις ενός ορίου, που εκρίθη αναγκαίο

    Στην Ελλάδα, βάζουμε όλο τον χειμώνα lockdown και το καλοκαίρι ανοίγουμε διάπλατα τα σύνορα, χωρίς καν να μπαίνουν σε καραντίνα οι εισερχόμενοι με πιστοποιητικό υγείας. Μετά την τουριστική περίοδο και όταν τα κρούσματα θα έχουν πάρει και πάλι επικινδύνως την ανιούσα, θα βάλουμε lockdown και φτου από την αρχή. Η αλλαγή ώρας στην Ανάσταση είναι απλώς αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Χαρβαλιά, τα σάπια και μεταλλαγμένα σκουπίδια που είναι στην πολιτική σκηνή της προδομένης Ελλάδας μαζί με τους επίορκους της εκκλησίας, στοχεύουν μόνον στην υλοποίηση των στόχων των διεθνιστών εξουσιαστών αφεντικών τους της ΝΤΠ. Δηλαδή, ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Είναι προσωπική ευθύνη του καθενός μας να παρατηρούμε, να έχουμε κριτική σκέψη, να αντισταθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε, σύσσωμοι απέναντι στον ΑΝΤΙ-ΝΟΟ που εφαρμόζουν συστηματικά. Καλή Ανάσταση στην Πατρίδα μας με την επιβαλλόμενη κάθαρση από τους γνωστούς εγχώριους ΕΦΙΑΛΤΕΣ σύντομααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέλληνες συμπατριώτες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ας ευχηθούμε από καρδιάς καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην μαρτυρική Ελλάδα μας και τις ψυχές, τις καρδιές, τα ήθη και τους εγκεφάλους των νεοελλήνων που τόσο σκληρά και συστηματικά επλήγησαν από την συστημική επιδρομή για την εξαφάνιση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Είθε ο Θεός μεθ' ημών αλλά Σύν Αθηνά και χείρα κίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληρώνονται οι προφητείες ότι θα επικρατήσει η εσκεμμένη σύγχυση του λαού από τον παραλογισμό των κρατούντων σε συνεργασία με προδότες της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας που θα γίνουν όργανα του αντίχριστου και του σκότους έναντι του φωτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]