Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνοτουρκικά: Χειρότερος από τον Τραμπ ο Μπάιντεν


Με αφορμή τις αμερικανικές εκλογές γράφαμε μεταξύ άλλων ότι όποιος εκ των δύο Αμερικανών υποψηφίων κερδίσει η Ελλάδα ούτως ή άλλως θα είναι χαμένη, καθώς η Αμερική σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να διώξει από τη Δύση την Τουρκία (γεωπολιτικοί λόγοι, ΝΑΤΟ, στρίμωγμα Ρωσίας και λοιπά γνωστά).

Βέβαια τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, ως συνήθως, έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τη νύχτα μέρα, λέγοντας ότι με τον ερχομό του Μπάιντεν θα κοπούν τα κολλητιλίκια που διατηρούσε ο Τραμπ με τον Ερντογάν και ο Μητσοτάκης θα ανακηρυχθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Είμαστε περίεργοι ωστόσο να δούμε τι έχουν να πουν για μια συνέντευξη του γνωστού και μη εξαιρετέου γερακιού του Ομπάμα, Μάθιου Μπράιζα, που αναμένεται να αναλάβει κορυφαία θέση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει το Καστελόριζο και η Τουρκία την Κρήτη και τη Ρόδο και σαν καλά παιδάκια να κάτσουν στο τραπέζι να τα βρουν.

Ιδού η ακριβής δήλωση σύμφωνα με το pronews.gr που αναδημοσιεύει τη συνέντευξη:

«Είναι εντελώς παράλογο η Ελλάδα να έχει μια τόσο μεγάλη ΑΟΖ κοντά στις ακτές της Τουρκίας εξ αιτίας του μικροσκοπικού Καστελόριζου. Νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία στην οποία η Τουρκία θα εγκαταλείψει την Κρήτη και την Ρόδο (σ.σ.: !!!) και η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το Καστελόριζο και τότε θα δούμε τις προκλητικές ενέργειες να εξαφανίζονται».

Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων που αποδεικνύει περίτρανα ότι η προσέγγιση του Μπάιντεν στα ελληνοτουρκικά αναμένεται να είναι πολύ χειρότερη εις βάρος μας σε σχέση με αυτή του Τραμπ.

Διότι ναι μεν η διοίκηση Τραμπ αναφερόταν σε αμφισβητούμενες περιοχές καλώντας Ελλάδα και Τουρκία να διευθετήσουν τις διαφορές τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά ουδέποτε είχε μιλήσει ανοιχτά για απώλεια ελληνικής κυριαρχίας.

Προτείνουμε στον πρωθυπουργό να αρχίσει από τώρα να προπονείται για τις κωλοτούμπες που αναμένεται να κάνει ενόψει των αναπόφευκτων πλέον Πρεσπών του Αιγαίου.

Μπλέξαμε άσχημα σύντροφοι κοψοχέρηδες και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε...

Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]