Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφτασαν στη Λιβύη 300 Σύροι μαχητές πιστοί στον Ερντογάν


Στη Λιβύη βρίσκονται ήδη οι 300 πρώτοι πιστοί στον Ερντογάν Σύροι μισθοφόροι για να συνδράμουν την κυβέρνησης της Τρίπολης, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ακόμα 1.000 θα μεταφερθούν στην αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα πάντα με το Συριακό Παρατηρητήριο οι 300 μαχητές βρίσκονται σε περιοχή της Τρίπολης ενώ όταν καταφθάσουν και οι υπόλοιποι 1.000 θα στρατοπεδεύσουν στην περιοχή Τακμπάλι επίσης στην Τρίπολη. Οι 1.000 μισθοφόροι της Άγκυρας εκπαιδεύονται σε τέσσερα στρατόπεδα που βρίσκοντας στη βόρεια συριακή πόλη Αφρίν.

Η Άγκυρα θα καταβάλει 2.000 δολάρια σε κάθε μαχητή ο οποίος θα συμφωνήσει να παραμείνει στην εμπόλεμη ζώνη από τρεις έως έξι μήνες.


Οι πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη στιγμή που η κυβέρνηση της Τρίπολης αρνήθηκε σήμερα την ύπαρξη μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία στο πλευρό της.

Η επιλογή της Τουρκίας να υποστηρίξει με στρατεύματα τημ κυβέρνηση της Τρίπολης έχει προκαλέσει την αντίδραση του διεθνούς παράγοντα, με πολλούς ηγέτες να προειδοποιούν ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σοβαρή κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Λιβύη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η κυβέρνηση επέτρεψε να σπάσει το εμπάργκο ΟΗΕ στην Λιβύη: Όπλα & πυρομαχικά μέσω Ελλάδας στους ισλαμιστές της Τρίπολης!

    Αν αυτό αληθεύει(*), είναι να διερωτάται κανείς τι ρόλο παίζει η Αθήνα. Ξέρει, ή δεν ξέρει τι θέλει; Το κράτος είναι σαφώς ανύπαρκτο εδώ και πολλά χρόνια, εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει, αλλά θα περίμενε κανείς να δει ένα μίνιμουμ συνεπείας και ειρμού στις πολιτικές επιλογές, που αφορούν στα εθνικά μας θέματα. Δυστυχώς, τίποτε!

    (*) Δεν δυσκολεύομαι να το πιστέψω, διότι την καταγγελία αυτή είχα ακούσει σε συνέντευξη (στο 29:50 περίπου) τού Σάββα Καλεντερίδη, στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, που κάνει ο Γ. Σαχίνης στην ΚΤΗΤΗ TV.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]