Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Σαρακατσαναίοι κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο αντάμωμά τους


Μόνο η δημόσια διαπόμπευση και αποκλεισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να ανατρέψει την προδοτική συμφωνία

Μετά την τρισάθλια ταπεινωτική και εξευτελιστική για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών, όπου ο φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον φερόμενο και ως υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, υπέγραψαν συμφωνία με τους σκοπιανούς ομολόγους τους, στην οποία συναινούν στην συνέχιση και ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων προς υλοποίηση ώστε τα Σκόπια (πΓΔΜ σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία) να μετονομαστούν σε Βόρεια Μακεδονία.

Την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία(!) μερικά χιλιόμετρα πιό μακριά (Πισοδέρι) από τον τόπο της υπογραφής, ξυλοκοπούσε και περιέλουζε με χημικά έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονταν για την ταπείνωση της Ελλάδας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Από την ίδια ημέρα άρχισαν (από όσους διαθέτουν ένστικτο επιβίωσης) οι παραιτήσεις από τους ΑΝΕΛ, αλλά και οι προκλήσεις μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τις δύο επόμενες ημέρες άρχισε η πίεση των ελλήνων πολιτών, που καθυβρίζουν και γιουχάρουν οπουδήποτε συναντήσουν μέλη της κυβέρνησης, που δεν έχουν μέρος να σταθούν και κινούνται μόνο με την προστασία της Αστυνομίας, αφού έχουν απωλέσει και το τελευταίο ίχνος ανοχής των πολιτών!

Μέσα σε αυτό το κλίμα και λίγο πριν από το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων, οι Έλληνες Σαρακατσάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση απαγόρευσης συμμετοχής (ουσιαστικά δηλώνουν ως persona non grata - ανεπιθύμητους) προς μέλη της κυβέρνησης και στελέχη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.
Το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων και αναμένονται και φέτος χιλιάδες εξ αυτών, από κάθε άκρη της χώρας.

Η ανακοίνωση των Σαρακατσάνων, όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]