Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

MIT: Δημοσιογράφος σε “άνοδο”, στην τουρκική μυστική υπηρεσία;


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΜΙΤ (Millî İstihbarat Teşkilatı), Nuh Yilmaz παραιτήθηκε αιφνιδίως από τα καθήκοντά του, αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τοποθετήθηκε σε άλλη διεύθυνση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Στη θέση του τοποθετήθηκε, κατόπιν εντολής από ιδιαίτερα υψηλά κλιμάκια , σύμφωνα με πληροφορίες της Turkiye, ο Temel Yucel Ozturk, ο οποίος βρίσκεται υπηρετεί πολλά χρόνια στην τουρκική υπηρεσία πληροφορίων, αλλά όχι σε καθήκοντα “επικοινωνιολόγου”.

Σημειώνεται ότι η «ΜΙΤ» είχε προχωρήσει στις 15 Αυγούστου του 2013 σε δύο σημαντικούς διορισμούς στις τάξεις της, οι οποίες είχαν σχολιασθεί επικριτικά από τους στρατιωτικούς κύκλους.

Ο πρώτος ήταν του Yilmaz ο οποίος αρθρογραφούσε τότε στην εφημερίδα STAR και ήταν επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών ειδήσεων της εφημερίδας και ο δεύτερος ήταν ο τότε γ.γ. του Πανεπιστήμιου Mardin Artuklu, ο λογοτέχνης και συγγραφέας, Murat Dilmen στο Κέντρο Συντονισμού για θέματα τρομοκρατίας της MIT.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]