Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μικρός δικτάτωρ με τουρκική υπηκοότητα


Ο... αριστερός Γαβρόγλου θέλει να επιβάλλονται κυρώσεις σε όσους του ασκούν κριτική: "Δυστυχώς δεν προβλέπονται ποινές για όσα γράφονται εναντίον μου"
Συνέντευξη «περιβόλι» στην κρατική τηλεόραση! Απολογήθηκε για την «κοπάνα» από τον Στρατό χαρακτηρίζοντάς τη... «σκανδαλάκι»

Εκτός από φορέας εθνομηδενιστικών αντιλήψεων, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου αποδεικνύεται και λάτρης ολοκληρωτικών πρακτικών. Υστερα από τις αποκαλύψεις για τον ίδιο και τις καταγγελίες για νέες μεθοδεύσεις σχετικά με το θέμα της σημαίας και της προσευχής, ο κ. Γαβρόγλου φανέρωσε τα αντιδημοκρατικά του ένστικτα και -ως επίδοξος μικρός δικτάτωρ- ζήτησε να επιβάλλονται «πολύ σοβαρές ποινές» σε όσους κάνουν κριτική και διαφωνούν...

«Εάν υπήρχε ένα είδος πειθαρχικής Αρχής που θα επέβαλε την τάξη στους κραυγαλέους τίτλους και την απόκλιση αυτών των τίτλων από το περιεχόμενο, οι ποινές θα ήταν πολύ σοβαρές» είπε με απύθμενο θράσος και σαφή διάθεση φίμωσης οποιασδήποτε αντίθετης άποψης ο υπουργός Παιδείας, μολονότι με δική του ευθύνη επικρατεί απόλυτη σύγχυση και αναστάτωση στον χώρο της εκπαίδευσης και των σχολείων.

Θρασύτατος επίσης ο κ. Γαβρόγλου, ο οποίος παραδέχτηκε και ότι υπήρξε Τούρκος υπήκοος, προσπάθησε να εμφανίσει ως κάτι «τόσο απλό» το γεγονός ότι απέφυγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

«Εγώ έχω γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως όλοι οι Ρωμιοί, είχαμε τουρκική υπηκοότητα. Επρεπε να κάνουμε τη στρατιωτική μας θητεία στην Τουρκία. Μιλάμε για τις αρχές της δεκαετίας του 1970, υπάρχει δικτατορία στην Τουρκία. Αρνούμαι να πάω στον στρατό. Είμαι στην Αγγλία. Πρέπει να έχω κάποια χαρτιά, γιατί διαφορετικά θα πρέπει αναγκαστικά να γυρίσω πίσω στην Τουρκία. Κάνω αίτηση για ελληνική υπηκοότητα, όντως τότε υπήρχε χούντα. Μου δίνουν ελληνική υπηκοότητα και υπάρχει αυτός ο νόμος με τον οποίο οι Ελληνες τού εξωτερικού εξαγοράζουν τη θητεία τους. Είναι τόσο απλό, δεν το έχω κρύψει από κανέναν» ανέφερε χθες σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, υιοθετώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την αντίληψη πως ό,τι είναι νόμιμο είναι αυτόματα και ηθικό...

Κάνοντας μάλιστα λόγο για «σκανδαλάκι», ζήτησε και τα ρέστα, λέγοντας ότι «πρόκειται για δολοφονία χαρακτήρος, που συνηθίζεται σε αντιπολιτευτικά έντυπα και κόμματα».

Αναζητώντας επίσης άλλοθι και δικαιολογίες, επιχείρησε να συνδέσει τις σε βάρος του αποκαλύψεις με το «αδιέξοδο» στην αντιπολίτευση σε ό,τι αφορά τα εκπαιδευτικά. «Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει μετά την ψήφιση ενός νόμου που ξαναφέρνει τους ακαδημαϊκούς κανόνες στα πανεπιστήμια. Το νεοφιλελεύθερο πρότυπο δεν θέλει ακαδημαϊκούς κανόνες» ισχυρίστηκε, χωρίς όμως να αμβλύνει τις εντυπώσεις και το βαρύ κλίμα για τα δικά του πεπραγμένα και ειδικά για την απόφαση να βγάλει σε κλήρο την ελληνική σημαία στα δημοτικά σχολεία.

«Παρελθόν σε πέντε χρόνια το τωρινό σύστημα πανελλαδικών»

Στις εισαγωγικές εξετάσεις στα λύκεια, στα μεταπτυχιακά, στη «διαπλοκή» στα πανεπιστήμια αλλά και στο πανεπιστημιακό άσυλο αναφέρθηκε επίσης ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ως προς το θέμα των εισαγωγικών εξετάσεων, ανέφερε ότι με το ισχύον σύστημα ουσιαστικά «έχουμε καταργήσει το λύκειο», ενώ ξεκαθάρισε ότι χρειάζονται εξετάσεις για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. «Εάν συμφωνούμε ότι θέλουμε να έχουμε λύκειο, πρέπει να δούμε τι λύκειο θέλουμε. Ενα λύκειο με λιγότερα μαθήματα που θα εμβαθύνει περισσότερο ή με περισσότερες ώρες; Ανάλογα με το λύκειο που θα θελήσουμε, λοιπόν, θα δούμε και ποιος θα είναι ο χαρακτήρας των εισαγωγικών εξετάσεων. Να ξεκαθαρίσουμε, όμως, ότι δεν μπορεί να υπάρχει εισαγωγή στο πανεπιστήμιο χωρίς κάποιου είδους εξετάσεις». Σύμφωνα με τον Κώστα Γαβρόγλου, για μια αρχική περίοδο τριών χρόνων πρέπει να υπάρχει ένα μεικτό σύστημα εξετάσεων («ένα ποσοστό το απολυτήριο, ένα ποσοστό τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα»). Μάλιστα, τόνισε πως «είναι απολύτως ρεαλιστικό σε πέντε χρόνια το σημερινό σύστημα εξετάσεων να αποτελεί παρελθόν».

Στο θέμα των μεταπτυχιακών, ο Κώστας Γαβρόγλου αναφέρθηκε στην εξαιρετική ποιότητά τους, λέγοντας ότι με τον νέο νόμο κάποιοι φοιτητές δεν θα πληρώνουν δίδακτρα. «Προκαλώ κάποιον να μου βρει καλύτερα μεταπτυχιακά. Και πολλά από αυτά, μάλιστα, είναι δωρεάν» είπε. Για την επαναφορά των φοιτητών στα διοικητικά όργανα των πανεπιστημίων, σημείωσε: «Είναι νέα παιδιά, υπεύθυνα και πρέπει να συμμετέχουν στις διαδικασίες των αποφάσεων. Διότι μπροστά στα νέα παιδιά ο άλλος δεν μπορεί να πει όποια κουβέντα θέλει, υπάρχει ένας άλλου τύπου και επί της ουσίας έλεγχος». Και διερωτήθηκε: «Ποιος την έκανε τη διαπλοκή; Οι φοιτητές την έκαναν; Ή κάποιοι καθηγητές πηγαίνοντας στα κόμματα, τα οποία με τη σειρά τους ζήτησαν από τις φοιτητικές τους νεολαίες να υποστηρίξουν τον έναν ή τον άλλον;».

Εξάλλου, ως προς το άσυλο, είπε ότι με τη ρύθμιση που υπήρχε τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν. «Εμείς για πρώτη φορά βάζουμε έναν κανόνα: να δούμε το θέμα της παραβατικότητας μέσα στα πανεπιστήμια, που είναι ένα βαθύτερο πρόβλημα της κοινωνίας» δήλωσε.


Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
    ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ "ΔΕΞΙΟΙ"..
    ΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΑΤΕ ΣΕ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ", "ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.
    ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤ2 ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΣΕΙΣ (ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΟΔΕΞΙΑΣ) ΜΙΑ ΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΟ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟ ΠΑΛΤΟ ΣΑΣ (ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, ΝΟΜΙΖΩ) ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΩΣ ΘΙΓΜΕΝΟΥΣ;
    ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Εάν υπήρχε ένα είδος πειθαρχικής Αρχής που θα επέβαλε την τάξη στους κραυγαλέους τίτλους και την απόκλιση αυτών των τίτλων από το περιεχόμενο, οι ποινές θα ήταν πολύ σοβαρές”

    Τι κρίμα να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΈΖΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ!

    Από το παρελθόν έπρεπε να παίρνουμε …πληροφορίες για το μέλλον .
    Εφόσον δεν το πράξαμε ας
    ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ …ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΜΕ …

    Γι'αυτό εμπρός μαρς αριστερά
    είν’ η θέση σου εκεί
    στο μεγάλο το μέτωπο της εργατιάς
    γιατί εργάτης είσαι κι εσύ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ…ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ALEXIS

    Όπως λέμε εδώ και χρόνια, η απόλυτη προτεραιότητα των αριστερών κοπριτών είναι η εξαφάνιση του έθνους και μόνον αυτό…..
    Επειδή γνωρίζουν ότι στην δημοκρατία τα ζώα σαν και του λόγου σας, ψηφίζουν , σας φορτώνουν με παραμύθια για να τους ψηφίσετε και μετά σας παραδίδουν στους τραπεζίτες και στους αλλόφυλους, που σωρηδόν βάζουν στην χώρα για να τους μοιράσουν τα δικαιώματα, που σε εσάς ανήκουν …απο το σχολείο τα νοσοκομεία και την ψήφο, τα επιδόματα και τις φορολογικές απαλλαγές, μέχρι και το ίδιο σας το σπίτι, που πρώτα θα το αρπάξουν οι δημοκρατικές τράπεζες, οι οποίες σας δανείζαν για να πιείτε καφέ στον πύργο του Άιφελ….και τώρα δεν έχετε να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ και στην συνέχεια θα το δώσουν κοψοχρονιά στον πακιστανό της γειτονίας σας με τα 7 παιδιά που θα γίνουν ελληνόπουλα αφού τα πάνε και σχολείο και ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή…..
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και στην συνέχεια απολαύστε ενα ποτ πουρί δημοσιευμάτων, που δείχνει πόσο ηλίθιοι είστε όσοι ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ και νοιώθετε αντίφα και αντιρατσιστές….και πόσο έξυπνοι είμαστε εμείς που επι χρόνια σας λέμε ότι σας παγιδεύουν…..



    http://www.periergo.com/44317/xypniste-zoa-vinteo-tis-prodosias-tou-alexis/

    Τα ζώα είναι πιο ξύπνια από τους …

    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ …ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ …

    Tο απόλυτο αφιέρωμα στα ψέματα Τσίπρα

    https://www.youtube.com/watch?v=pxwYFczHACA

    ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟ ΑΦΑΝΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ - ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    Υποχρεωτική άμισθη εργασία για μαθητές λυκείου σε hot spot

    http://www.periergo.com/44324/ypochreotiki-amisthi-ergasia-gia-mathites-lykiou-se-hot-spot/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα ολα αυτα που λες για τα αριστερα καθηκια , ομως ας μην ξεχναμε οτι οι δεξιοι μαζι με τις πρασινες πανουκλες εσκαβαν τον ταφο μας ολα αυτα τα χρονια συγκυβερνωντας κρυφα με τις αριστερες λουγκρες .
      Με λιγα λογια και οι 300+1 κ(Υ)νοβουλευτικοι ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ειναι μια συμμορια που υπακουουν στο ιδιο αφεντικο .
      Το ελληνοφωνο κρατος πρεπει να γκρεμιστει και να σκαφτουν και τα θεμελια του . Ειδαλλως Ο Ελληνισμος θαναι συντομα ιστορικο γεγονος . Ηδη το κεντρο της Αθηνας εχει περασει σε λαθροδιποδα και οι Ελληνες ειναι πλεον μειονοτητα .
      Τα σχολεια εχουν γεμισει με καθε λογης λαθροπαιδια και με νομο του ελληνοφωνου κρατους ιδοπεδωνονται τα Ιερα και οσια της φυλης .
      Και ολα αυτα γινονται με την ανοχη ΟΛΩΝ των κομματοσυμμοριων .
      Δεν υπαρχει δεξια- αριστερα . Αυτα ειναι αμπελοφιλοσοφηματα των αποικιοκρατων για να δουλευουν ψιλο γαζι τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που νομιζουν επειδη τους επιτρεπουν να πηγαινουν στις αποικιακες καλπες θα αλλαξουν τα πραγματα προς συμφερον του Ελληνισμου και του γενους μας .
      Εθνοκτονοι- γενοκτονοι ειναι οι αντιπροσωποι των κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδων και ολα τα αλλα ειναι τριχες .

      Διαγραφή
  3. Πως γίνεται να είσαστε υπερήφανοι ώς Έλληνες γιατί εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία.
    Και συ χρόνος να την καταδικάζεται.
    Κάτι δεν πάει καλά εδώ,ή απλός είσαστε ναζίδες χρυσαυγόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλας μεγαλουργησε οχι με δημοκρατιες και πρασινα αλογα .
      Αλλωστε με ποια λογικη οι 3 εχουν δικιο επειδη οι αλλοι ειναι 2 ;
      Οσο για τα ναζιδες και χρυσαυγουλα που λες , ουδεν σχολιον διοτι το μυαλο σου ειναι προβατοποιημενο απο την προπαγανδα του δημοκρατικου ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ .
      300+1 οι Εθνοπροδοτες . Αυτο σε καλυπτει ;
      Και ναι ειμαστε υπερηφανοι που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και γεννησαμε ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡΙΕΣ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]