Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρελά πράγματα… Τούρκοι καλούν σε διαδήλωση υπέρ του Ερντογάν έξω από τον Λευκό Οίκο


Πρόκληση πρώτου μεγέθους εναντίον του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζουν η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και οι Τουρκο-Αμερικανικές Οργανώσεις, μία ημέρα πριν από τη συνάντηση του Αμερικανού πλανητάρχη με τον αυταρχικό ηγέτη της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα ώρα Ουάσιγκτον (12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος) συλλαλητήριο υποστήριξης του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας έξω από τον Λευκό Οίκο. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Πάρκο Λαφαγέτ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την είσοδο του Λευκού Οίκου. Βεβαίως ο κ. Ερντογάν ΔΕΝ θα επέτρεπε ποτέ να γίνει κάτι παρόμοιο στην Άγκυρα και μπροστά από το παλάτι του.

Άνθρωποι της τουρκικής πρεσβείας και του κόμματος του κ. Ταγίπ Ερντογάν έχουν διευθετήσει να φέρουν οπαδούς του AKP από τις γειτονικές πολιτείες, Μέριλαντ και Βιρτζίνια, ενώ λεωφορεία θα έρθουν στην Ουάσιγκτον από τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ιερσέη, την Πενσυλβάνια και την πολιτεία του Ντελαγουέαρ.

Τον συντονισμό έχει η Τουρκική Πρεσβεία αλλά “μπήκαν μπροστά” εκπρόσωποι των τουρκικών οργανώσεων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι στη διαδήλωση θα παραβρεθεί και ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν. Όμως, Τούρκοι δημοσιογράφοι μας είπαν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα αφιχθεί στην Ουάσιγκτον αργότερα, προερχόμενος από το Πεκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας διαδήλωση διοργανώνουν την Τρίτη εναντίον του Ερντογάν και υπέρ του Αμερικανού Προέδρου, κουρδικές οργανώσεις της Αμερικής. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινούν αναφέρουν ότι στη δική τους διαδήλωση θα συμμετέχουν αρμενικές και ελληνικές οργανώσεις που δεν κατονομάζονται.

Η αφίσα για τη διαδήλωση μπροστά στο Λευκό Οίκο…


Πηγή MIgnatiou



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]