Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κινδυνεύει η Χίλαρι: Στο Οβάλ Γραφείο με το FBI και τον εισαγγελέα να περιμένουν στην πόρτα!


Του Δημήτρη Γ. Απόκη

Και ξαφνικά ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών χθες  έμαθε κάτι που στην ουσία γνώριζε, αλλά το αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, της Wall Street, της Goldman Sachs, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε παγκόσμια κλίμακα έχει επιδοθεί σε μια βρώμικη εκστρατεία να το κάνει να ξεχάσει.

Η Χίλαρι Κλίντον αποτελεί μια θανάσιμη απειλή για το θεσμό της Προεδρίας των ΗΠΑ, όχι γιατί θα προκαλέσει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά γιατί είναι ένα κινούμενο ποινικό αδίκημα όχι για έναν αλλά για πολλούς λόγους.

Ο Διευθυντής του FBI, Τζέημς Κόμεϊ, ναι αυτός ο σοβαρός κύριος που όλοι θυμόμαστε να ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει λόγος απαγγελίας κατηγοριών εναντίον της κας Κλίντον για το σκάνδαλο των emails, με επιστολή του στην ηγεσία του Κογκρέσου ανακοίνωσε ότι ανοίγει και πάλι την έρευνα για το θέμα των emails, αφού ενημερώθηκε από την ερευνητική ομάδα της υπηρεσίας ότι ανακαλύφθηκαν και άλλα emails, τα οποία μπορεί να άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας και τα οποία διακινούσε από τον ιδιωτικό προσωπικό της server, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών του Μπαράκ Ομπάμα.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Wall Street Journal την Πέμπτη σε ένα πραγματικά καταστροφικό για την τιμιότητα και την αξιοπιστία του δίδυμου Χίλαρι και Μπίλ Κλίντον, στηλιτεύει, , με βάση τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, τη σχέση μεταξύ του Clinton Foundation και των θέσεων εξουσίας της κας Κλίντον, με απώτερο στόχο των εμπλουτισμό τους.

Και η εφημερίδα καταλήγει, «Έτσι λειτουργούν οι Κλίντον. Όποιος υποστηρίζει την κας Κλίντον παίρνει την ευθύνη να οδηγήσει το έθνος σε όλη την κραυγαλέα διαφθορά που θα ακολουθήσει».

Πραγματικά μετά από όλα αυτά είναι να αναρωτιέται κανείς αξίζει σε μια μεγάλη χώρα και δημοκρατία όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες να έχει ως ηγέτη ένα τέτοιο πρόσωπο;

Ο Διευθυντής του FBI και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα, καλό θα είναι να κοιταχτούν στον καθρέπτη και εάν έχουν συνείδηση να αναλογιστούν τι έκαναν μέχρι σήμερα, και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι την ημέρα των προεδρικών εκλογών, όσο αφορά την με παρωπίδες υποστήριξή τους προς την Χίλαρι Κλίντον. Ας αναλογιστούν που οδηγούν αυτή την δημοκρατική και μεγαλειώδη χώρα.

Σπρώχνουν  στο Λευκό Οίκο και στην καρέκλα του Οβάλ Γραφείου, ένα πρόσωπο που είναι πολύ πιθανό να το περιμένει στην είσοδο ο εισαγγελέας και πάνω από το κεφάλι του να κρέμεται, σε μια στιγμή που οι ΗΠΑ και ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκονται ενώπιον της μεγαλύτερης κρίσης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Δαμόκλειος Σπάθη της δικαιοσύνης και της φυλακής.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν παίζονται τα συμφέροντα της Wall Street, της Goldman Sachs, και του παγκόσμιου συστήματος;  Αυτά είναι υπεράνω της όποιας δικαιοσύνης, της όποιας συνείδησης, της όποιας δημοκρατίας, και του οποιουδήποτε συμφέροντος των απλών πολιτών.
Κλείνοντας οι παλιότεροι και σαφώς πιο σοφοί έλεγαν, Στερνή μου Γνώση να σε Είχα Πρώτα. Κρατήστε το.

* Ο Δημήτρης Γ. Απόκης είναι Διεθνολόγος Απόφοιτος του The Paul H. Nitze, School of Advanced International Studies, The Johns Hopkins University και Δημοσιογράφος
Πηγή MIgnatiou


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]