Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα εφιαλτικό σενάριο... και η αποφυγή του

Ειδομένη: Οι λιγοστοί κάτοικοι ήδη αυτοοργανώνονται λόγω απουσίας του Κράτους. Οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν καταλάβει δημόσιους χώρους, χώρους, ακόμη και εμπρός από τίς εκκλησίες.

Ένα εφιαλτικό σενάριο
Οι κάτοικοι διερχόμενοι  προς την εκκλησία την Μ. Εβδομάδα λοιδορούνται από ακραία Μουσουλμανικά στοιχεία και αντιδρούν. 
Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. 
Το πρώτο αίμα ρέει… 

Οι μουσουλμάνοι ως αριθμητικά υπέρτεροι και υποκινούμενοι από «αλληλέγγυους» και «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. επιτίθενται στην Ειδομένη και καταλαμβάνουν τα σπίτια και καταστήματα των κατοίκων… το αίμα ρέει.  

Ακολουθεί πλιάτσικο!! Επεμβαίνει η Ελληνική Αστυνομία και ακολουθούν συγκρούσεις. 
Οι κάτοικοι επιστρέφουν στα ρημαγμένα σπίτια.  

Η είδηση διακινείται από «αλληλέγγυους» και «αμαρτωλές» ΜΚΟ και σε άλλους χώρους συγκέντρωσης μουσουλμάνων. 
Η σύγκρουση πολιτισμών εξελίσσεται σε θρησκευτικό πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες… 
Θύματα φιλόξενοι Έλληνες και ειρηνόφιλοι αλλοδαποί φιλοξενούμενοι. 

Η κυβέρνηση παραιτείται υπό την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. 
Οι βουλευτές και λοιποί κυβερνητικοί και κομματικοί αξιωματούχοι δέχονται την μήνη των πολιτών.

Η λύση για την αποφυγή του εφιαλτικού σεναρίου: 

1. Μετάβαση διπλωματών των χωρών προέλευσης των παράνομων μεταναστών και προσφύγων, προκειμένου να τους συνετίσουν και να τους πείσουν να περιοριστούν σε χώρους μακράν των κατοικημένων περιοχών και μετεγκατάστασή τους σε φυλασσόμενους χώρους.  

2. Παρέμβαση του στρατού και της αστυνομίας ώστε να απομακρυνθούν ή και να συλληφθούν τυχόν αντιδρώντες παράνομοι μετανάστες, πρόσφυγες «αλληλέγγυοι» και «αμαρτωλές» ΜΚΟ από κατοικημένες περιοχές και η αναγκαστική μεταστέγασή τους σε φυλασσόμενους χώρους.

3. Παραμονή δύναμης της αστυνομίας και ειδικών δυνάμεων του στρατού για την διατήρηση κλίματος ειρήνης μέχρι την μετεγκατάστασή τους!

Ι. Δέμος   

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. αναρχοκομουνιστες φονιαδες ειναι
    οτι κανουν το κανουν οχι απο αγαπη προς τους λαθρο ουτε για τα λεφτα αλλα απο μισος προς τους ελληνες προς καθε τι εθνικο και ελληνικο προς τον ελληνικο λαο προς την ελλαδα και τον ελληνικο πολιτισμο.
    βαλτε το ολοι καλα μεσα στο μυαλο σας και μαθετε επιτελους τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα και πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!
    οι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση και εχουν προσχωρησει με τους ισλαμιστες τους οποιους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο.
    οποιος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο δεν εχει κατανοησει τιποτα απολυτως στη ζωη του και ειναι ενας λουζερ χριστιανοδεξιουλης-αστουλης της καρπαζιας....
    ολοι οι ελληνες λοιπον ενωμενοι εναντιον των αναρχοκομουνιστων και των λαθρο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα που γραφεις δεν ειναι σοβαρα .

      Διαγραφή
    2. Κατσε , να συντομα θα δεις ποσο σοβαρα ειναι .

      Διαγραφή
  2. Μισή ώρα έκαναν για να περάσει ασθενοφόρο και οι σκοπιανοί πέρασαν μπροστά από τον φράχτη στα σύνορα και επιχειρούσαν με δακρυγόνα και σφαίρες καουτσούκ εντός του ελληνικού εδάφους. Αυτοί δέρνουν λαθρο και οι "δικοί μας" Έλληνες πολίτες!!!
    http://makpress.blogspot.com/2016/04/blog-post_199.html#more
    http://www.makeleio.gr/?p=587701

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθρογραφε η πρωτη λυση που λες δεν ισχυει . Ακυρον και μου κανει εντυπωση που δεν εχεις ακομη ! καταλαβει ποιος τους εστειλε και γιατι .
    Ο σρατος ( η δυναμη του λαου ) θα ελθει να μας προστατεψει απο το εχθρικο κρατος και τους λαθρεποικους , ΜΟΝΟΝ οταν εμεις βγουμε μπροστα και τους καλεσουμε . Μεχρι τοτε ο καθε νοημων κανει τα κουμαντα του και ειναι ετοιμος .. Αυτα που ξημερωνουν θαναι πρωτακουστα και ανθρωπος δεν τα εχει ξαναδει . Οι κοινοβουλευτικοι εκλεψαν το κρατος μας , το κρατος των Ελληνων και το χρησιμοποιουν κατοπιν εντολων εναντιων μας . Αυτη ειναι η Α-ληθεια και ολα τα αλλα παραμυθια , για να εχουμε να λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]