Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα νέα παραμύθια των Σκοπιανών και τα ίδια ωραία λόγια για την ΑΟΖ...


Τα νέα παραμύθια των Σκοπιανών, τα ίδια ωραία λόγια για την ΑΟΖ, η Δύση που βγάζει τα μάτια της μόνη της και οι μπελάδες στο Βερολίνο

Ως πότε θα ταΐζουν τους Σλάβους των Σκοπίων με παραμύθια; Και ως πότε αυτοί οι… ευφυείς «Μακεδόνες» θα χαίρονται που τρώνε κουτόχορτο; Σλάβος «ερευνητής» των Σκοπίων έκανε «επιστημονική» έρευνα και διαπίστωσε ότι στην Ελλάδα ζουν από 600 έως 720 χιλιάδες… Μακεντόσκι!

Είναι κατανεμημένοι σε… 470 οικισμούς (ο «ερευνητής» επισκέφθηκε τους… 220) και διαπίστωσε ότι οι Μακεντόσκι (οι Σλάβοι δηλαδή) ανέρχονται στο 7% του πληθυσμού της χώρας μας και στο 25% περίπου του πληθυσμού της Μακεδονίας («Αιγαιακή Μακεδονία», γράφει ο… ερευνητής)

Και ο Αλεξιάδης εξελίσσεται σε αστέρι. Κάθε λίγες ώρες πληροφορούμαστε μια απόφαση του Υπουργείου του, η οποία ανατρέπει την προηγούμενη, και την οποία θα ανατρέψει η επόμενη. Ώσπου να υπογραφεί η απόφαση, ή να ψηφιστεί νομοσχέδιο, μη ακούτε τίποτε. Ούτε ο ίδιος ξέρει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Δύση βγάζει τα μάτια της μόνη της. Το Βέλγιο προμηθεύει όπλα τους τζιχαντιστές μέσω Σαουδικής Αραβίας. Δηλαδή, οι Γάλλοι προμηθεύουν τους τζιχαντιστές με χημικά, οι Βέλγοι με όπλα. Και οι τζιχαντιστές τα στρέφουν εναντίον τους. Και σε λίγο και εναντίον μας. [Πρόκειται για έρευνα από την Διεθνή Αμνηστία του Βελγίου].

Κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Αλ Σίσι - Αναστασιάδη, υπήρξαν τίτλοι στα ΜΜΕ που διαβεβαίωσαν ότι «επιταχύνεται η ΑΟΖ». Ο Α. Τσίπρας δήλωσε ότι οι τρεις «αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις τους με γρήγορους ρυθμούς για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών τους, όπου αυτό δεν έχει γίνει».

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση της τριμερούς συνόδου κορυφής που έγινε στην Λευκωσία, στις 29 Απριλίου 2015. Οι τρεις ηγέτες υπέγραψαν διακήρυξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις τους με γρήγορους ρυθμούς για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών τους, όπου αυτό δεν έχει γίνει».

Ούτε τα λόγια δεν άλλαξαν οι συντάκτες των δηλώσεων. Όσο για το τι έγινε μετά τις 29 Απριλίου - με τους γρήγορους ρυθμούς; Τίποτε. Όπως τίποτε δεν θα γίνει και τώρα. Κατ’ αρχάς, Κύπρος και Αίγυπτος τα βρήκαν από το 2003. Η Ελλάδα, για να οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο και Αίγυπτο, πρέπει να αποφασίσει να συγκρουστεί ενόπλως με την Τουρκία. Σκέφτεστε αρχιστράτηγο τον Καμμένο; [η παραμυθίαση όμως του λαού, φέρνει κέρδη στους πολιτικούς - πόσοι θυμούνται ότι είπαν τα ίδια και πριν από 8 μήνες;]

Αλλά, ο αγωγός (αγωγούλης, είναι) μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας θα γίνει. Οι ΗΠΑ δεν έχουν αντίρρηση, αφού δεν θα περνά ρωσικό αέριο. Για υγροποιημένο πρόκειται, που από τον τερματικό της Αλεξανδρούπολης θα τροφοδοτεί την Βουλγαρία. Τουλάχιστον κάτι θα εισπράττουμε από τα μεταφορικά.

Στο Βερολίνο, χάνεται ο έλεγχος με τους πρόσφυγες. Σαράντα δικηγόροι προσέφυγαν κατά του τοπικού υπουργού Υγείας, ενώ την παραίτησή του υπέβαλε ο επικεφαλής του Κέντρου Χορήγησης Ασύλου, επικαλούμενος το χάος που προκλήθηκε στην υπηρεσία του, με τις αυξημένες καθημερινές ροές προσφύγων, τις οποίες είναι φύσει αδύνατο να ελέγξει. Και ύστερα κατηγορούν εμάς, με τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Καλλισθένης εν Δήμω
Πηγή Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]