Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι υποκριτές της Ευρώπης


Πριν από δύο εβδομάδες όλη η Δύση έμεινε άφωνη από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Ο πολιτισμένος κόσμος από τη μια άκρη έως την άλλη έδειξε την αλληλεγγύη του, δηλώνοντας και διαδηλώνοντας με διάφορους τρόπους. Οι δε ηγέτες του κόσμου συγκλονισμένοι μπήκαν στη συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ομως, όπως πάντα, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αυτή ήταν η μία. Η άλλη ήταν αυτή που κρύβεται και δείχνει ότι τελικά οι ευαίσθητοι Ευρωπαίοι δεν διστάζουν να φορέσουν φερετζέ, αλλά και να πληρώνονται με τα ματωμένα πετροδόλαρα των τζιχαντιστών.

Τα όσα αποκάλυψε το γερμανικό «Spiegel» για το ποιοι τροφοδοτούν με internet το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαιώνουν ότι όσοι κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα κάνοντάς μαθήματα ανθρωπισμού χύνουν πολύ απλά κροκοδείλια δάκρυα και δεν διστάζουν να παζαρεύουν με τα τέρατα του Ισλάμ, αδιαφορώντας για τον πόνο και τον τρόμο που σπέρνουν σε όλον τον πλανήτη.

Με πολύ απλά λόγια, η προπαγάνδα του τρόμου που στήνουν στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές έχουν ως χορηγούς γαλλικές, βρετανικές, γερμανικές και άλλες εταιρίες, που τους χορηγούν άφθονη και ποιοτική διαδικτυακή κάλυψη.

Βίντεο, μηνύματα, απειλές, εικόνες από εκτελέσεις και στιγμιότυπα από τη ζωή στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο του Χαλιφάτου «ταξιδεύουν» παντού χάρη στο ευρωπαϊκό διαδίκτυο (που περιλαμβάνει και δορυφορικά πιάτα), με το αζημίωτο φυσικά.

Ομως, γι' αυτήν τη συγκλονιστική αποκάλυψη δεν είδαμε καμία διαδήλωση, καμία καταδίκη. Ισως γιατί όλοι οι εμπλεκομένοι στην υπόθεση αυτή δηλώνουν άγνοια!

Οταν χάρη στην τεχνολογία μπορούν να δουν και πίσω από τις κλειστές πόρτες, αυτοί ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τίποτε για το έγκλημα.

Είναι οι ίδιοι που δεν είχαν ακούσει τίποτε για τον βρόμικο ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή και αποφάσισαν να της δώσουν και επιδότηση δισεκατομμυρίων ευρώ για τους πρόσφυγες.

Κατά τ' άλλα, είμαστε όλοι Παριζιάνοι. Σαν δεν ντρέπονται οι υποκριτές και Φαρισαίοι της Δύσης...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ σωστά όλα αυτά που αναγράφονται στο άθρο αλλά στο άρθο δεν αναφέρεται το ότι το αεροπλανοφόρο της Γαλλίας ενώ διετάχθει να πλέυσει στην ανατολική μεσόγειο για να πλήξει στόχους των Ισλαμιστών σε αντίποινα των νεκρών του Παρισιού πρίν μιά εβδομάδα περίπου Ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι η αποστολή του αεροπλανοφόρου θα συνεχίσει τις δραστηριοτητές του στον κόλπο αντί της ανατολικής Μεσογείου ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]