Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τους Έλληνες κρέμεται το "end game" της παγκόσμιας ελίτ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Αυτό που έγινε σήμερα στην Ελλάδα είναι αφ’ ενός η κατάλυση της δημοκρατίας, καθώς μόλις μια εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα και τον θρίαμβο του ΟΧΙ η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε την χώρα στην λεηλασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφ” εταίρου η αρχή καταλυτικών παγκόσμιων εξελίξεων από την ελίτ που κινεί τα νήματα της καταστροφής από το μαύρο της παρασκήνιο.

Αυτό υποστηρίζει σε ένα νέο μεγάλο άρθρο του ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Δημοσίου, Δρ Paul Craig Roberts, ο οποίος προειδοποίησε με δραματικό τόνο ότι «σήμερα είμαστε μάρτυρες τρομακτικών φινάλε των ελίτ », «We Are Now Witnessing The Elites” Terrifying Endgame».

Η αποτυχία της αριστερής κυβέρνησης του Σύριζα στην Ελλάδα να αντιμετωπίσει αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έχει σαν συνέπεια να κατασπαράξουν τον εθνικό πλούτο της χώρας, ελληνικά νησιά, λιμάνια, εταιρείες ύδρευσης, αεροδρόμια, ολόκληρη η εθνική μας κληρονομιά, σε τιμές ευκαιρίας. Αυτή η αποτυχία θα σηματοδοτήσει την ραγδαία άνοδο της άκρας δεξιάς σε όλη την Ευρώπη που θα είναι το πιο κύριο ανάχωμα αντίστασης στη νεοταξική επέλαση. Η σκυτάλη περνάει στα δεξιά κόμματα, το Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, ο Nigel Farage, στην Μαρίν Λε Πεν του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, και στα άλλα κόμματα που στέκονται εναντία στην εξόντωση των ευρωπαϊκών λαών.

Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες, τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους έχουν κάνει την μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο έλληνας πρωθυουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ. Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.

Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει, θα κατάρρευσει το συστήμα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.

Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική προδοσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.

Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατιφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.

Από τους Έλληνες έλαχε σήμερα να κρίνεται το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πιστευω ότι ο λαός θα αντιδράσει. Δεν μπορεί να μείνει πια απλός θεατής.
    Θα γίνονται πλειστηριασμοί, μαζικές απολύσεις, θα έρχονται παράλογοι φόροι και δεν θα μιλάει κανένας? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τωρα , χιλιάδες πέθαναν , χιλιάδες έφυγαν ( χιλιάδες διποδα ήλθαν ) , εκατοντάδες βιάστηκαν και σφάχτηκαν , χιλιάδες πεινασαν κτλ κτλ , μίλησε κανεις ;
      Τωρα ήλθε η σειρα των επόμενων , αλλα δεν υπάρχει κανεις να μιλήσει .
      ΣΩΣΟΝ εαυτόν σωθητο και μην ακούτε λαοπλανους .
      Καλη αντίσταση .

      Διαγραφή
    2. Ποιό λαός ρε βλαμη ; ΕΣΥ αντέδρασες ; Έκανες τίποτα που σου πιάνουν τον πισινό ;
      Που γέμισαν τους δρόμους διποδα ;
      Που σε έβαλαν στη σειρα να κλαίς για 50 κωλο φωτοτυπίες ; Που τρως απο τα σκουπίδια ;

      Ο λαος ...ο λαος ....και τρία πουλακια κάθονται την ώρα που παραδωσαν νησιά και την πρωτεύουσα στα διποδα . Ποιος λαός ; Η μάζα ; Η μάζα ειναι ενα βρώμικο ποτάμι που το πανε οπου θελουν . .ακου ....ο λαός .
      ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ να λετε , οχι λαός ...βρισιά ειναι δεν το καταλαβαίνετε ;
      Αλλα και τους αγωνιστές του ´ 21 , τρελούς τους λέγατε και γραφικούς .
      Ανυπακοη στο κατοχικο κ(Υ)νοβουλιο μπορειτε να κάνετε ; Η ......θα σας κόψουν το ρέμα ;
      Σας περνούν τα σπίτια ολων σας οσονουπω και τα δινουν στα διποδα και εσυ περιμενεις τον λαο να σε σωσει ;
      Ο λαος χόρευε τον χορό του ζαλογκου προχθες ....πανε αυτοι ...
      ΣΩΣΟΝ εαυτόν σωθητο , μπας και μπορέσετε μα βοηθήσετε και κανα Χριστιανο .

      Εγω , ειμαι ΑΣΤΑΚΟΣ και το ΗΘΙΚΟΝ ακμαιότατον και δεν έχω πληρώσει ουτε μια δεκάρα στους βιαστες της οικογένειας μου και της Πατριδος .
      Αν περίμενα τον .....λαο σου .....

      Άντε συνέλληνες κοιτάτε προς τα πάνω και θα δείτε οτι η τάφοπετρα εκλεισε , λιγοστό φως περνάει στο μνήμα .
      Το βαθυ σκοτάδι μπροστα μας και ο λαος θα γίνει πειναςμενη μάζα και θα τρώτε ο ενας τον άλλον .
      Ειναι κακός σύμβουλος η ( προσχεδιασμένη ) πεινα .
      Τον χειμώνα του ´ 41 , απο τους 500.000 χιλιάδες πέθαναν στους δρόμους σκελετωμενοι 300.000 και τα περιβόλια μέχρι την Ομόνοια .
      Στις μερες μας πόσοι ;
      Μαθηματικά δημοτικού ειναι .

      Καλη δυναμη και καλη λευτερια .

      Διαγραφή
    3. Εχει προ σχεδιαστεί αυτή η στιγμη που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν οι Ελληνες πολιτες .
      Ο λαος ...θ α κάνει πλιάτσικο , τα διποδα θα λεηλατούν , βιάζουν και σφαζουν , Μισθοφοροι ΞΕΝΟΙ και ντόπια σκουλήκια θα κτυπουν στα τυφλα . Την μερα δεν θα τολμά κανεις να βγαίνει έξω , μονο βράδυ και γωνία ...γωνία. .
      Και τριγύρω ο Γ´ΠΠ ....ώρε γλέντια !
      Τα μεμετια θα ξεκινήσουν , αλλα θα μας κλάσουν οπως πάντα μια μάντρα .....
      Ετσι ειναι γραμμένο το σχέδιο εξαφανίσεως του αρχαιότερου πολιτισμού στον πλανητη .

      Γρηγορουμε και όσοι φρονιμοι μεριμνήσαν ας βοηθήσουν και άλλους . Το Φως ποτε δεν μπορει να το νικηση το σκοτάδι .
      Καλη Λευτερια .

      Διαγραφή
  2. Και ο Εφιάλτης και ο Λεωνίδας ήταν από αυτόν εδώ τον τόπο.
    Αυτός ο Λαός έχει Σοφία που είναι βαθιά μέσα του χωμένη αλλά όχι χαμένη,όταν ωριμάζουν οι κατάλληλες συνθήκες εκδηλώνεται ,και όταν αυτό συμβεί γίνεται μαζικά.
    Το κακό είναι ότι πάλι θα χυθεί αίμα,είναι νομοτέλεια,πάντα η θυσία να έχει και αυτό το κόστος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]