Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων διαψεύδει το success story του Αντώνη!

Αν είναι δυνατόν! Διαψεύδουν με επιστολή τους προς τον κ. Γιούνκερ το πρώην πρωθυπουργό οι Έλληνες δικαστές και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, αφού όχι μόνο ισχυριζόταν αλλά χθες υπέγραψε και το success story και την επιτυχία του μνημονίου που κατά τον ίδιο επέφερε μείωση της ανεργίας και ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας!

Τόλμησαν, λοιπόν, οι Έλληνες δικαστές να αντιταχθούν στον Αντώνη Σαμαρά (αν και οι ίδιοι δίκασαν και δικάζουν και καταδικάζουν Έλληνες πολίτες εξαιτίας αντισυνταγματικών νόμων..) και να συνταχθούν στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, οι Έλληνες δικαστές επιτέλους τόλμησαν να καταγράψουν την αλήθεια και να απογυμνώσουν την αισχρή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, που επέτεινε την οικονομική καταστροφή, που συνέχισε την κοινωνική φτωχοποίηση και ισοπέδωση και "πεσμένη στα τέσσερα" υπηρέτησε στο έπακρο τις (με fax και e-mail) διαταγές της τρόικας και του (αποδεκτού για την αποτυχία του) επιβαλλόμενου επί της Ελλάδας μνημονίου.

Η επιστολή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

«Αξιότιμε κ Πρόεδρε,
Ο Ελληνικός Λαός στηρίζει την Ελληνική Κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της λιτότητας. Τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, τα οποία επιβλήθηκαν στους Έλληνες πολίτες (μείωση των μισθών και των συντάξεων, μέχρι 50%, αύξηση της φορολόγησης, απολύσεις εργαζομένων κλπ), είχαν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση, το κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων, την ανεργία, την ύφεση της οικονομίας και τη δυστυχία του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού Λαού, ο οποίος ουδεμία ευθύνη έχει για την σπατάλη του δημοσίου χρήματος, από τις
προηγούμενες Κυβερνήσεις και για την εσφαλμένη φορολογική πολιτική, η οποία εφαρμόστηκε, μετά την υπογραφή του Μνημονίου και κάτω από την επίβλεψη της Τρόικα. Τα ανωτέρω μέτρα αποδείχθηκαν ανεπιτυχή, αφού η ύφεση συνεχίζεται, όπως επίσης, συνεχίζεται η φοροδιαφυγή των πλουσίων.
Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Ελληνικός λαός ζητούν να εξευρεθεί λύση, η οποία, μπορεί να φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, μια λύση η οποία μπορεί να σταματήσει τη φτωχοποίηση και τη δυστυχία.
Η Ιστορία και ο πολιτισμός της Ελλάδας (οι αρχαιότεροι στην Ευρώπη) αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι λαός αξιοπρεπής, υπερήφανος, δραστήριος και δημιουργικός.
Εκτιμούμε πολύ κ. Πρόεδρε τις θετικές προσπάθειες σας για την εξεύρεση λύσης.
Εμείς οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί, ως τμήμα του Ελληνικού Λαού σας παρακαλούμε να παρέμβετε προς τα άλλα Θεσμικά Ευρωπαϊκά Όργανα και προς τις Κυβερνήσεις των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών, υπέρ των προτάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για να εξευρεθεί λύση, η οποία, θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη, χωρίς την παράταση του Μνημονίου, χωρίς μέτρα λιτότητας, μια λύση η οποία θα επιτρέψει στον Ελληνικό λαό να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του.
Όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι η λύση στο Ελληνικό ζήτημα θα ωφελήσει όχι μόνο τον Ελληνικό Λαό, θα ωφελήσει επίσης και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Άραγε, οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς "είδαν το φως το αληθινό" ή ένιωσαν τις καρέκλες τους να τρίζουν και αποφάσισαν να καταγγείλουν τα όσα επέφερε η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου;
Κοινά αποδεκτό, πάντως, είναι το ότι, εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη στεκόταν στο ύψος της, πάρα πολλά από όσα εις βάρος της χώρας συνέβησαν τα τελευταία 40 χρόνια, δεν θα είχαν συμβεί και η χώρα σήμερα θα βρισκόταν σε άλλη -κατά πολύ καλύτερη- θέση, ενώ οι Έλληνες πολίτες δεν θα βίωναν την λαίλαπα των μνημονίων και την επέλαση σειράς ανίκανων και επικίνδυνων πολιτικών που (δια)κυβέρνησαν την χώρα...

Παναγιωτίδης Μάρκος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΣΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,
    ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΥΡΟΣ " ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ..
    ΑΦΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).....
    ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΩΝ, ΠΑΕΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΑΚΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΡΗΣ (ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗΣ) ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ.
    ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝΨΟΦΗΣΕΙ.
    ΤΙΝ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΟΤΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΣΡΑ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΨΟΦΗΜΙΟΥ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΔ ΑΦΙΣΣΟΚΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ 80Σ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι υπευθυνοι πολιτες!Και τι πατριωτες!Ασε που θυσιασαν ακομα και τα αναδρομικα τους για την Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φανερο στους νοήμονες οτι απο τις στάχτες και μονο θα Αναστηθουμε σαν Εθνος .
    Απο το μηδέν .
    Οι δικαστές ειναι οι πρώτοι που μας πούλησαν και ετσι κατάφεραν οι 300+1 Ιουδες , ανθελληνες , Ελληνοφωνοι , αλλοφυλοι και αλλόθρησκοι κυνοβουλευτικοι να διαλύσουν και να βρωμίζουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την ομορφότερη και πλουσιότερη χώρα ΜΑΣ .
    ΕΑΝ ισοβεια στους κυνοβουλευτικους , ισοβεια και σε δαυτους .
    Κατάσχεση μέχρι Γ´ γενεάς τους ΟΛΗΣ της κλεμένης περιουσία τους και θανατική ποινή στους επόμενους που και μονο θα σκεφτούν να μην δουλέψουν για τους πολιτες που τους τα¨ιζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]