Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρεπούση: «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ελλήνων»

Ξεπέρασε κάθε όριο η απίστευτη Ρεπούση

Αμετανόητη και προκλητική, η «αδιάβαστη» καθηγήτρια – βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, ξεπέρασε χθες κάθε όριο, αφού έπειτα από όλα τα υπόλοιπα, τώρα δεν βλέπει ούτε την Γενοκτονία των Ποντίων.

Συνεχίζοντας να προκαλεί σε κάθε ευκαιρία και με αφορμή την προχθεσινή επιστολή των 38 βουλευτών της ΝΔ προς τον πρωθυπουργό, η γνωστή για τον… συνωστισμό της Σμύρνης βουλευτής έδρασε δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με ανάρτησή της στο twitter παρέπεμψε σε ένα άρθρο του Α. Λιάκου, σύμφωνα με το οποίο η Γενοκτονία των Ποντίων δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
«Αντί σχολίου, για την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ, παραπέμπω στο Α. ΛΙΑΚΟΣ: «Βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Ρεπούση, επιβεβαιώνοντας ότι πολεμά μετά μανίας καθετί ελληνικό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έχει χαρακτηρίσει «νεκρή γλώσσα» τα αρχαία ελληνικά, που έχει παραπέμψει «ό,ποιον επιθυμεί ορθόδοξη διδασκαλία όχι στα σχολεία αλλά στα κατηχητικά» και έχει αρνηθεί την ιστορικότητα του χορού του Ζαλόγγου.

Έχοντας βαθύτατες προκαταλήψεις, κατάφερε κατά το παρελθόν να στρέψει εναντίον της ακόμη και στελέχη του ίδιου του κόμματός της, της ΔΗΜΑΡ, τα οποία έχει καταφέρει να βγάλει εκτός εαυτού.

Πηγή «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αυτή φταιει; ή το γεγονός ότι αυτό το πράμα κάθεται στην Βουλή των Ελλήνων και ότι το άλλο πράμα ο Λιάκος διδάσκει σε ελληνικό πανεπιστημιο και πληρώνεται απο τον ελληνικό λαό;
    Οταν οι Ελληνες συνειδητοποιήσουν την ποιότητα αυτης της έσχατης ελίτ, η Ρεπούση θα βρίσκεται στο σπίτι της και δεν θα την ακούει ούτε η γάτα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν υπήρξε γενοκτονία, τότε και εσύ δεν εξυπηρετείς ξένα συμφέροντα...

    Οι πρόγονοι μου άφησαν την πατρίδα μας για να σωθούν από τον Κεμάλ Πιστεύω ότι το ίδιο μίσος τρέφεις και εσύ για εμάς...
    Εύχομαι την επόμενη φορά το απόκομμά σου να μην είναι στην βουλή, προσωπικά δεν θέλω οι φόροι που πληρώνω να μισθοδοτούν άτομα της δικής σου ηθικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΡΕ, ΣΟΡΟΣ, ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.......ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η/Ο καθε ρεπουση εφοσον εχει εκλεγει εκπροσωπει κατι απο το ποιον του σημερινου νεοελληνα. Μην παραπονιεστε. Σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]