Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις γιατί οι πρώην υπουργοί του τρέμουν τις κάλπες;


Δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους από "τα έργα και τις ημέρες" τους

Ο Πάγκαλος μας κάνει την… τιμή να μην είναι υποψήφιος.

Ο Χυτήρης το σκέφτεται αν θα είναι στις επόμενες εκλογές.

Σήμερα και ο Ξυνίδης μας ανακοίνωσε ότι δε θα πολιτευτεί ξανά.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι από το ΠΑΣΟΚ και την παρούσα κυβέρνηση που δε θα κατέβουν στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν;

Αλλά γιατί άραγε το κάνουν αυτό τώρα που οι… δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει και ο Βενιζέλος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός από όλους τους άλλους; Γιατί δηλαδή κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ δε βλέπουν την ώρα να τελειώσει η παρούσα Βουλή αφού κινδυνεύουν να μετατραπούν σε σάκο του μποξ για το λαό;

Είδατε τι έγινε με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη. Απίστευτο γιουχάϊσμα.



Επίσης, όπου δεν υπήρχαν σιδερόφρακτες παρελάσεις οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν τα προηγούμενα δύο χρόνια, δεν πλησίασαν ούτε σε απόσταση χιλιομέτρων.

Επομένως, υπάρχει καμιά μεταφυσική δύναμη που εμποδίζει τους Πασόκους να μην πολιτευτούν στις εκλογές αφού σύμφωνα με τα γκάλοπ ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αδίκησε το ΠΑΣΟΚ κι ότι αξίζει τον κόπο να του δώσει μια ευκαιρία;

Προφανώς κι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά ο Πάγκαλος θα επιθυμούσε να παίζει ρόλο στα πολιτικά πράγματα, όπως και άλλοι κηπουροί και μη. Η βασική αιτία είναι ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες. Είναι μαϊμού, περισσότερο κι από τα επιδόματα που έπαιρναν οι τυφλοί που έβλεπαν και οι ανάπηροι που περπατούσαν.

Και το γνωρίζουν οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ. Ξέρουν ότι ο Βενιζέλος έχει κινήσει ολόκληρο το μηχανισμό της διαπλοκής για να παρουσιαστεί ως η εναλλακτική λύση στη χώρα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Όσο κι αν οι μαϊμουδιές παίξουν τις επόμενες εβδομάδες το ρόλο τους, οι… έξυπνοι Πασόκοι καταλαβαίνουν ότι η επόμενη Βουλή δε θα έχει περισσότερους από 60-70 πράσινους βουλευτές, κι αυτοί σίγουρα δε θα είναι όσοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα της χώρας.

Γι’ αυτό και την κάνουν σαν τα ποντίκια από το βουλιαγμένο καράβι. Κι άσε μετά τον Ξυνίδη να λέει ότι δεν έχουν πολιτική πρόταση τα κόμματα. Τώρα το κατάλαβε;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]