Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών αποκαλύπτει τους κερδοσκόπους σε βάρος της Ελλάδας

  • Μία γυναίκα μπόρεσε να πει όσα ο Παπανδρέου δεν τολμούσε...!
  • Τελικά, μήπως ο πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει ή μήπως δεν τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους για να συνεχίσει να είναι "αρεστός";
Έξι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εντοπίστηκαν να κερδοσκοπούν σε βάρος των ελληνικών ομολόγων δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός οικονομικών, C. Lagarde, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.
H κ. Lagarde κατά τη διάρκεια ομιλίας σε επιτροπή του γαλλικού κοινοβουλίου ανέφερε ότι και τα έξι ιδρύματα είναι αγγλοσαξονικής προέλευσης.
Η ίδια τάχθηκε υπέρ της ανάληψης από το ΔΝΤ ενός συμβουλευτικού ρόλου για το θέμα της επίλυσης του ελληνικού προβλήματος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, κατά την οποία η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών εμφανίσθηκε ως "από μηχανή θεός" για να ξεδιαλύνει το τοπίο που έστησαν οι επιτήδειοι "φίλοι" μας αγγλοσάξονες, η τροπή του ελληνικού ζητήματος θα πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε γίνει στόχος αυτών των "κέντρων οικονομικής και πολιτικής ανωμαλίας", που θέλησαν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της Ελλάδας, χτυπώντας το κύρος της χώρας, αλλά στην ουσία στοχεύοντας την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σαφέστατα η κυρία Lagarde προχώρησε σε αυτή την δήλωση επειδή κατανόησε πως κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτούς τους αλήτες, που ενδεδυμένοι τα κοστούμια των ειδικών οικονομολόγων, αποκρύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα, που δεν είναι άλλη από εκείνη του στοιχείου της ανωμαλίας (και όχι απλής κερδοσκοπίας).
Το επόμενο, που μένει, είναι να αποκαλυφθούν και όσοι κρύβονται πίσω από την οικονομική αλητεία των συγκεκριμένων αγγλοσαξωνικών οικονομικών οίκων, που έστησαν παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη τόσο οι ίδιοι οι "οικονομολόγοι" όσο και οι εντολείς τους...
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως, προδίδει ταυτόχρονα και την πολιτική (και οικονομική) ανεπάρκεια του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ή δεν κατανόησε το "στημένο παιχνίδι" ή δεν τόλμησε να αντισταθεί στις ορέξεις των αγγλοσαξόνων. Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος Παπανδρέου αποδείχθηκε ανεπαρκής να διαφυλάξει τα ελληνικά οικονομικά συμφέροντα, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του (περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας), αλλά και της σιωπηρής αποδοχής των "μέτρων" κατά της Ελλάδας, δείχνει πως προφανώς δεν κατανοεί την σπουδαιότητα των όσων δηλώνει ή όσων δεν τολμά να δηλώσει...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Πρωθυπουργός της Ελλάδας το αμερικανάκι.
    Α ρε Έλληνες, ελληνάρες πασοκιστανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινει οΓΑΠ η κανει πλατες τους Αγγλοσαξωνες να πληξουν το ΕΥΡΩ? την Αμερικη την επισκευτηκε προεκλογικα και πηρε οδηγιες τωρα γιατι δεν παει για λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν λέει η φρντσέζα υπουργόs;Ίσωs να μην γνωρίζει το καρτέλ που δανείζη το Ελληνικό δημόσιο.Ίσωs.Επικεφαλήs του καρτέλ λοπόν είναι η goldman sachs. Αλλά και στο διεθνέs νομισματικό ταμείο αυτέs οι αμερικανοεβραικέs τράπεζεs είναι μέτοχοι. Δηλαδή Γιάννηs κερνά και Γιάννηs πίνει και για να το σοβαρέψουμε μαs δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί μαζι και η φραντσέζα υπουργόs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μά άν δέν ήταν Αγγλοσάξωνες από πίσω ποιοί θά ήσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ";;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γινεται να κινηθουμε νομικα σαν πολιτες ?
    Εναντιον τους βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]