Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκρηξη βόμβας στο υπουργείο τύπου!!!

Και όμως, οι αρχές το περίμεναν…

Μόλις σήμερα γράφαμε πως πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μιλούσαν για πολύ πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας και σήμερα Παρασκευή στις 11 και 37 λεπτά, μία βόμβα έσκασε στο υπουργείο Τύπου.
Φυσικά υπήρξε προειδοποίηση τηλεφωνική (στον τηλεοπτικό σταθμό Alter), στην οποία μία νεαρή ανδρική προσεκτική φωνή, με άπταιστα ελληνικά, προειδοποίησε για την επικείμενη βομβιστική ενέργεια, λέγοντας πως «δεν είναι φάρσα, σε λίγα λεπτά θα εκραγεί βόμβα... ο αγώνας συνεχίζεται...».
Η έγκαιρη προσέγγιση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας εκκένωσαν και απέκλεισαν τον χώρο, απέκλεισε πιθανούς τραυματισμούς πολιτών και περαστικών. Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία του υπουργείου και στην είσοδο του χώρου.
Το αξιοθαύμαστο είναι πως ενώ υπήρχαν σαφείς πληροφορίες για την επικείμενη βομβιστική ενέργεια, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής δεν μπόρεσαν να την προλάβουν!!! Δεν θα αναρωτηθώ γιατί δεν έγιναν συλλήψεις… Απλά θα αναρωτηθώ, δεδομένης της μικρής έντασης της έκρηξης, μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως αυτή η βομβιστική ενέργεια είναι προάγγελος σειράς μεγαλύτερων τρομοκρατικών επιθέσεων ή μήπως το «παρακράτος» αποφάσισε να αναλάβει τον αποπροσανατολισμό των ελλήνων πολιτών από θέματα που στην κυριολεξία «καίνε» την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;
«Ο αγώνας συνεχίζεται», λοιπόν… και οι «τρομοκράτες» γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές στην χώρα που λέγεται Ελλάδα… Μόνο που η επιλογή του χρόνου, τους κατατάσσει στην κατηγορία των καλοπληρωμένων «διαμορφωτών της κοινής γνώμης» ή των καλοπληρωμένων προβοκατόρων…
Η βόμβα, που δεν κατέστρεψε τίποτε, αλλά χαρακτηρίζεται ως καθαρά "επικοινωνιακής χρήσης", το μόνο που κατάφερε να πλήξει ήταν το γόητρο του κυρίου Χρυσοχοΐδη, οποίος δείχνει αδύναμος να συλλάβει τους καλοπληρωμένους (σύμφωνα με τον Κουνταρδά) τρομοκράτες, οι οποίοι είναι "ενισχυμένοι" από πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών...
Με όλα αυτά, ο ΥΠ-ΠΡΟ-ΠΟ, μεταλλάσσεται τάχιστα σε έναν άτυπο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ (τον γνωστό "λαγωνικό" σκύλο των κόμικς με την "αλάνθαστη" όσφρηση...!!!
Η καλύτερη απάντηση σε αυτού του είδους τα «καλόπαιδα», αλλά και σε όλους όσους επιμελημένα κρύβονται πίσω από τις βομβιστικές ενέργειες, θα πρέπει να είναι μία: Ο λαός δεν τρομοκρατείται… τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Aυτόs που καμαρώνει όταν τα καθεστωτικά μέσα τον αναγορέβουν ωs τον εξαρθρώσαντα την 17 Ν ελέω ξηρού προσθέτουμε εμείs,αυτόs λοπόν ο Χρυσοχοείδηs άs κάνει το καθήκον του να πιάσει κανέναν τρομοκράτη και να τον οδηγήση στην δικαιοσύνη και όχι με πολιτικέs αποφάσειs να οδηγούνται αστυνομικοί στιs φυλακέs όπωs στην περίπτωση του χιλιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνα με τα λεγομενα του, γιναμε ΚΑΜΠΟΥΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]