Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καθηγήτρια σε ΤΕΙ αναθέτει εργασίες για χοντρούς και ομοφυλόφιλους ιερείς!!!

Διώξτε τους άχρηστους επιτέλους!

Συνέβη και αυτό! Η κ.Δαρβίρη που διδάσκει στο ΤΕΙ Αθηνών (τμήμα επισκεπτών υγείας) ζήτησε απο τους σπουδαστές να της παρουσιάσουν κάποιες εργασίες όπως:
"Bρείτε αιωνόβιους συμπολίτες μας και πάρτε τους συνέντευξη για τον τρόπο ζωής ,τις διατροφικές συνήθειες κ.λ.π." ή "Βρείτε παχύσαρκους παπάδες και μέσω συνέντευξης παρουσιάστε τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε και να πάρετε συνέντευξη απο gay παπάδες".

Συγχαρητήρια κύριε Σπηλιωτόπουλε και κύριοι μεταρυθμιστές της παιδείας μας για τους καθηγητές που έχετε ως υπεύθυνους της πνευματικής και επιστημονικής ανάπτυξης των παιδιών μας.
Αν όλα αυτά που μας μετέφεραν σπουδαστές του εν λόγω τμήματος του ΤΕΙ Αθήνας είναι στοιχειωδώς ακριβή,τότε μάλλον πρέπει να υποβληθούν μηνύσεις και αναφορές εναντίον αυτών που μελετούν τη σχέση που έχει η ιερωσύνη με την παχυσαρκία και την ομοφυλοφιλία.
Αυτο το "επιστημονικό" ενδιαφέρον αποτελεί την πιό χονδροειδή ομολογία ηλιθιότητας και εμπάθειας,ανικάνων και επικίνδυνων εκπαιδευτικών που τους πληρώνει για άλλους λόγους ο Ελληνικός λαός.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]