Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα, η χώρα του μπάχαλου… αλλά και του Σωκράτη!

Γελοίοι, ανίκανοι και μπάχαλοι

οι σύγχρονες προσωπικότητες!


Ελλάδα, η χώρα των θαυμάτων, των μπαχαλάκηδων, των πολιτικών χωρίς αιτία, των ανυπόληπτων υπαλλήλων, των οικογενειών της εξουσίας, των... των... των τουριστών διπλωματών! Ελλάδα, η χώρα του ήλιου της "σέχτας", των ανθρώπων των σκιών, της κουκούλας και των τηλεοπτικών δικαστών...!
Ελλάδα, η χώρα της Ευρώπης που όμως παραμένει επιτακτικά έξω από αυτήν (στα δικαιώματα και όχι στις υποχρεώσεις). Ελλάδα, η χώρα που πληρώνεις αυτόν που θέλει να πλουτίσει και που προστατεύει αυτόν που σε κλέβει ή σε δολοφονεί. Ελλάδα, η χώρα που όλοι έχουν δικαιώματα εκτός από τους πολίτες της...!

Ελλάδα, ένα κομμάτι γης που το μοιράστηκαν 2-3 και το διαφεντεύουν ασκώντας πολιτική...! Ελλάδα, η μάνα της δημοκρατίας, η παραμάνα της τρομοκρατίας και η υπηρέτρια της αυθαιρεσίας! Εδώ σκοτώνουν σήμερα τα ιδεώδη, εδώ λυντσάρουν τον ορθολογισμό, εδώ βρίσκουν αξία οι χυδαιολόγοι και οι κάθε λογής τυχάρπαστοι, το κάθε νούμερο που μπορεί να αποφέρει "νούμερα" και να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στα γνωστά-άγνωστα "αφεντικά (όπως λέμε "οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι").
Ελλάδα και Έλληνες, συνέλληνες και ανθέλληνες... Ελλάδα και Αλβανοί, Πακιστανοί, Ινδοί και Αφγανοί... Ελλάδα και κάθε λογής πίκρα, κάθε μορφής φτώχεια (με υπερπληθωριστικές τάσεις η φτώχεια του νοός), με φίδια στον κόρφο της που αγκαλιάζει τους εχθρούς της και ερωτεύεται τους βιαστές της...!
Ελλάδα, η χώρα των μυημένων (όχι στα Ελευσίνια...) σε Λέσχες και Στοές... που κυβερνούν συνέχεια και αλώβητοι πίσω από βαριές πόρτες... Ελλάδα, η χώρα που δεν σε προστατεύει επειδή είσαι πολίτης της, αλλά σου ζητά να πεθάνεις στο όνομά της... για να ποδοπατήσουν τη μνήμη σου αργότερα οι "ελεύθεροι ιδεολόγοι", στο όνομα της δικής τους (όχι της δικής σου) δημοκρατίας!
Ελλάδα, η χώρα της κάθε μορφής πορνείας (η πολιτική πορνεία θεωρείται κλασσικό είδος), μαστρωπείας, εκχυδαϊσμού και ανωμαλίας... Ελλάδα, η χώρα που άνετα δηλώνεις πως είσαι ό,τι θέλεις (και ας μην είσαι)...
Ελλάδα, η χώρα που ο ήλιος άρχισε να φεύγει και έρχεται απειλητικός ο... φόβος...
Ελλάδα, η χώρα που την κυβερνούν μπάχαλοι, την λοιδωρούν μπάχαλοι, την εκμεταλλεύονται μπάχαλοι, την ενημερώνουν μπάχαλοι... και τώρα που εμφανίστηκε ένα νέο είδος μπάχαλων, τώρα που οι απόγονοί τους εμφανίζονται στους δρόμους εφαρμόζοντας "άγαρμπες" τακτικές, το σύστημα έχει κλονιστεί...!
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ας ήμασταν εμείς αρκετά Έλληνες να μιλάμε για πατρίδα και δεν θα μας πείραζε κανένας αλβανός και πακιστανός...αλλά οι πρώτοι ξεπουλημένοι είμαστε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]