Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σιχάθηκα τους κυνηγούς της αποκλειστικότητας

Είστε φουκαράδες στο μυαλό

Τις ώρες που πέρασαν δέχθηκα επιθέσεις μικρότητας, από ανθρωπάκια ανίκανα να ελέγξουν την τρέλα και την δίψα τους για αναγνώριση, από γελοίους που έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν και να αποζητήσουν την αποκλειστικότητα.
Αφορμή στάθηκαν τα έγγραφα που δημοσίευσα μέσα από το ιστολόγιο αυτό και που αφορούσαν τις συζητήσεις και την τελική εντολή εξόντωσης του Μακάριου, από τον Χένρι Κίσινγκερ, πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Αμέσως μετά, πλήθος μηνυμάτων από στημένους δήθεν "φιλελεύθερους αγωνιστές", εγνωσμένης φιλοδοξίας bloggers, είτε ρωτούσαν (υπό τύπον ανακρίσεως), είτε απαιτούσαν την "πρώτη ανάρτηση"!!!

Επειδή εμένα, προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει η αποκλειστικότητα, σας την χαρίζω "κυνηγοί ερασιτεχνο-δημοσιογράφοι". Ολόκληρη δική σας είναι αυτή, να την χαρείτε και να αυτο-επαινεθείτε στα ιστολόγιά σας και στους καθρέφτες σας, πως βγάλατε την αποκλειστική είδηση.
Χάρισμά σας η δόξα, χάρισμά σας και οι αριθμοί επισκεψιμότητας...
Κάντε μου όμως μία χάρη, επιστρέψτε πίσω τη Βόρεια Κύπρο, επιστρέψτε τους νεκρούς στις οικογένειές τους, επιστρέψτε το χαμόγελο σε όσους περιμένουν τους "αγνοούμενους".
Όλα δικά σας είναι, να τα χαίρεστε, εγώ όμως θα χαρώ εάν πάψουν οι προδοσίες, εάν πάψουν οι αδικίες, εάν πάψουν τα κρυφά δάκρυα και η αγωνία των αδελφών μας στην Κύπρο.
Ο Κίσινγκερ και τα έγγραφά του, δικά σας, να τους χαίρεστε, μαζί με την ματαιοδοξία σας...
Κωνσταντίνος

Y.Γ.: Τα έγγραφα, αρχίζω να πιστεύω τελικά, ότι πρέπει να μου τα έστειλαν άνθρωποι της Μοσσάντ, για να την σπάσουν στον Ερντογάν και στους εν Ελλάδι συνεργάτες τους.(ΧΑ Χι Χου…)



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Γειά σου Κώστα,συμμπλόγκερ!!!!
    Συμφωνώ μαζί σου περί...αποκλειστικότητας!!
    Εδώ τρέχει η γη με 70000 χιλιάδες χιλιόμετρα κι αυτοί ψάχνουν τη...σκόνη!!!

    http://alfeiospotamos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για τους μην γνωρίζοντες από πού είναι τα αρχεία, δικό σου είναι το λάθος. Τα τηλέφωνα του γραφείου μου στην Αμέρικα τα ξέρεις. Γιατί δεν τους τα έδωσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]