Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σταματήστε τα παιχνίδια με την Θράκη

Σε πείσμα των "εφιαλτών"
εμείς εδώ θα είμαστε

Εμείς εδώ πέρα, παραμένουμε στον τόπο μας και τον φυλάμε "ωσάν τας Θερμοπύλας", παρά τα όποια προβλήματα μας δημιουργούν οι Έλληνες κρατούντες (κυβέρνηση και κεφάλαιο). Σε πείσμα, αντίθετοι με τις σκοπιμότητες οι οποίες πλέον είναι περισσότερο από ορατές, επιμένουμε να είμαστε Έλληνες και το θεωρούμε τιμή μας και χρέος μας να παραμείνουμε πιστοί στην θέση μας, στα Ελληνικά χώματα και να μην τους κάνουμε την χάρη και γίνουμε εσωτερικοί ή εξωτερικοί μετανάστες. Ακόμη και εάν τίποτε δεν μας δώσει η Ελληνική Πολιτεία, πιστεύω ότι οι υπόλοιποι Έλληνες (όσοι θεωρούν για τους εαυτούς τους ότι είναι Έλληνες) θα μας στηρίξουν και θα ταχθούν στο πλευρό μας για να δώσει όλος ο "κοσμάκης" (όπως μας αποκαλούν) την μάχη έως των εσχάτων.

Όσον αφορά τους πρακτορίσκους (παρελθόντος και παρόντος), πίστεψέ με, εδώ στην Θράκη έχουνε γίνει πολύ σημαντικά γεγονότα, που αντιμετωπίσθηκαν, όχι από την Πολιτεία και τα όργανά της, αλλά από τους ίδιους τους Έλληνες (χριστιανούς και μουσουλμάνους) πολίτες. Έχει χυθεί αίμα Ελληνικό σε ετούτα τα μέρη, επί των ημερών μου (πριν από 18 χρόνια) από χέρια μουσουλμάνων και όχι μία μόνο φορά. Αυτοί που "ανακαλύπτουν" πρακτορίσκους δεν έχουν ιδέα ότι οι άνθρωποι, οι κάτοικοι της Θράκης είναι ταγμένοι να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να κρατήσουν την κληρονομιά των πατεράδων, των παπούδων και όλων των προγόνων μας, που είτε διώχθηκαν και ήρθαν πρόσφυγες στην πατρίδα τους, είτε κυνηγήθηκαν (για να αλλάξουν τα πιστεύω, τη γλώσσα, τα ήθη, τα έθιμα ακόμη και την θρησκεία τους). Εμείς είμαστε εδώ για όλους αυτούς που πολύ εύκολα "διαχειρίζονται" ή "δημιουργούν" το μέλλον του τόπου μας. Και είναι απολύτως βέβαιο πως θα μας βρουν μπροστά τους οι νέοι αυτοί "εφιάλτες".

Είμαστε ένα στενό κομμάτι γης, που σαν άλλες Θερμοπύλες, δεν θα αφήσουμε να υπάρξει προδοσία για δεύτερη φορά. Η ιστορία μας έχει διδάξει. Η θρησκεία μας, επίσης. Εμείς ξέρουμε και ζούμε μαζί με τους μουσουλμάνους. Επειδή ξέρουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε αλλήλους. Το πρόβλημα δημιουργείται από εκείνους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει σε πιά θρησκεία και θεό πιστεύουν, ποιάς πατρίδας πολίτες είναι και ποιές είναι οι άμεσες αλλά και διαχρονικές προτεραιότητες αυτού του τόπου, αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]