Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ρώσοι αξιωματούχοι “ξέχασαν”… την Ελλάδα!


Ρώσοι αξιωματούχοι υπογράμμιζαν και δικαίως ότι οι Ουκρανοί δεν θα αργήσει η ώρα να πάθουν ότι έπαθαν οι Αφγανοί. Μπροστά στις υπαρκτές δυσκολίες τους, οι ΗΠΑ θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τους πραξικοπηματίες του Κιέβου και γι’ αυτό οι Ρώσοι αξιωματούχοι ασφαλείας συνιστούν στους ιθύνοντες της Ουκρανίας να είναι προσεκτικοί.

Οι συστάσεις των Ρώσων αξιωματούχων μάλλον είναι σωστές. Μια παρατήρηση μόνο. Ξέχασαν την γειτονική τους Ελλάδα!

Γιατί και η Ελλάδα κινδυνεύει να πάθει τα ίδια, όταν κάποιες άλλες ζεστές νύχτες του Αυγούστου, οι αμερικανοί που υπηρετούν στη χώρα μας, μαζί με τους λακέδες τους, θα μπαίνουν πανικόβλητοι σε ελικόπτερα και θα εγκαταλείπουν σύξυλη την πατρίδα μας να αντιμετωπίσει την επίθεση κάποιων σύγχρονων «Ταλιμπάν» της Τουρκίας, δυστυχώς και με κάποιους συμμάχους τους από Βορρά.

Βέβαια η Ελλάδα, αν έχει τότε μια εθνική και αποφασισμένη ηγεσία, θα αντέξει και θα τα βγάλει πέρα!

Τα λέμε, όμως, αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει. Για να μην έχουμε αυταπάτες και κυρίως για ν’ αλλάξουμε μυαλά και στρατηγικές εδώ και τώρα.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Εντελώς άστοχο άρθρο. Τι σχέση έχει η παρουσία των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, με την αμερικανική κατοχή τού Αφγανιστάν; Πολέμησαν και εξεδίωξαν κάποιους από την Ελλάδα οι Αμερικανοί, όπως έκαμαν με τους Ταλιμπάν; Μήπως πάντα δεν υποστήριζαν την Τουρκία, ή για καινούριο το έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλοι τέλους κι εδώ από 19/8/2021; Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονά ζυγά δικά μας; Εμείς οι Έλληνες του 20ου και 21ου αιώνα, έχουμε δεθεί στο άρμα της άθεης Δύσης. Καμία προσπάθεια να βρούμε κοινό τόπο με την Ομόδοξη Ρωσία;. Γιατί άραγε; Διότι όπως μας είπανε "ανήκομεν εις την Δύσιν" . Και γιατί ανήκομεν εις την ΔΎΣΙΝ; Διότι από την υποταγή μας αυτή, οι ηγέτες μας αισχροκερδούν σε βάρος της Ορθοδοξίας της Χώρας και της εντιμότητας. Αυτοί οι κυβερνήτες μας πούλησαν τα συμφέροντα της χώρας γιά να γίνουν μεγιστάνες. Και αφού πούλησαν την χώρα, πήραν εντολή από αυτούς που πληρώνουν, να πουλήσουν και την Ορθοδοξία!!! Αυτή την αγοραπωλησία δυστυχώς επικύρωσε και η Διοικούσα Εκκλησία και από την καλοπέραση αυτών που μας πούλησαν, ζητήσαμε ψυχία. Και μας τα έδωσαν και μας βούλωσαν το στόμα, λέγοντας "μαζί τα φάγαμε". Χωρίς ντροπή, αξιοπρέπεια και ... φόβο Θεού! Τώρα έρχεται η ώρα πληρωμής του κόστους εκχώρησης της Πατρίδας μας από τους ηγέτες αλλά και το κόστος αδιαφορίας και βολέματος από εμές που δηλώνουμε αναξιοπαθούντες!!! Κύριε ... ελέησον, ημάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]