Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν "επιστρατεύουν" τους ιμάμηδες


Απέναντι στην "προπαγάνδα του εχθρού"...

Οι Ταλιμπάν καλούν τους ιμάμηδες να αντικρούσουν τις αρνητικές αναφορές για το ισλαμιστικό κίνημα και να πείσουν τον κόσμο να μην εγκαταλείψει το Αφγανιστάν μέσα από το κήρυγμά τους κατά την προσευχή της Παρασκευής.

Ενώ συνεχίζει να συρρέει πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο της Καμπούλ προκειμένου να βρει τρόπο διαφυγής από το Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν σε μήνυμά τους ανέφεραν ότι ευελπιστούν πως όλοι οι ιμάμηδες στην Καμπούλ και στις επαρχίες θα προωθήσουν τα οφέλη του ισλαμικού συστήματος και θα ενθαρρύνουν την ενότητα στη χώρα.


Θα πρέπει "να παροτρύνουν τους συμπατριώτες μας να εργαστούν για την ανάπτυξη της χώρας και να μην προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα", τόνισαν οι Ταλιμπάν, κάνοντας λόγο για "αρνητική προπαγάνδα του εχθρού" σε βάρος τους.

Το μήνυμα ήρθε την ώρα που διαδηλωτές με σημαίες κατέβηκαν στους δρόμους πολλών αφγανικών πόλεων, διαμαρτυρόμενοι κατά του νέου καθεστώτος των Ταλιμπάν.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]