Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη μάχη των εκλογών με τις… ευλογίες του ψευδομουφτή και του προξενείου


Διαβάστε τι είπε ο αρχιχαφιές της Τουρκίας ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε τελετή όπου παρίσταντο όχι μόνο οι συνήθεις πρακτοράντζες του Προξενείου, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ…

Σας παραθέτουμε σήμερα την εξαιρετικά εύγλωττη ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγων ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα της η ψευδομουφτεία Ξάνθης σχετικά με ένα χάτιμ που τελέστηκε στις 16 Απριλίου σε τζαμί της Ξάνθης (1η φωτό). Προσέξτε όχι μόνο τι αναγράφεται σε αυτήν για το Προξενείο Κομοτηνής (που κατονομάζεται ως «το Προξενείο της Μητέρας-Πατρίδας μας, Τουρκικής Δημοκρατίας»), αλλά βεβαίως και ποιοι αναφέρονται ότι παρίσταντο. Ιδιαίτερη ημασία έχουν όμως φυσικά και οι δημόσιες συμβουλές του ψευδομουφτή Μέτε προς τους παρευρισκομένους στην τελετή μουσουλμάνους για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές. Απολαύστε:

«Στις 16 Απριλίου ημέρα Δευτέρα τελέστηκε με ενθουσιασμό στην συνοικία Σαμακώβ της Ξάνθης τελετή Χάτιμ από τους μαθητές των μαθημάτων Κορανίου. Στην τελετή δίπλα στον μουφτή μας Αχμέτ Μέτε και στους εργαζόμενους της μουφτείας μετείχαν ο Ραμαντάν Ντουμπάν-εκπροσωπώντας το Προξενείο της μητέρας-πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, ο βουλευτής μας Τσετίν Μάντατζη, ο αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ερκάν Ρουσέν, υποψήφιοι από διάφορα κόμματα και πολύς κόσμος.

Οι μαθητές που υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους Ισμέτ Τουτζάρ, Μουράτ Ιμαμεφέντι και Φατμά Αλιχοτζά τέλεσαν το χάτιμ, κέρδισαν τον θαυμασμό των παρευρισκομένων με την πετυχημένη τους απόδοση. Μετά την τελετή, στην σύντομη ομιλία που έκανε ο μουφτής μας Αχμέτ Μέτε ανέφερε τα χαιρετίσματα που έφερε από την επίσκεψη του στην Τουρκία. Μετά συνεχάρη τους δασκάλους και μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, ευχήθηκε να συνεχίσουν έτσι την εκπαίδευση τους και με αφορμή την Εβδομάδα Γέννησης του Προφήτη μίλησε για την ενότητα και την ομοψυχία. Σε αυτή την κατεύθυνση, αναφερόμενος στις πρόωρες εκλογές της 6ης Μαΐου ανέφερε πως ¨Όλοι οι υποψήφιοι είναι εδώ, δεν κάνουμε διακρίσεις σε κανέναν, η απόσταση μας είναι ίδια σε όλους. Αλλά πρέπει την εκλογή μας να την δώσουμε υπέρ αυτών των αδελφών μας¨.

Μετά την τελετή μοιράστηκε πιλάφι που είχε ετοιμαστεί από τους νέους της συνοικίας μας».

Στη 2η φωτογραφία πάντως (που προέρχεται από τα μεθεόρτια της συγκεκριμένης εκδήλωσης) διακρίνουμε πλην του νυν ανεξάρτητου βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τον Σαμή Καραμπουγιουκλού της ΔΗΜΑΡ και τον Αντνάν Πετσενίκ της ΝΔ. Άρα δίκιο είχε ο Μέτε, όταν δήλωσε πως «Όλοι οι υποψήφιοι είναι εδώ». Πολύ σαφές είναι όμως και το μήνυμά του: «πρέπει την εκλογή μας να την δώσουμε υπέρ αυτών των αδελφών μας». Πάλι καλά δηλαδή που δεν μίλησε πάλι για «γκιαούρηδες», όπως την άλλη φορά μαζί με τον Ντεντέ

Ε, και για την ιστορία, να αναφέρουμε επίσης πως στο συγκεκριμένο τζαμί, όπου συνέβησαν όλα αυτά, ο μιναρές ήρθε έτοιμος από την Τουρκία και τοποθετήθηκε παράνομα μέσα σε μια νύχτα το έτος 2008. Τόση καταπίεση…

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τσκ, τσκ, τσκ. Ζεϊμπέκια και Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ στη βεράντα με τον κάμπο πιάτο. Και πρέπει τώρα να μάθουμε και τα ονόματά σας. Έτσι ελεύθερα και δίχως κοριούς μαζεύεστε και στις βεράντες της μητέρας πατρίδας προεκλογικά; Άντε, πέστε μας ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]