Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για να φύγει μία χούντα θέλει δουλειά πολύ...

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα της ρήξης με το σύστημα. Υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα πιστεύει σε πρόσωπα και κόμματα. Μάλιστα παρακολουθώ μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από πολλά διαδικτυακά κυρίως μέσα τελευταίως, όπου ο Σαμαράς λίγο πολύ μας πλασάρεται ως ο αντιμνημονιακός σωτήρας , ο ασυμβίβαστος, ο πατριώτης κλπ. Ομοιοτρόπως, ο Παπανδρέου προβάλλεται ως ο υπεύθυνος ηγέτης από τα καθεστωτικά μέσα της ξενοκρατίας.

Φίλοι συνέλληνες. Κανένα σχόλιο και καμία προτροπή δε θα μας κάνει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να κάψουμε τις γέφυρες με το κομματικό σύστημα που εμείς οι ίδιοι εκθρέφουμε με τις ψήφους μας. Καμία προπαγάνδα δε θα μας παρακινήσει στη δράση της πραγματικής αλλαγής, όσο νιώθουμε ακόμα ασφαλείς στο μικρόκοσμο του ιδιόκτητου διαμερίσματος μας. Η φενάκη αυτής της ασφάλειας δημιουργεί και την ψευδή ελπίδα ότι «έχουμε να λαμβάνουμε» κατιτίς από το σύστημα. Μια δουλίτσα, ένα ρουσφετάκι, ή ακόμα ακόμα απλά και μόνο την ησυχία μας.

Η σκλαβιά είναι βαριά και μόνο η πλήρης εξαθλίωση μπορεί να οδηγήσει κάποιον στη δράση. Αυτή την εξαθλίωση πρέπει να τη νιώσει ικανή μάζα ανθρώπων για να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους σε ανατρεπτική σκέψη/ δράση.

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα… είναι νωρίς και ο δρόμος μακρύς.

Όσοι έχετε ήδη κάνει ρήξη με το παλαιοκομματικό σύστημα, νιώθετε ότι δεν εκπροσωπείστε από πουθενά, σας καίει η ανεξήγητη αυτή ελληνική φλόγα σαν σίδερο, νιώθετε εν γένει ότι κατοικείτε σε μια φυλακή, μην απελπίζεστε.

Ξέρω ότι διστάζετε να βγείτε στους δρόμους διότι βλέπεται και άλλους διστακτικούς. Διότι φοβάστε ότι θα σας καπελώσουν οι επαγγελματίες προδότες - πράκτορες του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ. Αυτοί που τρέφονται από τα κόπρανα της ξενοκρατίας και του δικομματισμού.

Θα έρθουν και άλλοι στις τάξεις μας σιγα σιγά. Η ώρα της ανατροπής θα έρθει. Ως τότε, όσοι είστε ψυχικά έτοιμοι , «καθαρισμένοι» από τις κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, προτείνω να καλλιεργείτε στο μυαλό σας περισσότερο τον τρόπο της αυτοδιάθεσής μας για την επόμενη μέρα, περισσότερο από το να φαντασιώνεστε τους τρόπους πτώσης του συστήματος. Αυτό θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Η σήψη έχει περάσει το κόκαλο και έχει φτάσει στο μεδούλι. Και αυτό για να μη παρασυρθούμε από τους αυριανούς επαγγελματίες που θα θέλουν να καπελώσουν τη νέα ελληνική τάξη πραγμάτων της επόμενης μέρας.

Γρηγορείτε…….

Με αδελφική αγάπη,

Ένας εξ αίματος έλληνας εξάδελφος σας

Αναγνώστης



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Όλοι οι αναλυτές και οι οικονομικοί συντάκτες αναφέρουν ξανά και ξανά ότι ο κ Παπανδρέου μετά τις δημοτικές εκλογές και εάν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά για αυτόν, θα πάρει νέα σειρά αντιεργατικών μέτρων πολύ πιο ακραία από αυτά που έχει πάρει μέχρι τώρα. Νέοι φόροι, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κλπ. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τον Ελληνικό λαό σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις που υποστηρίζουν το Μνημόνιο. Όχι λοιπόν στους ΚΟΜΙΝΗ στην Αθήνα και ΜΠΟΥΤΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη κλ. Μην αμελείτε έρχονται κρίσιμες μέρες. Τα μπλογκς πρέπει να αναλάβουν δράση για την ενημέρωση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τελευταίο για το καπέλωμα το φοβόμαστε όλοι. Οι κρατούντες έχουν πάντα στο μανίκι τους εναλλακτικά σχέδια και τρόπους να τα εκτελούν. Για τη σήψη του φρούτου δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά για την εγρήγορση και οργάνωση των πολιτών πολύ αμφιβάλλω.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η σκλαβιά είναι βαριά και μόνο η πλήρης εξαθλίωση μπορεί να οδηγήσει κάποιον στη δράση. Αυτή την εξαθλίωση πρέπει να τη νιώσει ικανή μάζα ανθρώπων για να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους σε ανατρεπτική σκέψη/ δράση."

    ΚΧ : Πριν φτάσουμε στην εξαθλίωση και σε δυναμικές λύσεις, ένα μόνο χρειάζεται : Η ανατρεπτική σκέψη/δράση να φτύσει κατάμουτρα του επαγγελματίες του ψεύδους και να κλείσει αυτιά και μάτια στη Σειρήνα της ψήφου και της κάλπης. Καιρός να θυμηθούμε τον Οδυσσέα, και δεμένοι στο κατάρτι ή στις άνετες πολυθρόνες μας, απολαμβάνοντας τις τηλεοπτικές "στημένες" αντιπαραθέσεις - όλα γίνονται για τις διαφημίσεις και τους μετρητές ακροαματικότητας - να γυρίσουμε σελίδα. Ψήφος-τέλος. Αν το κατορθώσουμε, τότε θα αρχίσουμε να ψάχνουμε τους πολλά υποσχόμενους εξωκοινοβουλευτικούς.
    Το πρώτο βήμα να γίνει και μετά θα βρούμε τη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κερασακι στην τουρτα


    Δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3% δίνει το ΔΝΤ στα Σκόπια.!

    http://anaxfiles.blogspot.com/
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=360410&dt=13/10/2010

    ΔΝΤ - πΓΔΜ
    Διαπραγματεύονται δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3%

    Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 [ 15:37 ]
    Δάνειο ύψους 400 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς όρους, προσφέρει στην ΠΓΔΜ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Ζόραν Στάβρεσκι, μετά το πέρας των επαφών του στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Όπως ανέφερε ο κ. Στάβρεσκι, γίνεται λόγος για μία «ανοικτή γραμμή πίστωσης», που είναι το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο του ΔΝΤ, το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη χωρών «με υγιή οικονομική πολιτική» για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

    «Είμαστε ικανοποιημένοι που η χώρα μας είναι η πρώτη που συζητά με το ΔΝΤ αυτό το νέο είδος πίστωσης», είπε.

    Η προσφορά του ΔΝΤ θα εξεταστεί από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, μαζί με τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρηματίες κι αν εγκριθεί, τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις κεφαλαίου, για τη στήριξη του προϋπολογισμού, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων, προσέθεσε.

    Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι τριετής, με επιτόκιο 1,3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το δάνειο του ΔΝΤ στην ΠΓΔΜ.

    Θα κάνουν αυτό που έκαναν σε μας. Θα τους πνίξουν στα δάνεια και μετά θα τους αναγκάσουν να πουλήσουν τη χώρα τους για να ξεχρεώσουν. Έτσι πάνε να κυριαρχήσουν, θα τους αγοράσουν όλους και αυτό έχει το αντίστοιχο ιστορικό του προηγούμενο.

    Το έκαναν οι Άγγλοι, όταν οι Τούρκοι είχαν ανάγκη από πολεμικό εξοπλισμό και βοήθεια λόγω του Κριμαϊκού πολέμου. Πέρα απο τη συμμαχία που είχαν, το Ηνωμένο Βασίλειο τους δάνεισε υπέρογκα ποσά και όταν η "Οθωμανία" δεν μπορούσε να εξοφλήσει τα οφειλόμενα, τους ανάγκασαν να πουλήσουν την Κύπρο.

    Έτσι γράφεται η Ιστορία και αυτή (ή αυτοί) επαναλαμβάνεται (την επαναλαμβάνουν), τώρα, με τον κατοχικό μας πρωθυπουργό. Αλλά οι Τούρκοι πούλησαν ένα τόπο, όπου κατοικούσαν ολιγάριθμοι Οθωμανοί. Ο δικός μας ο πασάς, πωλεί μια χώρα όπου Έλληνες κατοικούν, επειδή απλούστατα είναι πασάς Αγγλοαμερικάνος.

    Ψηφίστε τον, ψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άρθρο καλό αλλά ο συσχετισμός και η συμπόρευση "ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ" ακυρώνουν την καλή εντύπωση. ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχουν οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ με το ΛΑΟΣ , το ιδιο και οι Σταλινικοί του Περισσού. Είναι αριστερό το ΛΑΟΣ; Μη μας στρίψει εντελώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]