Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ελληνισμός χρειάζεται επειγόντως μια νέα ηρωική Έξοδο!

TΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Ο μέγας Ναπολέων είπε, κάποτε, πως σε έναν λαό, που έχει ηττηθεί, χρειάζεται μια επανάσταση. Δηλαδή μια εξανάσταση ψυχών, μυαλών, βούλησης και θέλησης, αποφασιστικότητας και αγώνα για να ξαναστηθεί στα πόδια του. Να αποκαθάρει τα λάθη και να επουλώσει τις πληγές του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και να εκτιναχθεί προς τα εμπρός.
Ο Ελληνισμός κατέπεσε στα γόνατα. Σέρνεται. Γελοιοποιείται και αυτορεζιλεύεται. Ευθύνεται τα μέγιστα για το κατάντημά του. Και τώρα εκλιπαρεί τη στήριξη των εταίρων του, για να μην ακουστεί ξανά η απαίσια κραυγή, «δυστυχώς, επτωχεύσαμεν». Πριν πτωχεύσει οικονομικά ο Ελληνισμός πτώχευσε ηθικά, αξιακά, εθνικά, πατριωτικά.
Πού είναι η περιώνυμη ελληνική περηφάνια; Πού είναι το ανεπανάληπτο ελληνικό φιλότιμο; Πού είναι η ελληνική λεβεντιά με την ανίκητη θωριά στις κρίσιμες ώρες;
Πού είναι η ελληνική αρχοντιά, αυτή που μας ανέδειξε και μας καθιέρωσε ως ηγήτορες του πολιτισμού; Πού είναι, προπάντων, η ελληνική αξιοπρέπεια, που πυρπολούσε τις καρδιές και πύργωνε τη θέληση να αγωνιστούμε γι’ αυτήν την έρμη πατρίδα;

Περισσότερα εδώ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. επιφανειακες αναλυσεις επιπεδουν νηπιαγωγειου... χιλιοειπωμενα πραγματα....
    ανοητες ερωτησεις του τυπου...μα καλα πως γιναμε ετσι...τι συνεβη ρε παιδια...ξαφνικα καταστραφηκαν ολα....
    κανεις δεν μας λεει την αληθεια, η οποια ειναι παρα πολυ απλη.
    απο το 74 μεχρι σημερα επικρατησε ΑΠΟΛΥΤΑ στον ιδεολογικο και σε ολους τους τομεις ο καρκινος της διεθνιστικης αριστερας και προοδου. στα σχολεια, νηπιαγωγεια,παν/μια,τηλεορασεις, μμε, στο χωρο της τεχνης,στο λαηφσταηλ παντου.
    οι πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες και γενικα οι ΜΗ αριστεροι ειναι παντελως ανικανοι να αντιδρασουν στη κοκκινη πανουκλα, να σκεφτουν, να εκφερουν συγκεκριμενο πολιτικο λογο και να αυτενεργησουν.
    γιαυτο καταντησε ετσι η ελλαδα και ακομα δεν πιασαμε πατο...
    η κατασταση ειναι πλεον μη αναστρεψιμη για τον ελληνικο λαο, τον πιο παχυσαρκο λαο του κοσμου, που το παιζει και φτωχος...
    ουτε κυβερνηση της χρυσαυγης τον σωζει πλεον...
    ισως ειναι καλυτερα ετσι
    να εξαφανιστουμε απο την ιστορια.
    υπαρχουν αλλοι δυναμικη επιθετικοι υγειης δολοφονικοι γενοκτονοι λαοι, οπως οι τουρκοι, τουρκαλβανοι, μουσουλμανοι που πρεπει να επικρατησουν, και οχι ο σαπιος, παχυσαρκος,ευνουχισμενος,εκφυλισμενος,θηλυπρεπης, υπερκαταναλωτης, διεθνιστης, αριστεριστης, πουστοδημοκρατης ελληνικος λαος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. /
    = «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

    /
    ==«ΠΟΝΗΡΗ» ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    ΑΠΟ TA ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ TA GOLDEN BOYS.

    =Ασφαλιστικές Εταιρίες, τα τελευταία χρόνια και σήμερα, τροφοδοτούν-καταθέτουν μεγάλα ποσά ως δήθεν«ασφάλιστρα» σε υπάρχοντα ή δημιουργούμενα επί τούτω ομαδικά ή ατομικά[Golden Boys] ασφαλιστήρια DAF(Deposit Administration Fund –Αποταμιευτικό πρόγραμμα για καταβολή εφάπαξ, με την αποχώρηση από την εργασία) …και αμέσως μετά πληρώνουν μεγάλες «ασφαλιστικές αποζημιώσεις», χωρίς παρακράτηση και απόδοση κανενός απολύτως φόρου !!
    -Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι επιχειρήσεις εκπίπτουν φορολογικά από τα ακαθάριστα έσοδα τους, μέσω του λογαριασμού «ασφάλιστρα ομαδικών ασφαλίσεων», τα ποσά που καταθέτουν σταδιακά ή με εφάπαξ καταβολές στα DAF.

    =Τι θα πρέπει να γίνει.

    =Με δεδομένο ότι τα ποσά πάνω από το ανώτατο κλιμάκιο αποζημίωσης του πίνακα, του άρθρου 5 του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, αφορούν τα ρετιρέ και τα Golden Boys.
    -Να υπαχθούν αθροιστικά με τις λοιπές αποζημιώσεις, στην φορολογία της κλίμακας του άρθρου 5 του προτεινόμενου νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και οι αποζημιώσεις των συμβολαίων DAF εγγυημένης ή μη παροχής ή εισφοράς ,κλπ, που καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στο προσωπικό τους ή στο προσωπικό τρίτων επιχειρήσεων, συνδεομένων με τέτοια συμβόλαια.
    -Να απαλλαγούν της φορολογίας μόνον τα ποσά ασφαλιστικών αποζημιώσεων που αναλογούν στις εισφορές των εργαζόμενων με τις αναλογούσες σε αυτές αποδόσεις.

    ==Π.Χ. …….
    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]