Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπιρλίκ: «Όποιοι ψηφίσουν χριστιανό έχουν χαλασμένο αίμα»!!!

Οι χριστιανοί υποψήφιοι να προσκυνήσουν

τους ψευτομουφτήδες και τους πράκτορες!

Μηνύματα φανατισμού και τουρκισμού στέλνει η Άγκυρα στους μουσουλμάνους της Θράκης

Έτσι «δουλεύουν» για την Άγκυρα οι τουρκόφωνες εφημερίδες της Κομοτηνής. Το κείμενο που ακολουθεί είναι της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπιρλίκ» που εκδίδεται στην Κομοτηνή και αποτελεί κύριο μέσο έκφρασης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, διοχετεύοντας την προπαγάνδα της Άγκυρας και κατευθύνει πολλές φορές τις κινήσεις των μουσουλμάνων που υπηρετούν, εξυπηρετούν ή απλά ακολουθούν τις προσταγές «της μητέρας πατρίδας».
Η προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα στην Κομοτηνή, αφορά την «μοιρασιά» στις ψήφους και τον πλήρη έλεγχο προς συγκεκριμένους υποψήφιους που απολαμβάνουν της προστασίας της Άγκυρας.
Την ίδια στιγμή, γίνεται προσπάθεια αποφυγής διαφυγής μουσουλμάνων ψηφοφόρων προς συγκεκριμένους υποψηφίους προκειμένου με αυτόν τον τρόπο η Άγκυρα να αποδείξει στους Έλληνες πολιτικούς, αλλά κυρίως στα Ελληνικά κόμματα, πως ελέγχει πλήρως τα εκλογικά αποτελέσματα (των μουσουλμάνων ψηφοφόρων) στην Θράκη. Αυτή η «επίδειξη πυγμής» είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ακριτική Θράκη. Είναι ένα πρόβλημα που αποδεικνύει το μέγεθος της απώλειας επαφής με την πραγματικότητα ή το μέγεθος της απώλειας εθνικοφροσύνης των Ελληνικών κομμάτων, τα οποία συνεχίζουν να δέχονται στους κόλπους τους, ως υποψηφίους, προτεινόμενους του τουρκικού προξενείου, αποσκοπώντας αποκλειστικά στις ψήφους και στα ποσοστά τους (ως κόμματα) που μπορούν να έχουν στην Θράκη.
Δυστυχώς, ο τουρκικός παρεμβατισμός στην Θράκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο απώγειό του, στέλνοντας παράξενα μηνύματα στους υπόλοιπους κατοίκους της Θράκης οι οποίοι αγανακτούν, όχι με τις πρακτικές της Άγκυρας, αλλά με τον δοσιλογισμό της Αθήνας, η οποία επιμένει να αδιαφορεί και να μην παίρνει εκείνα τα μέτρα που θα μειώσουν (αρχικά) και θα καταστείλουν κάθε προσπάθεια της Άγκυρας να αναλάβει τον ρόλο του «συντονιστή» των εξελίξεων στην Ελληνική αυτή γωνιά.
Το κείμενο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπιρλίκ», που ακολουθεί, είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργεί πλέον, φανερά και θρασύτατα, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τα όργανά του. Θέλουν (και κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρουν) μέσα από βρωμιές που διαδίδουν (και δεν είναι σε θέση να αποδείξουν) βασιζόμενοι στον φανατισμό (που επί χρόνια καλλιεργεί το τουρκικό προξενείο) να ελέγξουν τις εκλογές στην Ελλάδα (θεωρείται απολύτως βέβαιο πως την επομένη ημέρα των εκλογών ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα αποκηρύξουν την ελληνικότητά τους και θα εργάζονται αποκλειστικά για τα συμφέροντα της Τουρκίας και όχι της Ελλάδας και θα πιέζουν ταυτόχρονα την κυβέρνηση που θα προκύψει –εάν προκύψει- μέσα από την εκλογική διαδικασία).
Δεν διστάζουν μάλιστα, δείγμα των πιέσεων να δώσουν από τώρα, απαιτώντας από χριστιανό υποψήφιο βουλευτή να προσκυνήσει τους ψευτομουφτήδες, αποδεχόμενος τη νομιμότητά τους, εάν θέλει να πάρει ψήφους μουσουλμάνων!!!
Η απόλυτη αποδοχή του ρόλου που έχουν αναλάβει οι «αρθρογράφοι» της Μπιρλίκ, ρόλου που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, ρόλου ελέγχου των μουσουλμανικών ψήφων, αποδεικνύει αυτόματα και την άνεση που νιώθουν οι εντεταλμένοι της Άγκυρας στον αγώνα που δίνουν υπέρ του εκτουρκισμού της Θράκης. Απερίφραστα εμπλέκουν την θρησκεία με την πολιτική και χωρίς να διστάσουν αναφέρονται σε «τούρκους της Θράκης»…
Τι άλλες αποδείξεις χρειάζονται οι κομματάρχες και οι αρχηγοί των κομμάτων για να διαγράψουν (έστω και την ύστατη στιγμή) από τα ψηφοδέλτιά τους αυτούς τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους που στηρίζει το τουρκικό προξενείο μέσω των φερεφώνων του; Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει, επιτέλους, κατανοητό πως ύψιστο μέλημα των κομμάτων πρέπει να είναι η εσωτερική ειρήνη αλλά και το αδιάσπαστο της χώρας αυτής που λέγεται Ελλάδα; Αλλά, δυστυχώς, οι ψήφοι έχουν μεγαλύτερη αξία από όλα τα ιδανικά του Ελληνισμού…
Το δημοσίευμα της «Μπιρλίκ»
«Ο Στυλιανίδης λοιπόν στη δυτική Θράκη με την μειονότητα παίζει διπλό παιχνίδι κινούμενος στα πλαίσια μιας λαϊκής ρήσης που λέει: «Ναι μεν αφήνω ελεύθερο τον λαγό αλλά από πίσω ξαμολώ το λαγωνικό να τον συλλάβει πριν καλά – καλά απομακρυνθεί».
Την μειονότητα αυτή ο Στυλιανίδης την θεωρεί «κορόϊδο». Από την μια περιφέρεται στα χωριά ζητώντας ψήφο, κυρίως στα χωριά της μειονότητας και από την άλλη μαζί με τον Ιλχάν Αχμέτ, αρχιτέκτονα του νόμου περί ιμάμηδων, που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελειώσει την μειονότητα, εμφανίζεται με σκοπό την διαφήμιση με τον διορισμένο μουφτή Μέτσο Τζεμαλή, τον καθοδηγητή του νόμο των ιμάμηδων.
Και καλά κάνει στην ουσία από μια άποψη να φωτογραφίζεται με τον Μέτσο. Μάλιστα, διότι βλέποντας η μειονότητα την φωτογραφία θα δώσει απλόχερα ψήφο στον αξιότιμο κύριο Στυλιανίδη. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει γι’ αυτό.
Αν ο Στυλιανίδης είναι ειλικρινής, ας έλθει να σφίξει το χέρι των εκλεγμένων μουφτήδων μας και ας μην παίρνει πόζες μπροστά στο φακό με τρόπο ειρωνικό και με ένα γέλιο υποτιμητικό. Οι μουφτήδες είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες αυτής της μειονότητας και δεν μπορεί να περιφρονούνται.
Εδώ όμως, στην ουσία, υπάρχει το σφάλμα εκείνων που τόσο υποβάθμισαν την μειονότητα. Ο κ. Στυλιανίδης με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό με εκείνους που έχουν βαρύτητα. Για να μπορεί να ειρωνεύεται με τόσο αέρα τα ιδρύματα και τους φορείς της μειονότητας κάποιοι του το έχουν επιτρέψει.
Εμείς ως Τούρκοι έχουμε μια παροιμία που λέει: «Βρήκαν το χωριό αφρούρητο (χωρίς σκυλί) και κυκλοφορούν με ραβδί – μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε». Φυσικά και θα δώσουν (προφανώς ψήφο) εκείνοι από τους 240. Αυτό δεν το συζητούμε. Ωστόσο, όσοι έχουν συνείδηση και αγωνίζονται για τον τουρκισμό, για την διεκδίκηση της ταυτότητας, για την διαφύλαξη της θρησκείας, δεν πολυπιστεύω πως θα δώσουν ψήφο στον Στυλιανίδη και τους άλλους Έλληνες υποψηφίους.
Αυτό θα τον κάνουν μόνο όσοι έχουν χαλασμένο αίμα. Όσοι δεν έχουν ιδέα από πίστη και θρησκεία και βάζουν πριν από τον Θεό, το χρήμα.
Όπως θα πρέπει να θυμόμαστε, η Χρύσα η Μανωλιά πήγαινε στα χωριά εκεί γύρω στο Τυχερό, έπαιρνε μέρος σε τελετές μεβλίτ φορώντας μαντίλα στο κεφάλι. Πίστεψαν τότε οι δικοί μας και έδωσαν ψήφο στην κυρία Μανωλιά, η οποία δεν έπαιρνε στα σοβαρά την μειονότητα και υπεραμύνονταν του ζητήματος των Ποντίων. Πολλά έκανε αυτή η μειονότητα και συνεχίζει να κάνει ακόμη περισσότερα για να καταποντίσει τον εαυτό της. Όμως, ας ελπίσουμε πως σ’ αυτές τις εκλογές αυτά θα πάψουν να υπάρχουν.
Όπως βλέπετε, φωναχτά διαλαλούμε, κάνουμε τον κράχτη, γινόμαστε στόχος, απειλούν να μας σκοτώσουν όμως δεν πτοούμαστε και επαναλαμβάνουμε για μια φορά ακόμη: Ξυπνήστε! «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο πρέπει να πάει».
Τα μουσουλμανάκια
Κάποτε μας έλεγαν Τουρκάκια. Τώρα γίναμε μουσουλμανάκια ενώ συνεχίζουμε να τους δίνουμε την ψήφο μας Ω! Σαρικάδες αφέντηδες!
Βιώματα από τα παιδικά του χρόνια τότε που γιόρταζε μαζί με τα μουσουλμανάκια της γειτονιάς τα μπαϊράκια αλλά και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα θυμήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης».
Γεγονός είναι, πως εάν η Άγκυρα καταφέρει να εκλέξει τέσσερις (4) μουσουλμάνους βουλευτές (οι οποίο φυσικά θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχό της), τότε καταφέρνει να δημιουργήσει το πρώτο μεγάλο χτύπημα στην Θράκη. Θα καταφέρει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, και βασιζόμενη σε αριθμούς θα αρχίσει να μιλάει για συζήτηση επί της Θράκης... θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα προς ένα νέο Κόσοβο... Με τη σιωπηλή συναίνεση των περισσότερων Ελληνικών κομμάτων...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε την εφημερίδα "Χρόνος" της Κομοτηνής, για την φωτογραφία και το μεταφρασμένο κείμενο

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΤΏΡΑ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΊΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ! καλά!
    Αν πρέπει ρε να κλίσει το τούρκικο προξενείο μια φορά, πόσες φορές πρέπει να απαρνηθούμε τον τούρκο Βαρθολομαίο βασιλιά των ουρανών εδώ στην γη των ελλήνων?
    Πόσες φορές τους προσκυνητές του ατατούρκ σφαγέα των ελλήνων θα πρέπει να καταδικάσουμε,
    Πως μιλάτε για δικαιοσύνη αδέλφια, όταν εσείς τους ψευδοπροφήτες υπηρετάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νομιζω πως στους μουσουλμανους που κατοικουν στην ΕΛΛΑΔΑ αρα ειναι ελληνες τους εχουμε συμπεριφερθει αψογα και νομιζω πως απο μονοι τους καποια στιγμη θα καταλαβουν οτι εχουν δικη τους αποψη και θα ψηφιζουν οποιον αυτοι νομιζουν και δε θα αφησουν κανεναν να τους υποκινει γιατι δε νομιζω να θελουν να μας κανουν οι ιδιοι να στραφουμε κατα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ιωάννη

    >βασιλιά των ουρανών εδώ στην γη των ελλήνων?<

    Κόψε την πρωινή τουλάχιστον, για να καταλαβαίνεις τι γράφεις, να καταλαβαίνουμε κι εμείς. Εκτός κι αν παίρνεις τίποτε ουσίες...

    @ 1 Οκτώβριος 2009 8:10 μμ

    Από μόνοι τους δεν καταλαβαίνουν τίποτε, όταν το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής τους πιπιλίζει το μυαλό με τουρκική προπαγάνδα, ενώ το αθηναϊκό τερτακομματικό κράτος (η έκφραση του Κ. Ζουράρι, διότι εξαιρεί τον ΛαΟΣ) αγρόν αγοράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]