Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το θράσος του Ταλάτ

Ζητούν και τα ρέστα οι τουρκοκύπριοι

Σαν να μην έφτανε η εισβολή, οι χιλιάδες νεκροί Έλληνες, οι εκτελεσθέντες, οι αγνοούμενοι και οι εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι, οι οποίοι έχασαν τα πάντα, ήρθε και ο Ταλάτ να τους προσβάλλει εκ νέου.
Πως; Ζητώντας και τα ρέστα και φτύνοντας κατάμουτρα τους όπως και να έχει, γελοίους της ελληνοκυπριακής πλευράς, που ζητούν... «επαναπροσέγγιση».
Ζήτησε λοιπόν ο τουρκοκύπριος φονιάς, που το 1974 συμμετείχε σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, από τους ομοεθνείς του κατοίκους των Τουρκοκυπριακών χωριών Ατιλάρ, Μουράταγα και Σανταλλάρ, να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλοντας την Ελλάδα για τη "σφαγή" των 126 γυναικόπαιδων από τα ελληνικά στρατεύματα, στη διάρκεια του Αττίλα.
Φυσικά, πρόκειται περί κίνησης αντιπερισπασμού στις αποκαλύψεις για την εκτέλεση από Τουρκοκύπριους των πέντε Ελλήνων αγνοούμενων, η αιχμαλωσία των οποίων είχε πιστοποιηθεί από τη γνωστή φωτογραφία που κατασχέθηκε από Τούρκο φωτογράφο, από Έλληνα λοχία. Ο «σύντροφος» (κατά τον Χριστόφια) Τουρκοκύπριος πολιτικός, έφτασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στους τάφους Τουρκοκυπρίων, καλώντας τους ομοεθνείς του να συγκεντρώσουν στοιχεία για την προσφυγή, καθώς, όπως δήλωσε, «μονάχα έτσι θα μπορέσουν βρουν δικαίωση και ανάπαυση οι σφαγιασθέντες». Από την πλευρά του ανθέλληνα Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, μέχρι στιγμής, απόλυτη σιωπή. Να τον χαιρόμαστε αυτόν και τον «σύντροφό» του!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κατι μου λεει πως οι ημερες του Χριστοφια ειναι μετρημενες.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]