Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακάρ: Η Ελλάδα εξαπατά με ψέματα


Η Ελλάδα εξαπατά με ψέματα, και κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει την Άγκυρα, λέει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ.

Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο Τούρκος υπουργός είπε ότι "η Ελλάδα τους τελευταίους τρεις μήνες έχει εκδώσει 49 NAVTEX, μόνο στις δύο είχε δραστηριότητα. Όλα τα επιχειρήματα που αναφέρει ως προβλήματα τα παράγει η ίδια. Κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει την Τουρκία. Όταν λέμε ‘ας καθίσουμε να συζητήσουμε’ δεν πλησιάζει. Γυρνάει από πόρτα σε πόρτα και εξαπατά με ψέματα". 


''Οι S-400, δεν είναι επιλογή για μας, είναι ανάγκη''

Για τους S-400, ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι η Τουρκία έχει σχέσεις με τις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια και πως δεν μπορεί να αναδεικνύεται το θέμα των S-400 ανάμεσα σε εκατοντάδες θέματα, με επικέντρωση σε αυτό. "Θέλαμε τον FETO (σ.σ. έτσι αποκαλούν οι Τούρκοι τον εξόριστο ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται ως "εγκέφαλος" πίσω από την υποτιθέμενη απόπειρα πραξικοπήματος), τον δώσατε; Όχι. Οι S-400, δεν είναι επιλογή για μας, είναι ανάγκη. Τίθεται θέμα για την ασφάλεια των 83 εκατομμυρίων πολιτών μας”, ανέφερε.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σύγκρουση με την κυβέρνηση Μπάιντεν για την αγορά των S-400.

"Θα ήταν πιο χρήσιμο να δούμε πρώτα τη διαδικασία και στη συνέχεια να καθορίσουμε τη μέθοδο αντιμετώπισης του ζητήματος S-400", δήλωσε στην εφημερίδα Hürriyet τη Δευτέρα.

"Έχουμε χρόνια διμερών σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν μπορούμε να κλειδώσουμε αυτήν τη σχέση στους S-400, όταν υπάρχουν εκατοντάδες άλλα ζητήματα", δήλωσε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]