Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μουζάλας ομολόγησε κατάρρευση της ασφάλειας στη χώρα


"300.000 μετανάστες στην χώρα μας δεν είναι καταγεγραμμένοι"

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Σε μια δήλωση σοκ προέβη μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι περί τους 300.000 μετάναστες που βρίσκονται στην χώρα μας είναι «φαντάσματα».

Δεν υπάρχουν δηλαδή σε κανένα σύστημα, δεν είναι πουθενά εγγεγραμμένοι.
«Προσέξτε τώρα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέρασαν από το 2000 μέχρι το 2015 και ένα 30% παραπάνω, που δεν καταγράφηκε. Αυτό λέει η επιστήμη του μεταναστευτικού», είπε και ξεκαθάρισε ότι «σήμερα εμείς καταγράφουμε τριακόσιες χιλιάδες νόμιμους μετανάστες και υπολογίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλες τριακόσιες χιλιάδες οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί».
Σε ότι αφορά την εξέλιξη του Μεταναστευτικού ο ίδιος σημείωσε:
«Υπολογίζουμε ότι, εφόσον οι ροές δεν αυξηθούν και εφόσον οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμοστούν, μέχρι το τέλος του 2017 πάνω από είκοσι χιλιάδες πρόσφυγες θα έχουν μετεγκατασταθεί στην Ευρώπη. Στο ίδιο διάστημα εμείς θα πρέπει να εξασφαλίσουμε γι αυτούς, και για εμάς, συνθήκες ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι οποίες τιμούν και τη δική μας αξιοπρέπεια, και συνθήκες ασφάλειας και για αυτούς και για εμάς μέσα σε μια περιοχή έκδηλα ταραγμένη και ανασφαλή. Εννοώ τη λεκάνη της Μεσογείου, εννοώ το Αιγαίο, εννοώ τη Μεσόγειο από την πλευρά της Ιταλίας».
Τα όσα δήλωσε ο κ. Μουζάλας αποτελούν ομολογία τεράστιας αποτυχίας, αλλά και αποκάλυψη της μέχρι σήμερα κυβερνητικής συγκάλυψης στο θέμα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αρχικά ήταν πρόσφυγες, στη συνέχεια έγιναν ταλαιπωρημένοι μετανάστες και τελικά ομολογήθηκε πως περισσότεροι από 80% δεν είναι πρόσφυγες, αλλά "κάτι άλλο".

Στη συνέχεια, με σειρά -μπαράζ- κυβερνητικών δηλώσεων, οι οποίες στηριζόταν στην ευρωπαϊκή συμφωνία, η σημερινή κυβέρνηση επιχείρησε να "πείσει" -παραπλανώντας τους Έλληνες πολίτες- πως οι "πρόσφυγες" κυμαίνονταν μεταξύ 50 και 60 χιλιάδων, οι οποίοι διέμεναν -ελεγχόμενοι!- σε ανοικτά κέντρα κράτησης, όπου τους δίδονταν η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

Σήμερα, ο αρμόδιος υπουργός ομολόγησε πως οι καταμετρημένοι "πρόσφυγες" είναι 300.000(!!!), ενώ άλλες 300.000 υπάρχουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, χωρίς οι κρατικές αρχές να γνωρίζουν που βρίσκονται. Δηλαδή, χωρίς να γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας ποιός τους σιτίζει, ποιός τους περιθάλπει, ποιός τους... ελέγχει! Και όλα αυτά, όταν η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως εκτός από τις διάφορες οργανώσεις επαγγελματιών ανθρωπιστών (βλ. ΜΚΟ), στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται διάφορες μυστικές υπηρεσίες έως παρακρατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν με δικό τους προγραμματισμό και "μοτίβο".

Επί της ουσίας, σήμερα ο κ. Μουζάλας ομολόγησε πως στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον (το λιγότερο) 300.000 λαθρομετανάστες που κινούνται ανεξέλεγκτα και μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, εκθέτοντας σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών, καταλύοντας την εσωτερική ασφάλεια και κινούμενοι ενάντια και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!!!

Αν αυτός δεν είναι λόγος για άμεση παραίτηση τόσο του κ. Μουζάλα, όσο και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που φέρει την απόλυτη ευθύνη αυτής της στυγνής ομολογίας ανικανότητας, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις συνταγματικές ευθύνες των κυβερνώντων, τότε απορούμε τι, τελικά, πρέπει να συμβεί στην χώρα προκειμένου να παραιτηθεί αυτός ο εσμός των ιδεοληπτικά αγόμενων και φερόμενων που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδας...!!!

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. 300.000;; Από τα περίπου τρία εκατομμύρια μεταναστών στην χώρα, άδεια παραμονής έχουν μόνο 600.000 Δεν μπορεί να γράψει κανείς ακριβές νούμερο, διότι μεταβάλλεται.
    Ο Μουζάλας δεν διακρίνεται ούτε για την ευφυΐα του, ούτε για τις ικανότητές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρια εκατομμυρια ; Απο ποιο ετος λογαριαζεις ;
      Απο το "90 μεχρι σημερα , ειναι τουλαχιστον οι διπλασιοι αυτοι που βιασαν την Πατριδα απο τις κερκοπορτες που ανοιξαν οι αντιπροσωποι ΣΑΣ . ( εγω δεν ψηφισα παρα μια φορα την πρωτη και την τελευταια ) .
      Ολα αυτα που συμβαινουν , δεν μπορει απο καποιν γραφικο θα τα ειχατε ακουσει σιγουρα . Ομως αγοραζατε αγρους ... και να τωρα που ειμαστε μειοψειφια πλεον οι νεοι Ελληνες , με αυτους που ακομη φερνουν .
      Και σεις ακουτε και σχολιαζετε τι λεει ο καθε εφιαλτης κυνοβουλευτικος ΟΛΩΝ των μαντριων ΣΑΣ .
      Ειναι πολλοι και ειναι οπλισμενοι . Ειναι υποαναπτυκοι (βλ απο αλβανα μεχρι και της καθε καρυδιας σαπιο καρυδι ...
      Σε λιγο θα κατεβασει ρολα το καθεστως και τοτε θα ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .
      Γρηγορουμε .

      Διαγραφή
  2. Από το 1990 και μετά. Από την αρχή που μπήκαν οι πρώτοι, οι Αλβανοί. Το 2007, στην "Ελευθεροτυπία", η ΕΥΠ δήλωνε ότι νόμιμοι(*) και παράνομοι υπολογίζονται στα 2,3 εκατομμ. Συνεπώς, τα τρία που γράφω, είναι ένα πολύ συντηρητικό νούμερο.

    (*) Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας, παρά ελάχιστοι. Οι άλλοι είναι όλοι λαθρομετανάστες εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες (=> πράσινη κάρτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι είναι αντιπρόσωποι "ΜΑΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το χερι στην καρδια πεσ μας ποσες φορες εχεις παει στις κατοχικες καλπες .

      Διαγραφή
  4. "Σήμερα, ο αρμόδιος υπουργός ομολόγησε πως οι καταμετρημένοι "πρόσφυγες" είναι 300.000(!!!), ενώ άλλες 300.000 υπάρχουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, χωρίς οι κρατικές αρχές να γνωρίζουν που βρίσκονται".


    Δεν τιθεται θεμα αποτυχιας , αλλα σκοπιμης αλλοιωσης πληθυσμου

    που εχει ξεκινησει απο τα προηγουμενα λαμογια και συνεχιζεται απο τα

    τωρινα, διοτι τετοιοι αριθμοι δεν προκυπτουν μεσα σε 2 μολις χρονια!

    Ο κυνισμος τους δεν εχει ορια!

    Ομολογουν την "επιτυχια" τους!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληρωνω φόρους για

    1. Τους αλητοπλούσιους που έκλεβαν επί 2-3 δεκαετίες.
    2. Τους κάθε λογής μικρούς και μεγάλους αλητοεπιχειρηματίες ανθέλληνες ποπυ νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους κλέβουν και ληστεύουν εθνικό πλούτο ακόμα και σήμερα.
    3. Τους αλητομετανάστες που δουλεύουν παράνομα για τους παραπάνω.
    4. Λέω να σταματήσω να πληρώνω και ότι γίνει.
    5. Λέω να οργανωθώ για τη σωτηρία της χώρας αν δεν είναι ήδη αργά.
    6. Αλλά που υπάρχουν σοβαροί πατριώτες χωρίς υστεροβουλία ή εμμονές υπεραριστερές ή υπερδεξιές για να οργανωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουαί πόρνοι σταυρωτές της Ελλάδος Ισραηλίτες… το πνεύμα του ψεύδους ...η δικαιοσύνη Μελχισεδέκ των Ουρανών στο καντάρι του Θεού έχει βάλει και ενώπιον γη και ουρανού....
    η Αλήθεια του Θεού στα σύμπαντα κόσμου τάξη θα βάλει.

    https://www.youtube.com/watch?v=8h4YKXmYf28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσάς τους Ναζί ότι είναι θετικό σε αυτήν την Γή είναι Ελληνικό εκτός την Δημοκρατία !!!!!!
      Επίσης ότι είναι αρνητικό είναι Εβραϊκό !!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ακόμη και εάν κατανοούσατε πως ο Ηράκλειτος ,ο Επίκουρος ,και ο Δημόκριτος ήταν υλιστές φιλόσοφοι ,και απο αυτούς θεμελειώθηκε ο ιστορικός υλισμός.
      Δέν νομίζω πως θα καταλάβουν τα νεαρά οργκ της χρυσής αυγής

      Διαγραφή
  7. φίλε ανώνυμε, η ημιμάθεια θολώνει τον νου του ανθρώπου. Έχοντας, εντρυφήσει στον Μαρξ, (απ' όσο μπορώ να συμπεράνω), νομίζεις ότι μπορείς να κατανοήσεις τιτάνες του φιλοσοφικού στοχασμού όπως ο Ηράκλειτος και ο Επίκουρος;
    "Αιών παις εστί παίζων πεσσεύων παιδός η βασιλείη" Στοχάσου για μήνες πάνω σε μία μόνον πρόταση του Ηράκλειτου, κι αν την κατανοήσεις θα είσαι έτοιμος για διδακτορικό στη φιλοσοφία. Ελπίζω να γνωρίζεις ότι λέγοντας αιών εννοεί το χρόνο.
    Καμία σχέση δεν έχουν οι Έλληνες φιλόσοφοι με τον Ιστορικό υλισμό. Αυτό το φρούτο το παρέδωσαν στην ανθρωπότητα κυρίως οι Μαρξ και Ένγκελς, ένα φρούτο που σάπισε , όπως ακριβώς σαπίζει και η ύλη. Οι Έλληνες πνευματικοί τιτάνες άγγιξαν το Πνεύμα ως Αλήθεια και οι καρποί που έδωσαν στην ανθρωπότητα δε σαπίζουν ποτέ, ακριβώς επειδή δεν είναι "υλιστικοί" καρποί, αλλά καρποί Πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι του λες τωρα ...Δεν εχεις ακουστα οτι κουκια τους απατριδες κουμουνιστες ;

      Διαγραφή
    2. Τα Όργκ παπαγαλάκια των απογόνων της Ναζιστικής βέρμαχτ καλά θα κάνουν να μήν γράφουν εάν δέν καταννοούν τί σημαίνει Υλισμός.-

      Διαγραφή
  8. Ειναι πολλα εκατομμυρια λαθρεποικοι και οσοι πιστευουν οτι μονο μερικες εκατονταδες χιλιαδες , απλα ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ .
    Η , μηπως να ξεχασουμε ολα αυτα τα καθηκια που ηλθαν απο το ' 90 , με τις ευλογιες των 300+1 κυνοβουλευτικων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΟΥΡΑΡΗ.....
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ.....

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.......ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]