Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Αν αποτύχει το κούρεμα θα μας γ@..σουν!


Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού… Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.

Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Η κοινωνία έπαψε πλέον να έχει μνήμη χρυσόψαρου γεγονός που καταγράφεται… Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, με την επίφαση… της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας ξεκινούν την προπαγάνδα…

Ζούμε δύσκολες στιγμές, η χώρα μας πρέπει να πάρει την νέα δανειακή σύμβαση, άλλες φορές επικαλούνται την ενότητα που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία και δεν ξέρω τι άλλο, για να κάνουν ότι δεν ακούν.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έχουμε και τον προβληματισμένο ΓΑΠ, ο οποίος δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός έχει κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι πολιτικό «πτώμα» και τρέχει σε συναντήσεις από δω και από εκεί ενώ εκφράζει και την στήριξη του στον Λουκάκο.

Όσο για τον Αντωνάκη μόνο τις κορώνες του ακούμε και από τηγανίτα τίποτα… Μέσα στις χρονιάρες μέρες βιώνουμε «αντιδικίες» μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ που μπήκε στο παιχνίδι από το παράθυρο!

Και εμείς το μόνο που μπορούμε να αναμένουμε είναι το «κούρεμα» των επικουρικών συντάξεων, καθώς και «κούρεμα» των ιδιωτών Κατόχων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο PSI που έτσι και αποτύχει, θα μας… γα..σουν!!!

Μήπως ήρθε η ώρα η δυσαρέσκεια να μην εκφράζεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην πράξη στέλνοντας τους όλους για κούρεμα και γιατί όχι και για χαλάουα;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Μαθαίνουμαι πρώτα τι εστί "κούρεμα" και που αναφέρεται ! Κατά την ταπεινή δική μας άποψη, όταν όλοι μιλούσαν για 35% και μετά 50% εμείς λέγαμαι ... 70-75% το "κούρεμα"! Ξέρεται τι θα ... κουρέψουν έστω και 70%;; Το "κούρεμα" είναι άλλο ΚΟΛΠΟ! Το ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ! ΜΗΝ ΤΡΕΦΑΙΤΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΜΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ !! ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρρυ μας γα@..σαν , αν δεν το καταλαβες.
    Τωρα θα μας θαψουν!
    Ξερεις γιατι ;
    Γιατι τα προβατα τρομαγμενα τρεχουν απο μαντρι σε μαντρι.
    Η Ελλας σκλαβωμενη , τα παντα εχουν διαλυθη και τα ερμα νομιζουν οτι το πρασινο μαντρι εχει τις ευθυνες .
    Αν δεν μπορειτε να δειτε περα απο την μυτη σας καυμενα προβατακια , τουλαχιστον μην μας ζαλιζετε με αρλουμπες .
    Μαζευτητε αν θελετε στα αλλα μαντρια και περιμενετε τον χασαπη .Το μαχαιρι θαναι το ιδιο κοφτερο.
    Αλλα μαθε οτι υπαρχουν και Ελληνες που εχουν καταλαβει παρα πολλα χρονια τον ρολο των εφιαλτων-μαντριων .
    Οταν εσεις τρεχατε με τα κωλοπανα τους-σημαιες , τα λενε , εμεις ειμασταν οι γραφικοι!
    Δεν εχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα , τωρα που ειμαστε στα σφαγεια τους , να μιλατε μονο και μονο για να παρακαλατε τον καθε τσελικα να κανει κατι ! Εκαναν οι τσελικες σας .ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ , με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ .Εσεις δεν τους ψηφιζατε τοσα χρονια ;
    Δηλαδη εχθες εισασταν ηλιθιοι και σημερα ξερολες ;
    Οταν ΕΜΕΙΣ λεμε στον καιαδα ΟΛΟΙ , εννοουμε και τα ΕΣΑΣ τα προβατα.
    Οταν ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ , Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνώνυμε 3.57 τι ακριβώς θέλεις να πείς;Οταν μιλάς για πρόβατα νομίζω ότι εννοείς όλους εκτός από εσένα. Αν όμως ρίξεις όλα τα πρόβατα στον Καιάδα όπως λες, τότε τι κοπάδι (ακόλουθους ίσως και λαό; ) θάχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιό ΚΚΕ ρε Χάρυ;;

    Το ΚΚΕ του "εθνάρχη" Κωνσταντίνου Καραμάν αλή και του Στάλιν;

    Αυτών που δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ;

    Για τους υπάλληλους του "κοινοβουλευτισμού" του κατεστημένου που μέσω των κομμάτων μας διχάζουν, ώστε να μην σκεφτούμε από μόνοι μας και ενωθούμε και τους στείλουμε εκει που τους αξίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν και μενα υπαρχουν πολλοι που ΠΟΤΕ δεν προσκυνησαν και δεν εγλυψαν ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Προβατα προς σφαγην , ειναι οι μισοι ακομη Ελληνες που ελπιζουν στους εφιαλτες.
    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ . Οποτε εχω δικαιωμα να μιλω .
    Προβατα ειναι ακομη ολοι αυτοι που θα πεινασουν και πεθανουν , στους επομενους μηνες , διοτι δεν ετοιμαζονται . Αλλα νομιζουν οτι τα αλλα μαντρια , θα τους σωσουν .
    Ενας απο αυτους ειναι και ο Χαρρυ ο γελωτοποιος , ο οποιος ακομη παρακαλει ,σε πολλα αρθρα του , τον Σαμαρα να μας σωση .Παιρνει στο λαιμο του πολλα προβατα .

    Μαθε φιλε ανωνυμε οτι η Ελλας θα γινει σταχτη και απο τις σταχτες θα ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .

    Δεν θελω οπαδους . Θελω Ελληνες ελευθερους .Θελω Ελληνες με ψυχη . Θελω να δω την Πατριδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο μαντρια και αμπελοσοφιες .
    Θα ξαναγεννηθουμε σαν Εθνος αλλα ο τοκετος θα ειναι επωδυνος , και μακρυς .
    Η Αληθεια ειναι οτι κανεις ηγετης δεν μπορει να βγαλει το Εθνος απο την καταρα των κομματων . Οι Ελληνες , η , θα καταλαβουν οτι εχουν την εξουσια που τους πρεπει , επειδη αυτους ηθελαν και θα τους κρεμασουν , η , θα εξαφανιστουν μαζι με τις οικογενειες τους .
    Ειμαι 50 χρονων και απο δεξια οικογενεια και ψηφισα μονο μια φορα το '81 , την πρασινη λαιλαπα. Ημουν 20 χρονων και απειρος.
    Ερευνησα και ξερω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας σωστος στην κοινοβουλευτικη ολιγαρχικη χουντα .
    Μην ακουτε τις διαφορες σειρηνες , οπως τον Καμμενο πχ ,που ανακαλυψε την Αμερικη ! Ειναι πολλα τα χρονια που εσκαβαν τον ταφο της Πατριδος και δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ δικαιολογια , οτι δεν ηξεραν . Αν μετανοιωσαν ας πανε στα σπιτια τους να κλαψουν . Αλλα εγω τους βλεπω να ετοιμαζονται με αλλους προδοτες της αριστερας να μας σωσουν !!!!!!!!
    Εχουν και το καναλι τους , Το κοντρα , για να ξεγελασουν τα προβατα.

    Καλη λευτερια.Μην ξεχνατε οτι μονο η ΑΛΗΘΕΙΑ θα μας ελευθερωση.

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φανερό ότι έχεις πολύ πόνο, όλοι μας έχουμε.Το να τα βάζουμε όμως με όποιον μιλάει αδιακρίτως δεν είναι λύση, σε αντίθετο αποτέλεσμα οδηγεί. Και αυτός που μιλάει (εν προκειμένω ο Χάρρυ)πονάει επίσης σαν κι εσένα, ούτε κι έχει κανένα φταίξιμο για ότι έγινε και γίνεται. Να ψέγουμε τους συγκεκριμένους φταίχτες , κάθε φορά γιατί αν γενικεύουμε γινόμαστε αυτοί που κατηγορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΧΑΡΗ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΛΛΙΝΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΩΛΗΣΕΣ ΚΑΘ'ΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΕΣΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΞΕΧΝΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]