Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαρά Νικοπούλου: "Η Ελλάδα με έστησε στα τρία μέτρα..."

  • Δυστυχώς, το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και ο ΛΑΟΣ συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβει τίποτε
  • Τα σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντί τους και όχι για να αποκομίζουμε οφέλη από αυτά
  • Καιρός να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα
  • Ο αδερφός της Χαράς ξεσπάει μήνυμά του...

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το μήνυμα που έφτασε στο ιστολόγιο, θα κατέληγε στον κάλαθο των σκουπιδιών. Όμως, επειδή το θέμα της πρότασης εκ μέρους του ΛΑΟΣ να "κατεβάσει" ως υποψήφια τη Χαρά Νικοπούλου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει πάρει διαστάσεις, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει σύντομα δήλωση συγνώμης προς την Χαρά Νικοπούλου από την πλευρά του κυρίου Καρατζαφέρη (έστω και μέσω Αϊβαλιώτη). Άλλωστε, ο πολιτικός που αναγνωρίζει το λάθος του, αποδεικνύει και το μεγαλείο του πνεύματός του και την αυτογνωσία του... και χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από τους ψηφοφόρους του. Στην προκειμένη περίπτωση, Αϊβαλιώτης και Καρατζαφέρης, οφείλουν να τοποθετηθούν ευθαρσώς και να αποκαταστήσουν την Χαρά Νικοπούλου στα μάτια των πρώην μαθητών της…
Το μήνυμα, που έστειλε η ίδια η Χαρά Νικοπούλου, όπως διαβεβαιώνει πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο κύριος Κουριαννίδης Γιάννης (δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης), αποκαλύπτει την πολιτική φαιδρότητα και αδιαλλαξία, που επιθύμησε να εκμεταλλευτεί τη Χαρά Νικοπούλου για πολιτικά οφέλη και ταυτόχρονα να διασύρει και να διαγράψει τους αγώνες που αυτή η γυναίκα έδωσε μόνη, εκ μέρους όλων μας. Το μήνυμα, εξάλλου, του ίδιου του αδελφού της Χαράς, «φωνάζει» για την απολιτική στάση που κράτησε η δασκάλα του Δερείου (λόγος και για τον οποίο ουσιαστικά κυνηγήθηκε από όλες τις πλευρές).
Θα ήθελα, να θυμίσω σε όλους εκείνους που θεωρούν Σύμβολο την Χαρά Νικοπούλου, πως τα Σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντι σε αυτά. Αν κάποιοι νομίζουν πως μπορούν το χρέος τους να το μετατρέψουν σε κέρδος τους... τον λόγο έχει η επιστήμη και δη η πολιτική...

Το ξέσπασμα του Ευτύχιου Νικόπουλου, αδελφού της Χαράς
Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρύσσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται. Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας.
Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.
Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
(Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου)


Το μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου στον Κουριαννίδη
"ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ... ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑΨΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!!!!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡVΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ... ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΙς 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010..."


Δήλωση του Γιάννη Κουριαννίδη
"Αυτά τα λόγια ανήκουν στη Χαρά Νικοπούλου. Μου τα έστειλε με μήνυμα πριν από λίγο. Ναι, θα μιλήσω και θα απαντήσω εγώ γι᾽αυτήν. Και δυστυχώς, δεν έχω άλλη επιλογή, από το να καταγγείλω για άλλη μία φορά το κόμμα που υπηρέτησα για 4 σχεδόν έτη, πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό με την παρουσία του. Ντροπή και πάλι ντροπή!
Επιτέλους, κύριοι νεοκαριερίστες του πολιτικαντισμού, σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται και πράττουν όχι με γνώμονα την τσέπη τους, όχι βάσει του στενού προσωπικού τους συμφέροντος, αλλά σύμφωνα με το αξιακό σύστημα του έθνους και του λαού μας. Σεβαστείτε τους και σταματήστε να πετάτε τα άγια τοις κυσί προς εξυπηρέτηση των μικροκομματικών σας επιδιώξεων. Όλα έχουν κάποιο όριο. Αίσχος!
"

Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός. Το μήνυμα, από μόνο του τα λέει όλα. Εύγε στους πρωταγωνιστές της παράστασης ανθρωποφαγίας που στήθηκε, για να καρπωθούν... άραγε τι; Πολιτικά οφέλη; Τα πολιτικά οφέλη, έρχονται με αγώνες, με κόπο, με προσπάθειες, με προτάσεις, με τακτικές και πρακτικές εναρμονισμένες με το κοινό καλό... Στην σύγχρονη πολιτική ζωή της χώρας και μετά από όλα όσα έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια όλοι μας ως πολίτες, έχει προσδιοριστεί πως τα πολιτικά οφέλη δεν μπορούν να τσαλαπατούν ούτε κοινωνικές ομάδες, ούτε ατομικές προσωπικότητες προκειμένου να αναδειχθούν. Όποιος πολιτικός ή κόμμα χρησιμοποιεί τακτικές του παρελθόντος είναι καταδικασμένος να μείνει στο παρελθόν και να θαφτεί από τις επερχόμενες εξελίξεις.
Η Χαρά Νικοπούλου είναι άνθρωπος, είναι γυναίκα, είναι δασκάλα και υπερήφανη που είναι Ελληνίδα. Όποιος θέλει να την αναβιβάσει σε κάτι άλλο, θα πρέπει πρώτα να την ρωτήσει αν το επιθυμεί και η ίδια... Λίγος σεβασμός δεν θα μας βλάψει... Ας αναρωτηθούμε, όλοι μας, τι πράγματι μας λέει η Χαρά μέσα από αυτό το μήνυμα, τι μας έχει προσφέρει η Χαρά με την στάση ζωής της και ας σταματήσουμε, επιτέλους, την μεταξύ μας ανθρωποφαγία και την κάκιστη συνήθεια να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα...
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Η Χαρά είναι Πατριώτισσα είναι Ελληνίδα.

    Πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτούς που προσπαθούν –ανεπιτυχώς – να θολώσουν των αγώνα της Χαράς, πρόσωπα όπως είναι η Δραγώνα, όπως η Διαμαντοπούλου, όπως ο Καρατζαφέρης . Τα πρόσωπα αυτά μόνο σαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ μπορώ να τα χαρακτηρίσω και με την ιδιότητα αυτή πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ειδάλλως καθυστερούμε.

    Ευτυχώς που φαίνεστε προδοτικά τρωκτικά, μόνο έμμισθοι σας έχουν απομείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καιροσκοποι ,οι τυχοδιωκτες και οι πατριδοκαπηλοι δεν επιβιωνουν!
    Θα φατε τα μουτρα σας κυριοι του ΛΑΟΣ!!
    Ειναι θεμα χρονου!!
    Και σας το γραφει αυτο το μηνυμα καποιος που το 2009 πιστεψε σ'εσας!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κυρία Νικοπούλου,
    ίσως είστε καταβεβλημένη από τον αγώνα που έχετε δώσει τόσο καιρό και συναισθηματικά τόσο φορτισμένη, ώστε να εκφράζετε με τόση αγωνία την απελπισία σας για την προσπάθεια εκμετάλλευσής σας. Σας διαβεβαιώνω κανένας Έλληνας και καμια Ελληνίδα δεν πρόκειται να παρασυρθούν και να σχηματίσουν λάθος άποψη για τον χαρακτήρα και τα κίνητρά σας. Είναι τόσο έντιμος ο λόγος σας και καθαρή η ματιά σας, που έχετε κερδίσει τον σεβασμό όλων μας.
    Δεν πεθάνατε στις 19 Ιουνίου 2910, αντίθετα καταφέρατε -και μπράβο σας- να σκοτώσετε την ψευτιά και την υποκρισία. Τίποτε δεν πάει χαμένο. Οι πράξεις σας και η εντιμότητά σας ήταν κάτι τόσο γενναίο και δυνατό που ακόμα κι εσείς να μην κάνετε τίποτε πλέον έχουν δημιουργήσει ένα φωτεινό προηγούμενο. Η δύναμή του αναπόφευκτα θα επηρεάσει πολλές καταστάσεις, σε καμια περίπτωση όμως δε θα μειώσει εσάς και τις αξίες τις οποίες πρεσβεύετε. Η αλήθεια λάμπει σαν το διαμάντι ακόμα κι αν το πετάξουμε στη λάσπη.
    Σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και κάθε ευτυχία στην προσωπική σας ζωή.
    Με τιμή
    Γιώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρά Νικοπούλου και Ελένη Φωκά. Βίοι παράλληλοι.

    Ω αιωνία Ελλάς, μόνο από τον Κρόνο κληρονόμησες; Μέχρι πότε θα καταδιώκεις τα άξια τέκνα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμως, μόνον "οι κύριοι του ΛΑΟΣ" κάνουν τέτοιες ερωτήσεις. Γιατί δεν τις κάνει κανένα άλλο κόμμα; Τυχαίο; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: TO ΜAIL AΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΝΤΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ Ν.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ(Δείτε το σχόλιό μας)
    Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA:
    Αγαπητέ κ. Νικόπουλε, για να εκφράσουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους οι Έλληνες για την ΚΥΡΙΑ Χαρά Νικοπούλου και το φιλελληνικό της έργο, δεν νομίζω ότι χρειάζονται "ειδική άδεια" απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Για ΟΛΟΥΣ εμάς , η περήφανη στάση της, μας ΔΙΔΑΞΕ, ότι οι ΤΙΜΙΟΙ, ΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πρέπει να χαίρουν ΑΚΡΑΣ εκτιμήσεως και να αποτελούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους ασχολουμένους με την καλώς ενοούμενη πολιτική.
    Καλώς ή καλώς, η Πατρίδα μας λειτουργεί υπο το πολίτευμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προβλέπει (όπως λέτε) Σύνταγμα , νόμους, Κοινοβούλιο, Βουλευτές κ.λ.π.
    ΑΝ κάποιοι ΕΠΙΟΡΚΟΙ σπιλώνουν την ΤΙΜΗ και τον ΟΡΚΟ τους, ΑΥΤΟΙ πρέπει να πληρώσουν και ΟΧΙ "συλλογικά", μαζί με τα ξερά να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ πυρός και τα χλωρά.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ πολιτικοί που ξεκίνησαν φτωχοί και τέλειωσαν πένητες και αυτούς θα τους πάρει η... "μπάλλα" της ΓΕΝΙΚΗΣ απαξίωσης;
    Όταν σεβαστέ καθ` όλα κ. Νικόπουλε, ΑΥΤΟΣ ο λαός πρίν 10 μήνες , ψήφισε τα 2 κόμματα του δικομματισμού με 80% εγκρίνοντας την πολιτική τους, φταίνε ΜΟΝΟ οι φαύλοι πολιτικοί ή και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;
    Και ΠΩΣ θα εξαφανισθεί ΑΥΤΗ η συμμορία της οικογενειοκρατίας, των πολιτικών τζακιών, της ρεμούλας και της λοβιτούρας, όταν ΤΙΜΙΟΙ πολίτες αρνούνται την συμμετοχή στο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ της κόπρου του Αυγεία;
    Όταν οι ΤΙΜΙΟΙ αρνούνται, οι ΑΤΙΜΟΙ λεηλατούν την ΠΑΤΡΙΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Οι περιπέτειες της ΚΥΡΙΑΣ Χαράς απο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ κατε-ΣΤΗΜΕΝΟ μας άφησαν άφωνους αλλά ΟΧΙ έκπληκτους, αφού τα ΙΔΙΑ κάνουν ΠΑΝΤΑ οι κάθε λογής "Δραγώνες", φασίστες όντες,καλυπτόμενοι υπο τον Δημοκρατικό μανδύα.
    ΕΣΕΙΣ είσαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ αδελφός της και ΕΜΕΙΣ είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ συμΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της.
    Για μας, τους Έλληνες, ΌΠΟΥ πολιτικά κι αν ανήκουμε, η ΚΥΡΙΑ Χαρά, δεν είναι "ιδιοκτησία" ΚΑΝΕΝΟΣ, αλλά είναι το ΔΙΑΜΑΝΤΙ που θα κοσμεί αιώνια το τιμημένο φωτοστέφανο της Ελλάδας μας.
    Είναι ο ΦΑΡΟΣ μας και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας τον σβήσει.
    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ Η ΘΡΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΗΔΗΣΗ,ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΣΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ (ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΙΔΙΑ) ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ αναγνώστη, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ΜΑΣ, πως η Χαρά ήρθε και έμεινε στη Θράκη ως ΔΑΣΚΑΛΑ και μάλιστα Ελληνίδα. Εργάστηκε για να προσφέρει την Ελληνική Παιδεία σε παιδιά τα οποία έχει στοχοποιήσει η τουρκική προπαγάνδα. Πρέπει να κατανοήσουμε, όλοι ΜΑΣ, επιτέλους, πως οποιαδήποτε εμπλοκή της Χαράς στην πολιτική, αυτομάτως αναιρεί το αποδεδειγμένα θετικότατο έργο της στην Παιδεία και στα παιδιά των μουσουλμάνων του Δερείου. Ακόμη και υποτιθέμενη εμπλοκή διαγράφει τις χρόνιες προσπάθειες που κατέβαλε η ίδια (ούτε εγώ ούτε εσύ προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την Ελληνική Παιδεία σε παιδιά στοχοποιημένα από την Άγκυρα). Χωρίς να έχει εμπλακεί ποτέ, και προκειμένου να της επισυνάψουν πως οι σκοποί της ήταν πολιτικοί ή εθνικιστικού περιεχομένου, οι τουρκο-πράκτορες κατηγορούσαν επί μονίμου βάσεως την Χαρά πως δεν εργαζόταν ως δασκάλα, αλλά ως προπαγανδίστρια!!! Τονίζω πως αυτά τα διέδιδαν για να αμαυρώσουν το παιδαγωγικό της έργο.
    Δεν το βρίσκεις τραγικό, μία δήλωση ενός εκπροσώπου κάποιου κόμματος, να επιβεβαιώνει όλες τις τρισάθλιες βρωμιές των προξενικών πρακτόρων; Δεν είναι άδικο για την Χαρά; Δεν είναι άδικο για την Ελληνική Παιδεία; Με μία δήλωση, δόθηκε τροφή στους ψευδολόγους, να ισχυρίζονται πως διέδιδαν αλήθειες!!!
    Κι επιτέλους, δεν βρίσκεις σωστό, πως όταν προτείνεται κάποιος για ένα αξίωμα, θα πρέπει να ενημερώνεται πρώτος για την πρόταση αυτή; Και δεν νομίζεις πως η δημόσια ανακοίνωση της πρότασης πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ εάν έχει συμφωνήσει ο προταθείς για το αξίωμα;
    Μην παίζουμε με τις λέξεις, τη στιγμή που οι ανοησίες κάποιων στοιχίζουν ακριβά στη Θράκη. Ήταν πολιτικό λάθος του ΛΑΟΣ να εμπλέξει την Χαρά Νικοπούλου στα πολιτικά του σχέδια. Και εάν ο πολιτικός άνδρας που ηγείται ΛΑΟΣ διαθέτει ψήγματα ηγέτη, θα πρέπει να βγει και να αποδεχθεί το λάθος αυτό... Οτιδήποτε άλλο, από ένα σημείο και μετά, αρχίζει να με βάζει σε διάφορες σκέψεις για πιθανές σκοπιμότητες που καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπουρδες!!!!
    γελοιοτητες δεξιουληκες και ξεσπασματακια που δεν εχουν καμια πολιτικη βαρυτητα.
    δεν την εστησε καμια ελλαδα στα 3 μετρα, αλλα το καθεστως της ελλαδας. η πουστοδημοκρατια που απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα καταστρεφει ολους τους ικανους.
    ας σταματησει επιτελους η σκοπιμη συγχυση μεταξυ ελλαδας και καθεστωτος της ελλαδας.
    αν τολμαει η χαρα ας καταγγειλει τον κοινοβουλευτισμο, το καθεστως ,το πολιτευμα και οχι ασφαιρα πυρα κατα της ελλαδας γενικα και αοριστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΈΝΑ ΣΕ ΈΣΤΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΊΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και λάθη στοιχειώδους ευγενικής τακτικής να έγιναν, δεν είναι ικανά να αλλάξουν το βασικό νόημα της κίνησης του ΛΑΟΣ, όπως σωστά περιγράφει αναγνώστης πιό πάνω.
    "Όταν οι ΤΙΜΙΟΙ αρνούνται, οι ΑΤΙΜΟΙ λεηλατούν την ΠΑΤΡΙΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ."
    Θα την πάρουμε λοιπόν την Χαρά και θα την κάνουμε σύμβολο και θα την βάλουμε σε κάδρο (δηλ στον πάγο), αυτό δηλ. που θέλει και η ανθελληνική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
    Έ, ΟΧΙ λοιπόν. Είναι πιο σημαντικό να της δοθεί εξουσία μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της, έστω και από άλλη θέση, παρά να μας προκύψει κάποια νέα "Δραγώνα" που θα υλοποιήσει ανενόχλητη το ανθελληνικό δόγμα στην περιοχή.
    Στην Δημοκρατία δεν υπάρχει το "δεν ασχολούμε με την πολιτική". Και εάν δεν ασχοληθείς ΕΣΥ, και ΕΓΩ, και άλλοι ΤΙΜΙΟΙ πολίτες, τότε ποιός θα ασχοληθεί, ωρέ;;; Οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ;;;
    Και μετά κλαίγονται μερικοί για το κακό που βρήκε τον τόπο, ενώ οι ίδιοι με την λανθασμένη αντίληψη τους το προκάλεσαν. Τι Φαρισαϊσμός!
    Το ΛΑΟΣ καλά έκανε (έστω και λίγο άκομψα). Χρειάζεται η πατρίδα νέα και αμόλυντα πρόσωπα, με όραμα για να παει μπροστά.
    Σύμβολα έχουμε πολλά. Μπροστάρηδες όμως...
    Η γνώμη μου είναι ότι η Χαρά πρέπει να το ξανασκεφτεί έστω και χωρίς την σύμπραξη της προδοτικά αδρανής ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν οι άξιοι μένουν εκτός πολιτικής, τότε η πολιτική απαξιώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅταν ἡ πολιτικὴ ἀπαξιώνεται, τότε οἱ ἄξιοι μένουν ἐκτὸς πολιτικῆς...
      Γ.Κ.

      Διαγραφή
  13. @ Κωνσταντίνο

    Το "add a reply" δεν λειτουργεί, ώστε οι απαντήσεις σε συγκεκριμένα σχόλια να εμφανίζονται κάτω απ' αυτά. Έτσι εμφανίζονται απλώς σαν νέα σχόλια ("Leave a Reply"), με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς αν απαντάς σε κάποιον και ποιον, ή απλώς κάνεις νέο σχόλιο.

    Συμφωνώ με την άποψη αυτών που θέλουν τους ικανούς να ασχολούνται με τα κοινά, διότι αυτό είναι ευνόητο για την καλή πορεία μιας πολιτείας μέσα από το δημοκρατικό σύστημα. Αλίμονον αν οι άξιοι ΙΔΙΩΤΕΥΟΥΝ. Τότε κυβερνούν οι μαυραγορίτες και ιδού τα χάλια μας.

    Η Κυρία Νικοπούλου καταδιώχτηκε από την Δραγώνα, διότι η τελευταία διέθετε εξουσία. Αν διέθετε και η Χαρά, τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]