Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι προφητείες του Πατροκοσμά είναι ήδη εδώ (Μέρος B’)


Σαν καμπάνες έγερσης και ετοιμότητας είναι τα λόγια του Άγιου της Ορθοδοξίας, Κοσμά του Αιτωλού. Προσπαθεί να εγείρει συνειδήσεις, να προετοιμάσει ψυχές και να τις ανδρώσει για τα επερχόμενα. Λόγος παρηγορητικός, αλλά συνάμα και εμψυχωτικός. "Σύγχρονη εφημερίδα" αποκαλούν πολλοί τις προφητείες του, που στις ημέρες που ζούμε φαίνεται πως αρχίζουν να ολοκληρώνονται στον απόλυτο βαθμό, αφού σήμερα το ψευτορωμαίικο φαίνεται πως είναι ήδη εδώ, για να ικανοποιήσει με την μάσκα του πατριώτη, ως ο λύκος με προβιά, τους ισχυρούς του κόσμου, εκείνους που υπολογίζουν το χρήμα παραπάνω από τις ζωές και τις ψυχές των ανθρώπων. Στη σύγχρονη σκλαβιά. Ο λόγος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού προς τους σκλαβωμένους Έλληνες είναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ…

Από το βιβλίο των Δ. Λιακόπουλου και Α. Φορλίδα
«Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Προφητείες και Διδαχές» (2008)

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, εκτός από την μέσω των διδαχών του μεγαλειώδη προσφορά στο γένος των Ελλήνων, χωρίς την οποία δεν θα ήταν δυνατός ο εθνικός ξεσηκωμός για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, άφησε ακόμη μια μεγάλη κληρονομιά: τις προφητείες του.

Οι προφητείες αυτές δέχθηκαν πάμπολλες ερμηνείες, πολλές από τις οποίες ήταν άστοχες. Αρκετές από τις προφητείες αυτές έχουν ήδη εκπληρωθεί. Άλλες φαίνεται ότι επίκειται να εκπληρωθούν. Ας δούμε, προς το παρόν, μία από τις προφητείες εκείνες, των οποίων η πραγμάτωση βρίσκεται σε εξέλιξη στις μέρες μας ή επίκειται.

«Θα έρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο. Μην το πιστέψετε, όμως. Θα φύγει πίσω».

Σχόλιο: Ποιο είναι το ψευτορωμαίικο στο οποίο αναφέρθηκε ο Άγιος; Αναφέρθηκε στους πρώτους ξενόφερτους βασιλείς ή αναφέρθηκε σε αυτό το κράτος της ψωροκώσταινας που σήμερα συντηρείται μέσα στο απόλυτο θέατρο του παραλόγου;

Είναι το κράτος στο οποίο ζούμε ρωμαίικο, δηλαδή ελληνικό;

Όχι βέβαια, διότι όλες οι αποφάσεις παίρνονται, λέει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα, μάλιστα, τα πράγματα εξελίσσονται. Ήδη ανακοινώνονται η μια πίσω από την άλλη οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νέα διοικητική δομή των χωρών των υπηκόων της.

Το ελληνικό κράτος όπως το ξέραμε θα διαιρεθεί σε περιφέρειες, με αιρετό περιφερειάρχη, ένα μικρό πρωθυπουργό, δηλαδή, που θα έχει απ’ ευθείας επαφή με την κεντρική ευρωπαϊκή διοίκηση στις Βρυξέλλες. Το σχέδιο αυτό προανήγγειλε σαν σχέδιο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου, ήδη από το 2007, αλλά συνέχισε να σχεδιάζει η Νέα Δημοκρατία, μετεκλογικά.

Σύμφωνα με το σχέδιο που το ΝΑΤΟ -και όχι μόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση- μελετούσε ήδη από το 1980, οι περιφέρειες αυτές θα δημιουργηθούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι, όταν η Αλβανία, τα Σκόπια και η Τουρκία μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι περιφέρειες στις οποίες θα ανήκουν τα ελληνικά εδάφη θα έχουν μικρή οικονομική και στρατιωτική δύναμη. Οι «έπαρχοι» της σύγχρονης αυτής «Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας» δεν θα έχουν καμία μα καμία ισχύ. Όσο για τις πρώην κεντρικές κυβερνήσεις, καταλαβαίνετε ότι σχεδόν καμία κεντρική ισχύ δεν θα έχουν.

Τίθεται, λοιπόν, το εξής θέμα. Αν αυτό είναι το ψευτορωμαίικο, ποιό θα είναι το ρωμαίικο;

Το σίγουρο είναι ότι, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη προφητεία, το ψευτορωμαίικο θα φύγει. Θα φύγει, διότι οι περιφέρειες δεν θα αποτελούν πλέον το ρωμαίικο με κεντρική διοίκηση.

Σύμφωνα με τα σχέδια του ΝΑΤΟ, μετά την ουσιαστική διάλυση της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, οι περιφέρειες στην περιοχή των πρώην συνόρων θα αναδιοργανωθούν και θα αποτελούνται από «μεικτά»εδάφη. Αυτό τουλάχιστον είναι το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας. Να έχουμε, δηλαδή, την περιφέρεια της Μακεδονίας από εδάφη της Ελλάδας, των Σκοπίων και της Βουλγαρίας. Την περιφέρεια της Ιωνίας με τα παραλιακά εδάφη της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Την περιφέρεια της Ηπείρου με εδάφη που σήμερα ανήκουν στην Ελλάδα και την Αλβανία.

Παρόμοια δρώμενα θα δούμε σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, όπου οι αποδυναμωμένες περιφέρειες θα είναι και πολυεθνικές, με έντεχνα στημένες εθνικές και θρησκευτικές έριδες μεταξύ των υπηκόων τους, ώστε αυτές να αποτελέσουν λόγο για την επιπλέον διαίρεσή τους, ώστε να καταντήσουν οι περιφέρειες όλες μικρογειτονιές της Ευρώπης, ανίσχυρες να αντιδράσουν στα βρώμικα σχέδια της Νέας Τάξης.

Όλο αυτό το πολυφυλετικό τσίρκο δεν έχει μέλλον, δεν έχει αύριο, δεν έχει ζωή, και αυτό επειδή δεν βασίζεται στην αυθόρμητη εξέλιξη των σχέσεων των λαών, αλλά πρόκειται για στημένη κατάσταση που είναι επιθυμητό να προκύψει μέσα από στημένες διαδικασίες.

Έτσι το «ψευτορωμαίικο» θα φύγει «πίσω». Τι εννοεί, άραγε, ο Άγιος με τον όρο «πίσω»; Μα είναι απλό. Θα πάει από εκεί που ήρθε, αφού όλη η κατάσταση που στήθηκε εδώ, αλλά και αλλού, είναι ξενόφερτη.

Το θέατρο του παραλόγου που λέγεται δημοκρατία, ενώ μόνο δημοκρατία δεν είναι, έχει επιβληθεί σε όλους σχεδόν τους λαούς της γης. Οι πολίτες όλων των κρατών απροστάτευτοι άγονται και φέρονται από τις ορέξεις των επιτήδειων επιχειρηματιών και πολιτικών.

Οι ελεγκτικές αρχές επιλεκτικά θα εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους αδυνάτους, ενώ οι «μεγαλοκαρχαρίες» κατασπαράσσουν το αργοκίνητο και ανίκανο να αντιδράσει και να ελιχθεί σώμα της σύγχρονης κοινωνίας των λαών.

Ο δικός μας ο τόπος δεν αποτελεί εξαίρεση στο διεθνή κανόνα.

Η ειλικρίνεια που ο «Χριστός και η Ελλάδα» δίδαξαν δεν έχει θέση στο σύγχρονο ελληνικό γίγνεσθαι.

Η όρεξη είναι μεγάλη και η πίτα μικρή. Οι «άγραφοι» νόμοι της αγοράς ορίζουν τις σχέσεις των «μεγάλων» και οι παράλογοι νόμοι του κράτους ορίζουν τις σχέσεις των «μικρών».

Δεν υπάρχει δίκαιο, ούτε κατά το Θεό, ούτε κατά Θουκυδίδη. Η φραγκολεβαντίνικη νοοτροπία, σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά, θα πάει από εκεί που ήρθε. Οψόμεθα.


Οι προφητείες του Πατροκοσμά είναι ήδη εδώ (Μέρος Α’)

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]