Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Μόνο ο λαός μπορεί...


Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και οδηγούν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!

Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..

Συνυπεύθυνα για την μαθηματική πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ενώ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσουν τον ολέθριο κατήφορο.

Το ΚΚΕ, το κόμμα της κοινωνικής επανάστασης, αρκείται σε ανούσια επιχειρηματολογία και σε ακίνδυνες και ευεργετικά εκτονωτικές για το καθεστώς πορείες και συγκεντρώσεις της ντουντούκας και των αναμασημένων συνθημάτων.

Η «άλλη αριστερά» που «έκαψε την Αθήνα» το Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, τώρα που δολοφονούνται όλα τα δεκαεξάχρονα της Ελλάδας, εξαντλείται σε ρητορικές αντιεξουσιαστικές κορώνες και λεκτικά αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.
Και η Ν.Δ. ακολουθώντας πολιτική στρουθοκάμηλου, οχυρώνεται πίσω από από έναν χρεωκοπημένο συντηρητικό καθωσπρεπισμό και περιορίζεται στην καταγγελία του μνημονίου και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης των ανικάνων… ψηφίζοντας, όμως, το 60% των «μεταρρυθμιστικών» νομοσχεδίων της κυβέρνησης της Τρόικας και του μνημονίου!

… Και η Ελλάδα, 190 μόλις χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, βάζοντας με τα ίδια της τα χέρια τη θηλιά της σκλαβιάς στο λαιμό της!

Αδέρφια, είμαστε προδομένοι από όλες τις πλευρές και από όλες τις πάντες…

Κάθε μια μέρα παραμονής της ξενόδουλης κυβέρνησης του ακατανόμαστου στην εξουσία είναι ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της δόλιας πατρίδας μας, ένα ακόμα δολοφονικό βόλι στην καρδιά του Ελληνισμού…

Ο μυαλοχυμένος, πιστός τοις κείνων ρήμασι, παρότι πανικόβλητος προσπαθεί και μέχρι ενός σημείου καταφέρνει να εμφανίζεται ότι έχει πλήρη τον έλεγχο της κατάστασης, σέρνοντας κυριολεκτικά από τη μύτη τους καρεκλολάγνους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, επισείοντας με την πρώτη ευκαιρία τον μπαμπούλα των εκλογών.

Άλλη σωτηρία από την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει τον επερχόμενο όλεθρο και να εξορκίσει τον Παπανδρεϊκό συρφετό, στέλνοντας τους πρωταίτιους της εθνικής μειοδοσίας εκεί που τους αξίζει… ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ.
    ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.
    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ
    ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ
    ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΤΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
    ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ........
    .............. ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 11 Μαΐου κατεβαίνουμε όλοι στο δρόμο και μένουμε όλοι στο Σύνταγμα μέχρι να παραιτηθεί η προδοτική κυβέρνηση. Διαδώστε το παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρυ ο ένας, ο μοναδικός, ο ΈΛΛΗΝΑΣ.
    Δυστυχώς όμως οι εκκλήσεις του, δεν βρίσκουν ανταπόκριση.
    Που είστε κρυμμένοι ορέ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;
    Τι περιμένετε για να βγήτε από τα καβούκια σας;
    Θα βρήτε πολλούς νομίζετε, σαν τον Χάρυ, σαν τον Μίκη, σαν τον Μπέη, σαν τον Κασσιμάτη...μετά ποιός...
    Εμπρός λοιπόν, η Ελλάδα μας χρειάζεται τώρα, όχι αύριο.
    Αυτό ειναι ναί, το μεγάλο ραντεβού με την ΙΣΤΟΡΙΑ. Σε μας έλαχε ο κλήρος να παλαίψουμε με τα ΘΗΡΙΑ. Θωρήστε το, όπως θέλετε: ΤΥΧΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΘΥΣΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΞΙΛΕΩΣΗ, ΑΝΑΓΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ...κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοκρατια δε ταιριαζει για πολιτευμα στην Ελλαδα....Τα κομματα σφαζονται μεταξυ τους συνεχεια.....Πως να υπαρξει ομονοια.....Ενας ηγετης μοναρχης να κυβερνησει τη χωρα, βασιλιας!!!!!!! Καλυτερα να παιρνει τις αποφασεις ΕΝΑΣ, γιατι αμα ειναι πολλοι στο παιχνιδι, δεν υπαρχει προκοπη.. Βυζαντινη Αυτοκρατορια 1000 χρονων υπο τον Αυτοκρατορα...Να γιατι εζησε τοσο....Ρωμαικη αυτοκρατορια PAX ROMANA...ειρηνη επικρατουσε τοτε....Χειροτερο πολιτευμα απο το δημοκρατικο δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 11 Μαίου όλοι στο σύνταγμα για να διώξουμε τους προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 25 Απριλίου 2011 11:42 μ.μ.

    Σε πειράζει πολύ αν αυτόν το βασιλιά τον λένε Σουλτάνο; Έλα, μωρέ, ένας τίτλος είναι. Στο κάτω κάτω δε θα σε αναγκάζουν να ψηφίζεις κάθε τόσο και να χαλάς τη ζαχαρένια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αγχόνη ουδαμώς με αγχώνει,κ.Τριανταφυλλίδη.Η διάδοχη και μεταβατική κατάσταση,όμως,είναι το επίκεντρο και ζητούμενό μας.Αποδεικνύεται,πάντως,ημέρα με την ημέρα και δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο αφ'ενός πόσο 'μικρός και 'λίγος είναι ο σημερινός Νεοέλληνας και αφ'ετέρου ότι οι δημιουργικοί Έλληνες τού σήμερα συνιστούν ισχνή μειοψηφία συναρτήσει προς την πλειοψηφούσα αγέλη της απραξίας,της ακινησίας,της αφασίας και βλακείας,της αμαθείας και ασεβείας,της τρυφηλότητας και μαλθακότητας.Άλλωστε,μη νομίζετε πως οι ψηφοφόροι,εκείνα τα τμήματα του πληθυσμού που εκλέγουν κυβερνήσεις από του '80 περίπου καντεύθεν,σας υπολογίζουν όλους εσάς που φωνασκείτε επί καθημερινής βάσεως από τα ιστολόγια εδώ και πως τυγχάνετε υπόληψης και σεβασμού,πως εμπνέετε το σεβασμό.
    Η φιλεργατική προδιάθεση για καινοτομία και για ρηξικέλευθες,ανατρεπτικές προτάσεις μ ι σ ε ί τ α ι με μοναδικό 'στα πολιτικά χρονικά τρόπο από τη βολή κ α ι επιβολή της αεργίας κ α ι ακηδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]