Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα …«πέσουν ηρωικά αντιστεκόμενοι…»!!!

Όπου και αν αναζητήσετε αυτές τις λέξεις θα τις βρείτε στην προετοιμασία μίας μάχης, ενός πολέμου, στο γράμμα ενός στρατιώτη από το μέτωπο, στην κραυγή ενός πολιορκημένου (βλ. Μεσολόγγι) στα τελευταία λόγια ενός ανθρώπου που ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον θάνατο (βλ. Αλβανικό Έπος, Ύψωμα 731)… 
  τέλος πάντως σε μια ακραία κατάσταση (πιο ακραία δεν γίνεται) όπου τα πολλά λόγια περισσεύουν και ζυγώνει η ώρα της Αποφάσεως, με χρώμα εκείνο του αίματος.

ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν θα τις βρείτε. (Εκτός βέβαια από το ανόητο λεξιλόγιο μερικών αθλητικών συντακτών)


Το γεγονός ότι οι συριζαίοι πήραν αυτές τις ιερές λέξεις (για κάθε λαό – «έπεσε ηρωικά μαχόμενος») και τις έχωσαν σε ένα πολιτικό μανιφέστο σε καιρό δημοκρατίας (δεν με ενδιαφέρει τι λέει), μου προκαλεί αηδία.

Κάθισε ο άλλος αναπαυτικά στην καρέκλα του, γέμισε την κούπα με καφέ, άναψε τσιγάρο, άνοιξε το word και έγραψε «προτιμάμε να πέσουμε αντιστεκόμενοι ηρωικά» (σιγά μην σκίσεις το καλσόν).
Είναι ψυχοπαθείς. Δεν έχουν ιερό και όσιο.
(αν συνεχίσω θα βλαστημήσω)
Πηγή "Φιλονόη"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μάλλον κατάλαβαν ότι το καλλίτερο είναι να είσαι στην αντιπολίτευση και να κάνεις κριτική, αφού πρώτα βολευτείς σε μια πλούσια αμοιβόμενη δημόσια θέση ή φτιάξεις μια μκο για να κονομάς κρατικό χρήμα. Ωραίο πράγμα η επανάσταση αλλά πάντα στην θεωρία και με χλιδάτη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά κΙ θα πέσουν ηρωικά.
    Από την πολλή μάσα θα μπατάρουν...
    Πάντα προς τ αριστερά..βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]