Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Πουλάνε" Ορθοδοξία για να "αγοράσουν" ψήφους

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.

Μετά από εκείνη την αλγεινή παράσταση του Αγίου Όρους, όπου ο πρωθυπουργός έδωσε τα «ρέστα» του με την συμπαραστάτη κάποιων υποτιθέμενων αγίων πάτερων, μπροστά στις κάμερες για να δείξει πως είναι ο θεοσεβής ηγέτης της χώρας, τώρα είχαμε την καινούργια παράσταση με την επίσκεψη, Παρασκευή βράδυ, του πρωθυπουργού στην Μονή Πετράκη στο Καθολικό της οποίας προσκύνησε τα ιερά λείψανα που υπάρχουν εκεί, ιδιαίτερα αυτά της Αγίας Παρασκευής η οποία είναι προστάτιδα των ματιών. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο συνοδικό μέγαρο όπου σύσσωμη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος τον υποδέχθηκαν μετά… «βαΐων και κλάδων».

Ιδού μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του «θεοσεβή» πολιτικού που κάνει τα πάντα για την άγρα ορθόδοξων ψήφων στις προσεχείς εκλογές. 
Ψήφιση νομοσχεδίου στο ευρωκοινοβούλιο για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας...
Νομοί διάλυσης της οικογένειας και του γάμου...
Κατάργηση Κυριακής αργίας...
Ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών...
Μετατροπή των θρησκευτικών σε θρησκειολογία...
Κατάργηση θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση...
Ευτελισμός των μυστηρίων της βαπτίσεως και του γάμου...

Το 1994 ένας αείμνηστος φίλος αγωνιστής που πολέμησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας υπέρ τον ομόδοξων μας Σέρβων, είχε βγάλει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ -Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο». 
Γράφει στο βιβλίο του ο Τάσος Δαρβέρης τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:
«Στις 27.09.1994, σε επικοινωνία μου με τον κ. Περικλή Κατσιούλα (σ.σ. στο περιοδικό Flash, τεύχος Ιούλιος 1992 και υπό τον τίτλο “Μυστικό Χρίσμα” είχε γράψει πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας) με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία ακόμα συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είχε μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά».
Θυμάστε ότι η τράπεζα Κρήτης ήταν η πέτρα του μεγάλου σκανδάλου Κοσκωτά. Αλλά για τον στενό φίλο του κ Σαμαρά που τον μύησε στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο ίδιο βιβλίο διαβάζουμε πως ήταν επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ.
Τον διαδέχτηκε ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Δαυΐδ της Κόκα-Κόλα, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Καρράς το 2008 συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί προστασίας Αρχαιοτήτων» από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του εντοπίστηκαν μαρμάρινα αντικείμενα, αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Παρ’ όλα αυτά διετέλεσε «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως(!!!!), ενώ είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της… Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια μεγάλη και κρίσιμη καμπή για την ιστορία μας και για την ύπαρξη μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ένα αδίστακτο, άθεο πολιτικό, με ύποπτο υπερατλαντικό παρασκήνιο και σε ένα θεομπαίχτη υποκριτή που είναι όργανο ξένων αντεθνικών και αντιχριστιανικών συμφερόντων.
Δυστυχώς σε αυτή την πιο κρίσιμη περίοδο αντί οι πραγματικοί ποιμένες να καθοδηγούν το ποίμνιο να αντισταθεί σε όλη αυτή την ανθελληνική αντί-ορθόδοξη λαίλαπα, έχουμε φαρισαίους και δοσίλογους της πίστεως μας που συνεργάζονται με τον κατακτητή και την μασονική προδοτική εξουσία.

Ο αγώνας όμως δεν σταμάτησε γιατί…
« Ήρθε ο καιρός να πολεμήση το καλό με το κακό, γιατί την παρανομία την έχουν κάνει νόμο και την αμαρτία μόδα. Όταν όμως δήτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζη παλαβούς νόμους και να υπάρχη γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε θα βοηθήση ο Θεός»,
από τον Άγιο πατήρ Παΐσιο τον αγιορείτη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Άθεοι και θεομπαίχτες
    http://xairete.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9932.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο...μπραβο..συγχαρητηρια...στον κ.Χειλαδακη..που λεει τα πραγματα με το ονομα τους...και στο ιστολογιο που φιλοξενει το αρθρο....αυτο ειναι σωστη ενημερωση...για να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα....η καπηλεια εχει γινει ιδεολογια...σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημεία των καιρών μας η ομογενοποίηση των καλών χριστιανών αδελφών μας, βλέπε Χολέβας και λοιποί αξιότιμοι ¨χριστιανοί¨με τα ψηφοδέλτια των νουδουπασόκων οι οποίοι σώζουν Ευρωπαϊκά τον τόπο από την ηθική και οικονομική κατάρρευση. Η πατριδοκαπηλία χτύπησε κόκκινο και η υποκρισία βγαίνει τσάρκα σε όλο της το μεγαλείο αφού ξεπέρασε και αυτήν του μέγιστου ορθοδοξοκάπηλου Καρατζαφέρη. Η δε Ελληνική εκκλησία ως εξάρτημα του κράτους δέχεται την πολιτική πασαρέλα εντός του οίκου της και σε πολλές περιπτώσεις ενθαρρύνει ανάλογα με τα συμφέροντά της, υποψηφίους Θεομπαίχτες και πολιτικούς απατεώνες. Βγάζουν στους ιερούς ναούς διαγγέλματα και στέλνουν σημειώματα πως αποτελεί ιερό μας χρέος να ψηφίσουμε χριστιανούς πολιτικούς αλλιώς θα καταστραφεί η πατρίδα και την ευθύνη θα την φέρουμε εξ ολοκλήρου εμείς. Και όπως καταλαβαίνετε όλοι αυτοί οι ευλαβείς χριστιανοί ανήκουν στην δεξιά νουδουπασοκοχρυσαυγή, και δεν ανέφερα τυχαία το πασόκ μιας κι αυτό έχει μεταλλαχθεί σε ένα ακραίο, συντηρητικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα. Γίνεται δε αντιληπτό πως όλα έχουν ξεπουληθεί και οι ιεράρχες μας έρμαια της βόλεψής τους και των συμφερόντων τους γίνονται συνένοχοι και προωθούν όλο το πακέτο που πρεσβεύει αυτή την στιγμή η Σιωνιστική Ευρώπη. Στην ατζέντα τους δεν βρίσκεται μόνο η αποχριστανοποίηση ή ο εξισλαμισμός, η ομοφυλοφιλία ή η παιδεραστία και η κτηνοβασία. Αυτά λίγο πολύ τα έχουν περάσει αβρόχοις ποσί. Στην ατζέντα τους βρίσκεται η ΄ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ΄ η κατάσταση δηλαδή στην οποία θα μπορεί κάλλιστα ένας προτεστάντης με έναν ινδουιστή και έναν μουσουλμάνο να συν προσεύχονται μαζί και να τελούν θεία λειτουργία στον κοινό Θεό τον Θεό της Αγάπης σε έναν ορθόδοξο ναό. Θα μπορεί ένας άνδρας να νυμφεύεται μια γυναίκα αλλά παράλληλα να παντρεύεται και έναν άνδρα και όλοι μαζί να ζούν ευτυχισμένοι με τα παιδιά τους, τα οποία θα επιλέγουν μόνα τους το φύλο στο οποίο θα ανήκουν. Θα αυτοπροσδιορίζονται δηλαδή σύμφωνα με την νέα θεωρία την «θεωρία του φύλου», που διδάσκει τα παιδιά ότι δεν γεννιούνται ως αγόρια ή κορίτσια, αλλά ότι μπορούν να «επιλέξουν» τι φύλο θέλουν να είναι. Όλα διαφορετικά αλλά όλα ίδια. Μία θρησκεία, μία οικονομία, ένας ηγέτης, ένα κράτος. Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε και θα βιώσουμε αν δεν αντιστρέψει την κατάσταση ο Θεός , γιατί αν περιμένετε να την αντιστρέψουμε εμείς τότε καήκαμε. Ο Θεός ας δώσει σε όλους μας φώτιση και πρώτα σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθρωπος την Αγια Παρασκευη πηγε να προσκυνησει να του φυλαει το ματι του....
    Κυριε Χειλαδακη ο ιδιος προβληματισμος μας διακατεχει ολους. Εκει που πας ν αποφασισεις τσουπ ξεπετιεται κι ενα διαπλεκομενο νεο, μια ειδηση υστεροβουλιας και λαμογιας. Υπαρχει στη πολιτικη σημερα κανενας καθαρος;; Οποτε απο τον δηλωμενο αθεο που ουτε τα παιδια του δεν βαφτιζει (το χειροτερο ολων), απο τους αλλους που φυτευουν σα λαχανα τους πεθαμενους τους και τους τραγουδανε ανταρτικα ε ας προτιμησουμε εναν που ισως και να υποκρινεται ισως ομως και να εχει και καποιες θρησκευτικες καταβολες για να προσκυναει Αγια λειψανα. Αλλωστε και στη ζωη το ιδιο δεν συμβαινει; ολοι Χριστιανοι δηλωνουν αλλα η αμαρτια παει συννεφο. Τουλαχιστον σ αυτον που κανει λαθη υπαρχει η δυνατοτητα να το μετανοιωσει, ο αθεος τι δυνατοτητα εχει, ισα ισα που θα πολεμησει την εκκλησια θεσμικα για να φανει οτι κατι κανει αφου εκ των πραγματων δεν θα εχει δυνατοτητα να δωσει χρηματα. Ηδη ψιλοψελλιζει οτι θα παραλαβει καμμενη γη.....Παλια μου τεχνη κοσκινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτήσου, είναι δυνατόν να είσαι υπηρέτης του Μαμωνά (Μασόνος) και Χριστιανός ταυτόχρονα;

      Διαγραφή
    2. Νομιζεις οτι δεν το εχω σκεφτει; Θυμαμαι ομως τι ειχε πει ο γ. Παϊσιος-συντομα Αγιος της Εκκλησιας μας-.Περιπου ετσι τα ειχε πει: για να γινει καποιος πρωθυπουργος πρεπει να υπακουσει στη μασονια, το θεμα ειναι ποιος τη πιστευει κιολας. Δηλαδη ξεχωρισε εμμεσα τη τυφλη υπακοη στη μασονια και τις νεοταξιτικες επιλογες απο τη φιλοδοξια του να γινει πρωθυπουργος. Ετσι το καταλαβα και γω. Αλλωστε πολλοι πρωθυπουργοι υποσχεθηκαν στην αρχη για να παρουν το θωκο και μετα εκαναν το πατριωτικο τους καθηκον-οσους τους αφησαν-τελικα....Υπαρχουν βεβαια και αλλοι αμοραλιστες που τα πουλανε ολα και εκει μπαινει η δικη μας εξυπναδα να τους ξεχωρισουμε και να τους απομονωσουμε. Για τον Τσιπρα που αναφερω παραπανω ας μιλησουμε καθαρα: θα τη πολεμησει την εκκλησια δεν ειναι μονο αθεος, ειναι χριστιανομαχος. Οσες προσεγγισεις του εκαναν να βαφτισει τα παιδια του απηντησε αρνητικα. Ουτε καν να προσποιηθει για χαριν των ψηφων δεν δεχτηκε και αυτο εστω κι αν το πειτε υποκρισια, δειχνει πως σκεφτεται ο ανθρωπος... Ειναι απαγορευτικη ψηφος για εναν Χριστιανο αυτο καταλαβα εγω. Υπαρχουν ομως πολλοι νεοι που αυτα τα ακουν βερεσε, οποτε θαρθει κι αυτου η ωρα και τοτε ολοι θα ζησουμε ....καταστασεις. Ομως οταν αρρωσταινουμε επικαλουμαστε το Θεο και τη Παναγια μας, σκεφτειτε οταν ασθενει βαρια ενας λαος ενα εθνος, ποιον θα επικαλεστει για σωτηρια οταν μονος του Τον εχει απαρνηθει;

      Διαγραφή
  5. Δειτε τι συμβαινει στη Σερβια και Κροατια αλλα και σε αλλες χωρες κατα το προσφατο παρελθον. Εξαρση φυσικων φαινομενων σε χωρες που αν και Χριστιανικες μονο τον τιτλο διατηρουν. Μια παροιμια του σοφου λαου λεει: "ο,τι ακους στη γειτονια σου, καρτερα το και στη γωνια σου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]