Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντοπίστηκε ο Βάσκο!!!

Μετά από πολυήμερες προσπάθειες βρέθηκαν τα ίχνη του Σέρβου αρχαιολόγου και ιστορικού Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τον οποίο για ακόμη μια φορά επιχείρησαν να "εξαφανίσουν" οι αρχές των Σκοπίων.
Ο Βάσκο εντοπίστηκε στο ψυχιατρείο Μπάρκοβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες εκεί και είναι καλά στην υγεία του.
Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας ενημερώσει για το θέμα του Βάσκο ευρωπαίους εκπροσώπους, τον αμερικανό πρόξενο, αλλά και το ελληνικό Γραφείο Συνδέσμου που λειτουργεί στα Σκόπια και έχοντας επιδώσει ψήφισμα στο γραφείο του Γκρούεφσκι.
Αναμένεται η απελευθέρωση του Βάσκο τις αμέσως επόμενες ώρες ή ημέρες, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις από την σκοπιανή πλευρά -μέσω εκπροσώπου του πρωθυπουργού- πως θα γίνει συνάντηση του Γκρούεφκσι με την ελληνική αποστολή.
Μέσα από το ιστολόγιο αυτό θα θέλαμε να στείλουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους εκείνους που ευαισθητοποιήθηκαν και πολιόρκησαν με δεκάδες χιλιάδες μηνύματα οργανισμούς, πρεσβείες και πολιτικά γραφεία κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων της Ευρώπης.
Επίσης, τα θερμά μας ευχαριστήρια στην Παμμακεδονική και στην κυρία Γκατζούλη, όπως φυσικά και στον κύριο Παπαθεμελή αλλά και στον Σταύρο Βιτάλη, που μ τις προσωπικές και άοκνες προσπάθειές του μπόρεσε να εκμεταλλευθεί όλες τις προσωπικές του γνωριμίες προκειμένου να πιέσει και να βρει τελικά το "κενό ασφάλειας" που επέτρεψε την εύρεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους αναγνώστες, όλων των ιστολογίων, καθώς και όλους όσους μέσα από το facebook αγωνίστηκαν για να διαδώσουν το αίτημα της εύρεσης ενός λαμπρού νέου, ενός επιστήμονα με ιδανικά κι ενός φιλέλληνα, του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.
Τους ευχαριστούμε όλους, ακόμη κι εκείνους που δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εύρεσης του Βάσκο.
Ευχαριστούμε όλους, για το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να γλυτώσουν έναν συνάνθρωπό τους από τα χειρότερα... Γιατί ο Βάσκο βρέθηκε πολύ κοντά στα χειρότερα, αλλά όλοι εσείς, τον φέρατε πίσω...
ΠΑΜΜΕ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Περιμενα και καποια πρωτοβουλια απο το ΛΑΟΣ.
    Δεν ξερω αν συμμετειχαν μελη του,αλλα μονο το ΠΑΜΜΕ εδωσε βροντερο παρον.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]