Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πραγματικό έλλειμμα της χώρας είναι η ποινική ατιμωρησία των πολιτικών


  • Η Νέα Δημοκρατία έκανε ένα τεράστιο λάθος και το πληρώνει σήμερα η χώρα
  • Τα κροκοδείλια δάκρυα της Νέας Δημοκρατίας
  • Η πολιτική «ομερτά» η κύρια αιτία της κατάντιας μας
  • Ομολογία πολιτικής δειλίας από τη Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση σήμερα μέμφεται το παρελθόν της και την απογραφή Αλογοσκούφη και εθελοτυφλώντας επιμένει πως ήταν ένα λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε δηλαδή να γίνει η απογραφή και η δημοσιοποίηση του αποτελέσματός της στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Δεν ξέρω αν στη Νέα Δημοκρατία πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν μπορώ να γνωρίζω εάν η επιθυμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην κυβερνήσει την χώρα είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί τα μέλη της σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να καταλάβω, είναι πως δεν είναι δυνατόν να τολμούν οι πολιτικοί στρατηγοί της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώνουν τέτοιου είδους αηδίες, που μόνο αρνητικά μπορούν να λειτουργήσουν, διώχνοντας από τους Έλληνες πολίτες την οποιαδήποτε σκέψη να την στηρίξουν για να σταματήσει το κακό που έχει βρει τη χώρα…

Και για να εξηγούμαι…

Τι μας λέει η Νέα Δημοκρατία; Πώς δεν έπρεπε να ψάξει να βρει εάν έγιναν απάτες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως έπρεπε να μην δημοσιοποιήσει τα αίσχη που έγιναν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; (αν και είναι σαφέστατο πως ο έλεγχος – απογραφή που έκανε ο Αλογοσκούφης δεν άγγιξε μεγάλες κομπίνες –βλ. Χρηματιστήριο-, Ολυμπιακά Έργα, αγορές στρατιωτικού υλικού κ.α.)

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται δηλαδή σήμερα να μας πει πως έπρεπε να παραλάβει μία χώρα σε οποιαδήποτε κατάσταση και να προσποιηθεί πως όλα έχουν καλώς;

Λάθος κύριοι…! Μέγα λάθος όχι μόνο ότι το είπατε, όχι μόνο ότι το σκεφτήκατε, αλλά και επειδή δεν προχωρήσατε όπως οφείλατε να κάνετε, όταν ανακαλύψατε την μεγάλη αρπαχτή που είχε γίνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Και έρχεστε σήμερα να «ομολογήσετε» τι; Ότι δεν έπρεπε να εκθέσετε την χώρα;
Και γιατί παρακαλώ; Για να μην μάθουν οι «αγορές» τι είχε συμβεί κατά την προηγούμενη κυβέρνηση/κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ;
Δεν ήξεραν οι "αγορές" και περίμεναν εσάς να κάνετε την «απογραφή» για να τα μάθουν;
Είστε σοβαροί ή ψάχνετε για ηλίθια άλλοθι που θα σας απομακρύνουν από το ενδεχόμενο να κυβερνήσετε;

Αν, αγαπητοί κύριοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιθυμείτε να κυβερνήσετε, να βγείτε και να το πείτε στους Έλληνες.
Ευθαρσώς… έντιμα πράγματα και μετά να αποχωρήσετε από την πολιτική σκηνή ομαδικώς.
Να μην μείνει ούτε ένας από εσάς στον πολιτικό βίο.
Ειδάλλως, με την στάση σας και την «ομολογία» σας γύρω από την απογραφή Αλογοσκούφη, μόνο απέχθεια προκαλείται και τίποτε άλλο…

Δυστυχώς, ως κόμμα αποδεικνύεται πως είστε πολύ λίγοι και πολύ επιρρεπείς στα λάθη.
Στα μεγάλα λάθη…
Και είστε τόσο επιρρεπείς, που αγγίζετε (και ίσως να ξεπερνάτε) και τα όρια της ηλιθιότητας και πολιτικής ανικανότητας.

Εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά όπου και να ρωτήσετε θα σας πούνε το ίδιο. Όταν αρχίζει μια δουλειά, πρέπει και να τελειώνει. Αλλιώς είναι μισή δουλειά και ως μισή δουλειά είναι αποτυχημένη.

Έτσι, καλά έκανε ο Αλογοσκούφης και έκανε την απογραφή. Και καλά έκανε και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας εκείνης. Καλύτερα δεν γινόταν... Αλλά, το πράγμα ήθελε και συνέχεια... Και η συνέχεια απαιτούσε εντιμότητα και κυρίως, κοχόνες...!

Όμως, εσείς, αγαπητοί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, νομίζοντας πως οι πολίτες είναι δουλικά παραγωγής χρήματος και εξουσίας, αποφασίσατε να μην τελειώσετε την δουλειά της απογραφής, αποφασίσατε να συνεχίσετε το «έργο» του ΠΑΣΟΚ και με την συνένοχη σιωπή σας, να εξασφαλίσετε και την σιωπή του!!!

Αλλά ούτε αυτό καταφέρατε, επειδή δεν είχατε καταλάβει πως η πολιτική του ΠΑΣΟΚ βασίζεται σε πυροτεχνήματα, σε στρακαστρούκες, σε επικοινωνιακά κολπάκια και, κυρίως, στην επιφόρτιση ευθυνών σε όλους πλην του σοσιαληστικού κόμματος.

Και αφού δεν καταλάβατε την ουσία της πολιτικής ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν προχωρήσατε στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και στην επαναφορά ΟΛΩΝ των κλεμμένων (Άκηδες, Μαντέληδες, Τσουκάτοι και άλλοι πολλοί που ασχολήθηκαν με το «σπορ» της κατασπατάλησης του εθνικού χρήματος και πλούτου), έρχεστε σήμερα ωσάν μωρές παρθένες να μας πείτε τι;
Ότι κάνατε λάθος που κάνατε την απογραφή;
Η ομολογία σας, δυστυχώς αποδεικνύει πως συνεχίζετε να είστε μωροί, αλλά όχι και… παρθένοι!

Αυτό ήταν και το τεράστιο λάθος σας, αυτό το λάθος που επιβάρυνε με τεράστια ποσά το χρέος της χώρας…
Δεχτήκατε την γενικολογία, αλλά δεν ολοκληρώσατε, όπως οφείλατε, τιμωρώντας τους υπευθύνους.
Και σήμερα, ο Ελληνικός λαός τιμωρεί τόσο εσάς, ως άτολμους και συνενόχους, αλλά και το ΠΑΣΟΚ ως ληστρικά κινούμενο και κατά συρροήν ψευδόμενο κόμμα απέναντι στους πολίτες.

Η μη τιμωρία, λοιπόν, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, σας κατέταξε στη θέση των συνενόχων, γι αυτό και σήμερα διαχέεται εντέχνως και πολύ επιτυχημένα η κυβερνητική προπαγάνδα «όλοι ίδιοι είναι», στην οποία δεν είστε σε θέση να προτάξετε οποιαδήποτε έντιμη απάντηση.

Η σιωπή σας αυτή, σας κατέστησε συνενόχους, και η απόφασή σας να μην τιμωρήσετε εκείνους που βίασαν κατά σύστημα, επανειλημμένα και για προσωπικό τους όφελος, την δημοκρατία, τους θεσμούς και την οικονομία, σας καθιστά ενόχους.

Μην «δακρύζετε» λοιπόν, προσπαθώντας να δημιουργήσετε τεχνηέντως πολιτικές γέφυρες με την κυβέρνηση ή προσπαθώντας να απομακρυνθείτε από την «καυτή πατάτα».

Αν είστε πολιτικά έντιμοι, αποδεχθείτε το τεράστιο λάθος σας: Έπρεπε να φυλακίσετε παραδειγματικά τους παρανομούντες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Και αυτό που οφείλατε να το κάνετε, δεν το κάνατε. Δυστυχώς…

Εάν το κάνατε, θα βρίσκατε πολλά από αυτά τα χρήματα που μας λείπουν σήμερα.

Δυστυχώς, όμως, το μεγαλύτερο έλλειμμα στη χώρα, είναι αυτό της πολιτικής εντιμότητας…

Κι επειδή δεν την έχετε, δεν πείθετε.

Κι επειδή δεν την έχετε, έχετε τοποθετήσει τη χώρα και τη δημοκρατία σε αδιέξοδο.

Κι επειδή δεν την έχετε, αναγκάζετε τον λαό να πάρει αυτός την κατάσταση στα χέρια του…

Να είστε σίγουροι, πως όταν συμβεί αυτό, θα παρακαλάτε ο λαός να κρατάει πέτρες…

Αγαπητοί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζετε πολύ καλά ποιοί λόγοι σας στοχοποιούν για... "φάπες", γιαουρτώματα και γιουχαΐσματα. Και γι αυτό φοβάστε, όπως φοβούνται τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και φοβάστε περισσότερο, επειδή δεν είναι μυστικό πως εσείς φταίτε περισσότερο και από την κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία ήρθε λόγω δική σας ανικανότητας.

Εγώ, ως πολίτης, μία συμβουλή έχω να σας δώσω. Μία συμβουλή που σίγουρα σας είναι γνωστή: Οτιδήποτε πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...

Κωνσταντίνος

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. "Έπρεπε να φυλακίσετε παραδειγματικά τους παρανομούντες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων."
    Αν τιμωρούσαν τους προηγούμενους, θα έπρεπε να σταθούν έντιμοι, ώστε να μην τους τιμωρήσουν οι επόμενοι. Τόσα χρόνια μακρυά από την εξουσία. όμως, να μην εξασφαλίσουν κι αυτοί τα δισέγγονά τους; Τσ,τσ,τσ... τέτοια λάθη δε γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σου ειπε ρε Κωνσταντινε οτι αυτα τα ρεμαλια θελουν να κυβερνησουν την Ελλαδα; Αστειευεσαι; Εδω τους ειχε δωσει ο λαος οχι μια, αλλα ΔΥΟ ευκαιριες να το κανουν κι αυτοι την εφεραν στο χειλος του γκρεμου, για να ερθουν τελικα οι αλλοι και να της δωσουν τη ...χαριστικη κλωτσια! Τι λες αγορι μου! Ομοιος στον ομοιο και χειροτερα ακομη! Αμ γιατι εγω στο κειμενο μου ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που δημοσιευσες κι εσυ, τους χαρακτηρισα πολιτικα νεκρους, μονο που δε το ξερουν; Δεν ηξερα νομιζεις τι εγραφα; Ο μονος που ...ονειροβατει εκει μεσα ειναι ο Σαμαρας, ο οποιος και προσπαθει να...ικανοποιησει το ...βιτσιο του (του να γινει πρωθυπουργος δηλαδη, επειδη καποιοι παντελως ηλιθιοι τον ειχαν χαρακτηρισει πριν 18 χρονια, οταν εριχνε τον Μητσοτακη στο βαραθρο, ως τον ...νεο μεγαααλο ηγετη, μη χεσω) ασελγωντας βιαιως πανω σε ενα ...αψυχο πτωμα! Ο Αλογοσκουφης λοιπον κανοντας αυτες τις δηλωσεις, δεν εκανε τιποτε αλλο απο το να δηλωσει και επισημως πια, το μεταθανατιο μνημόσυνο του κομματος.
    Ειναι νεκροι πλεον Κωνσταντινε και το ξερουν. Το ερωτημα λοιπον που θα πρεπει να μας βασανισει απο δω και μπρος, ειναι "τι κανουμε εμεις" πια.
    Πως παιρνουμε τη κατασταση στα χερια μας!
    Μπηκαν στη πολη οι οχτροι αδερφια! Κι εμεις εχουμε δυο επιλογες! Η να τους πολεμησουμε με ο,τι μας εχει απομεινει η να αφεθουμε στο ελεος τους, που αυτο πρακτικα σημαίνει τον θανατο και την εξαφανιση μας
    ως εθνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη ειναι η μονη αναδιαρθρωση που θα σωσει τη χωρα .. ΠΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΥΛΑΚΗ Η ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ .. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ... ΠΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χωρα ειναι προτεκτορατο ,εως τον 2ο Π.Π. των Αγγλων και επειτα των Αμερικάνων,μετά δε την επανασταση το ΄21 διοικούνταν απο τους Γερμανους αφου εβγαλαν απο την μεση τον Καποδιστρια.Οταν αφησαν την εξουσια στα χερια των Ελληνων οι ξενοι επρεπε να εξασφαλισουν μια φαινομενικη δημοκρατια, και ετσι μας έδωσαν τους πολιτικους που έχουμε,επρεπε ομως να εξασφαλισουν και την ατιμωρησια αυτων απο τον Ελληνικο λαο σε ανταλλαγμα της εξυπηρετησης των δικων τους συμφεροντων εναντι των Ελληνικων απο τους προδοτες δοσιλογους τοποθετημενους πολιτικους μας,ετσι φτανουμε στον τιτλο της αναρτησης την βουλευτικη ασυλια ,πανεπιστημιακο ασυλο και ολα τα υπολοιπα παραδοξα που μας κανουν να αγανακτουμε καθημερινα...

    Ι.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κατάλαβα 11:42 τι θα πεί ή φυλακή ή τα κλεμμένα πίσω ; - Θα σου δινόταν εσένα αυτή η επιλογή ;
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην ανησυχείτε στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα , υπάρχει και η ΧΟΥΝΤΑ .
    η Μακρόνησος δεν έχει κουφώματα λέτε τα βράδια να κρυώνουν οι κουφάλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Νέα Δημοκρατία έκανε ένα τεράστιο λάθος και το πληρώνει σήμερα η χώρα.
    Γοητευτηκε & στην συνεχια ΜΙΜΙΘΗΚΕ το ΚΑΚΟ ΠΑΣΟΚ
    και ΑΔΕΞΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ..αναυδοι & ανικανοι...παρασυρομενοι απο το συνδρομο του ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΥ & του.. fast..ενθαρρύνανε
    τα ΣΤΡΕΒΛΑ φαινόμενα..που διαρθωνανε την κοινωνια που ερχοτανε...
    ..μη κτιζεις Παλατια στην αμμο ..θα παρει ο βοριας θα τα κανει κομματια...Η.. οτι φαμε οτι πιουμε & οτι αρπαξει ο κ@λος μας..?
    Πως τα φερνει καμια φορα η ζωη...γιαυτο θα επιμενω να λεω..πως ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ετσι μας ΗΡΘΕ & Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ..αυτου του "περιφημου συνθηματος που πανω του χτιστικε το "Παλατι" του Πασοκ
    ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. που εκτος της ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ- Στοχευμενης- ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ του εν λογο συνθηματος..
    εσπρωξε να δημιουργηθεί μια Πολιτικη δυναμική που αρχισε με εντυπωσιακούς ρυθμούς να "κτιζει" την σημερινη κοινωνια που βιώνουμε.
    Δεξια
    Μία από τις πιο ταλαιπωρημένες λέξεις του ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, λεξιλογίου είναι η λέξη “δεξιός”.
    Το ταξίδι της ξεκινά, ήδη, από την Μυκηναϊκή εποχή με το ανθρωπωνύμιο de-ki-si-wo > δεξιός > Λατ.: dexter…
    Η λέξη δεξιός, ήδη από την εποχή του Ομήρου, προσδιόριζε τον “ικανό”, τον “δυνατό”.
    Γι αυτό και δεξιά άκρα (χέρι, πόδι) ονομάστηκαν εκείνα τα μέρη του σώματος, που στην πλειονότητα των ανθρώπων, είναι πιο “ικανά”, “επιδέξια”.
    Έτσι το δεξιό (ικανό) χέρι προσδιόρισε και οτιδήποτε βρίσκεται στην ίδια πλευρά: π.χ. “στροφή προς τα δεξιά”.
    Αρχικά, η λέξη “αδέξιος” δήλωνε τον αριστερόχειρα , αλλά ήδη από την εποχή του Λουκιανού απαντάται με τη σημερινή σημασία: “ο στερούμενος επιδεξιότητας”.
    Στην ίδια οικογένεια ανήκουν: αδέξιος, δεξιοτέχνης (: ο εκτελών κάτι με ικανότητα), αμφιδέξιος (: ο έχων τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα δυο χέρια ή πόδια με την ίδια επιδεξιότητα)
    Στην ίδια οικογένεια ανήκουν: αδέξιος, δεξιοτέχνης (: ο εκτελών κάτι με ικανότητα), αμφιδέξιος (: ο έχων τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα δυο χέρια ή πόδια με την ίδια επιδεξιότητα)
    Αριστερά
    Για να μην αδικηθεί το αριστερό χέρι, αφού όλα τα “καλά” ήταν για το δεξιό χρησιμοποίησαν λέξεις με θετική σημασία (ευφημισμός).
    Το αποκάλεσαν, δηλαδή, άριστο> αριστερό.
    Στην αρχαία ελληνική, μάλιστα, ονομαζόταν και “ευώνυμο” (ευ+όνομα > “καλονόματο”).
    Οι Αρχαίοι χρησιμοποίησαν με τη σημασία του αριστερός και το “σκαιός”
    Στους νεότερους χρόνους από τη λέξη “ζαβός” (: τρελός,
    Στους νεότερους χρόνους από τη λέξη “ζαβός” (: τρελός, μαινόμενος) σχηματίστηκαν οι λέξεις ζαβρός> ζαρβός> ζερβός (με την οποία αντικατέστησαν τη σημασία του αδέξιος και προσδιόρισαν το αριστερό χέρι)
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ όροι
    Οι λέξεις Δεξιά και Αριστερά, ως πολιτικοί όροι, χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στις 11/9/1789 στη Γαλλική εθνοσυνέλευση. Κατά τη διάρκεια της συνταγματικής Συνελεύσεως οι συντηρητικοί και μοναρχικοί εκπρόσωποι κατέλαβαν τη δεξιά πλευρά (ως προς το Προεδρείο) της αίθουσας.
    Αντίθετα οι προοδευτικοί/ριζοσπαστικοί κατέλαβαν την αριστερή.
    Από τότε οι όροι Δεξιά και Αριστερά μπήκαν στο πολιτικό μας λεξιλόγιο και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν, σήμερα, ποιος είναι ο, πραγματικά, ο Δεξιός και ποιος ο Αριστερός
    Μονο που οταν κατι θελει να δειχνει σαν κατι αλλο...χρειαζεται να καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια..(που αποδεικνειεται χαμενη)
    ΕΑΝ η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Του Πολιτιστικου Παγκοσμιου γιγνεσθαι...μπορουσε να εχει απο τα μεγαλυτερα κατα κεφαλι εισοδηματα...με τον Υψηλοτερο Τουριστικο Προιον..κλπ.
    κατι που ΜΟΝΟΝ οι ΙΚΑΝΟΙ μπορουν να περασουν τα αυτονοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πολιτικά κόμματα που διαχειρίστηκαν την πολιτική εξουσία του τόπου, δείχνουν να είναι βουτηγμένα μέχρι το λαιμό, στη βρωμιά και τη δυσωδία.

    Ενα κόμμα σούπα είναι η ΝΔ, χωρίς ιδεολογική υπόσταση, χαρακτήρα και γραμμή.

    Οποιος προλάβει, οτι αρπάξει και φυσικά εισπράξει,

    Αν η παράταξη δεν αλλάξει την ανθρωπογεωγραφία της με ριζικό τρόπο, άμεσα, θυμηθείτε, δεν πρόκειται ο Ελληνικός Λαός να σας προσφέρει τη δυναμική που απαιτούν οι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. polli swsta etsi akrivws eginan to kalitero einai na fygoun oloi autoi pou euthinontai kai kati akoma ksexasane ton orko pou dwsane na yperetisoune thn patrida mas me timh alhtheia kai sevasmo kai patriwtismo kai oxi na thn syroun sto gremo stnn afaneia ntropi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι αποδεδειγμένα υπαίτιοι της σημερινης πραγματικότητας..
    αφου συνελαβαν & τιμωρησανε τους εαυτους τους για τις ανομιες τους..
    τωρα ζητουν & την νομιμοποιηση ..των πραξεων τους
    να γιατι παλι ο ΚΑΝΕΝΑΣ θαναι μπροστα...
    και ο Λαος απο πεισω..
    κυνηγημενος απο την καθημερινοτητα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μεταπολιτευτικό καθεστώς στο σύνολόν του ήταν εξ αρχής διεφθαρμένο όταν θέσπιζε κατάπτυστα συνταγματικά άρθρα όπως το 85. Συνεπώς ανεξάρτητα από τα επί πλέον πολιτικά εγκλήματα που ενδεχομένως διέπραξε ατομικά κάθε πολιτικός, κανείς συμετέχον σ' αυτό δεν είναι άμοιρος ευθυνών όταν ιδιοτελώς αποδεχόταν την κατάφορη παραβίαση της ισονομίας.
    Αν όμως τα κόμματα παρανομούν και αυτοεξαιρούνται της ισονομίας, τότε σε τί διαφέρουν από τις συμμορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τότε. Τώρα 11 Μηνύσεις για Εσχάτη Προδοσία έστειλε ο ΑΠ στη Βουλή και δεν βρίσκονται 30 βουλευτές για να συζητηθούν στην ολομέλεια.
    30 χρειάζονται.
    Να βρεθούν οι 30. Αυτό είναι όλο.
    Αλλιώς να υποβληθεί Μήνυση εναντίον και των 300, αφού ανά ομάδες μεγαλύτερες η μικρότερες των 30, παρεμποδίζουν της συζήτηση των διαβιβασθέντων από τον ΑΠ Μηνύσεων για Εσχάτη Προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]