Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "υπότροφοι" του Σόρος...

...στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα

Δυστυχώς όσοι δεν μπόρεσαν να ξαναγράψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Ιστορία, επιχειρούν τώρα, που ήρθαν στα πράγματα, να τη διαγράψουν. Και είναι μάλλον αφελές να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για τη γνωστή παρέα Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα…
Οι αγράμματοι ή έστω με τα «πλαστικά» πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους που ανταλλάσσουν μεταξύ τους (και ο νοών νοείτω), που συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ελλάδα δηλώνοντας οι αστοιχείωτοι ότι κάποτε έπαιρναν και έλληνες μετανάστες την αμερικανική ιθαγένεια στην Αμερική, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς… Και εκστομίζοντας τέτοιες μπαρούφες δηλώνουν και επιστήμονες…
Και όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν υποτίθεται μάχη για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και που θεωρούν τη διατήρηση της κοινής εθνικής συνείδησης, των παραδόσεων και της ιδιαιτερότητας ως «εθνικισμό» και «ακροδεξιές θέσεις» είναι οι ίδιοι που αρθρογραφούν και… ακτιβίζονται (συνήθως με κρατικά κονδύλια) για να τα υποστηρίξουν όλα αυτά εφόσον αφορούν όμως τους ιθαγενείς του… κάτω Αμαζόνιου, τη… μελαψή φυλή του δυτικού Νεπάλ και ό,τι άλλο πιο εκκεντρικό μπορείτε να φαντασθείτε.
Υπάρχει μία εξήγηση: μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους έκανε ακαδημαϊκούς, δεν τους έκανε υπερυπουργούς, γιατί δεν αναγνώρισε το ταλέντο τους. Και έτσι τώρα είναι η ώρα της εκδίκησής τους απέναντι σε καθετί ελληνικό.
Έτσι μπορεί να αποσπάσουν και καμιά υποτροφία του Ιδρύματος Σόρος…
Περί ελληνοποίησης των (λαθρο)μεταναστών...
Μια ακόμη επικίνδυνη παράμετρος του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας είναι και το γεγονός ότι, με τις μαζικές ελληνοποιήσεις, αποκτούν δικαίωμα διορισμού σε νευραλγικές θέσεις της δημόσιας διοίκησης, της ελληνικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και των σωμάτων ασφαλείας γενικότερα οι αλλοδαποί με 5 χρόνια διαμονή στη Χώρα μας και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν εδώ.
Και όλα αυτά τη στιγμή που, προκειμένου για τις πολιτογραφήσεις, οι λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν μπορούν να διερευνηθούν σε βάθος από τις αστυνομικές αρχές λόγω της μικρής προθεσμίας που προβλέπεται (4 μήνες).
Και όχι μόνο αυτό αλλά στο σχέδιο νόμου ορίζεται ότι, αν η αστυνομία δεν προλάβει να γνωμοδοτήσει εντός του 4μήνου, συνεχίζει η διαδικασία της πολιτογράφησης και χωρίς τη γνώμη της!
Για τους ομογενείς πάλι τέτοια ευνοϊκή πρόβλεψη δεν υπάρχει…
Επιχειρήματα των προοδευτικών αντιρατσιστών και... ο αντίλογος
Ένα αυτονόητο δικαίωμα της παροχής ιθαγένειας σε όλες τις χώρες της ΕΕ...
Από που και ως που «αυτονόητο»; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
Ούτε αυτονόητο είναι, τεράστιες επιπτώσεις έχει (οικονομικές, πολιτιστικές, δημογραφικές, δημοκρατικές, κλπ), και, βέβαια, συναντάει τεράστιες αντιδράσεις και στην Ευρώπη. Άσε που πουθενά στην Ευρώπη δεν έχει τεθεί με τόσο πρόχειρο τρόπο και τόσο μηδαμινά κριτήρια.
Ψάξε να μάθεις τι γίνεται στην Γερμανία και την Γαλλία ακόμα και για την απλή διαμονή. Ποιά ιθαγένεια και μακακίες;
Και αυτά στα Ευρώπας: όπου και ισχυρή οικονομία έχουν, και καλύτερο ασφαλιστικό και υπηρεσίες, και προβλήματα με «γείτονες» δεν έχουν....
Στην χώρα μας έγινε σήριαλ με εθνικιστικές κραυγές…
Οι αντιδράσεις είναι «εθνικιστικές κραυγές»;
Πες μας τελικά, τι πίνεις και δεν μας δίνεις... Ούτε εθνικιστικές, ούτε κραυγές.
Αν θες να ξέρεις, ιστορικά ο «εθνικισμός» εφεύρεση και κίνημα της Ευρώπης είναι ―αυτοί τον ανέπτυξαν φιλοσοφικά και πολιτικά, αυτοί ματοκύλισαν τον κόσμο δίς, αυτοί σκλάβωσαν το μισό ντουνιά για να έχουν τις αποικίες τους και το «ζωτικό τους χώρο». Εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, δις σκλαβωμένων.
Το να θέλεις, δε, να διαφυλάξεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ, δεν λέγεται ούτε είναι «εθνικισμός» ―τουλάχιστον με την παραδοσιακή έννοια, στα ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚικά μπορεί.
Οι δημοκρατικοί πολίτες είναι υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και κατά του ρατσισμού και του απομονωτισμού.
Ας μάθουν ότι η «πολυπολιτισμική» κοινωνία είναι παρωχημένο σύνθημα του δυτικού καπιταλισμού ―για να έχει φθηνούς εργάτες και διαλυμένες κοινωνίες. Και ότι αυτή ακριβώς η «πολυπολιτισμική κοινωνία» ανάβει και ενισχύει τον ρατσισμό ―δημιουργεί πολλαπλά γκέτο, «πολλών πολιτισμών».
Κοινωνία είναι αυτοί που έχουν «κοινό». Κοινό πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, νόμους, έθιμα, εμπειρίες, κουζίνα, τέχνη, κλπ κλπ ―πάντως κοινά όλα αυτά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό το καθένα.
Το ιδανικό στην κοινωνία δεν είναι ο πολυπολιτισμός (=πολλοί διακριτοί και ξεχωριστοί πολιτισμοί μεταξύ τους που συμβιώνουν όπως όπως) αλλά η ενσωμάτωση και η συνοχή. Δηλαδή, η «κοινωνία». «Πολυ-πολιτισμική κοινωνία» δεν υπάρχει, είναι αντίφαση. Υπήρξαν πολυ-πολιτισμικές αυτοκρατορίες. Με το ζόρι και με ξύλο. Αυτό δεν είναι το ιδανικό μας.
Είναι υπέρ ενός κόσμου που κοιτάει μπροστά και όχι πίσω.
Καλύτερα να κοιτάει και πίσω, μην του μπει τίποτα απότομα.
Τα «κοιτάμε μπροστά» είναι κούφια συνθήματα και λατρεία της ιδεολογίας της «προόδου».
Τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή ήρθαν στην χώρα μας σε πολύ μικρή ηλικία είναι κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού.
Πολλά από αυτά τα παιδιά είναι ενήλικες και δεν έχουν ούτε πιστοποιητικό γέννησης ενώ φοίτησαν στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και μετείχαν της Ελληνικής παιδείας.

Εδώ τα ελληνικά παιδιά που «φοιτούν στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα» δεν μετέχουν «της ελληνικής παιδείας» και μετέχουν τα παιδιά των μεταναστών;
Το δε σύστημα «ελληνικής παιδείας» με τους πολυ-πολιτισμικούς μαθητές πολλών ταχυτήτων (άλλοι δεν μπορούν να ψελλίσουν λέξη ελληνικά) έχει πάει πίσω όσο δεν παίρνει.
Έλληνες που δεν έχουν διαβατήριο, καταδικασμένοι στην μαύρη εργασία, δεύτερης κατηγορίας… Έλληνες που ενώ σπούδασαν με έξοδα του Ελληνικού κράτους δεν τους δίνεται το δικαίωμα να μετέχουν στην ενίσχυση της οικονομίας με την εργασία και τις γνώσεις τους.
Το σπούδασαν με έξοδα του Ελληνικού κράτους», εντάξει. Το «έλληνες» από που προκύπτει; Επειδή πέρασαν καιρό εδώ; Έτσι δίνεται η ιθαγένεια στας Ευρώπας;
Και γιατί όχι να έρθουν και άλλα π.χ. 6-7 εκατομμύρια «έλληνες»; Ή θα είναι και αυτό «άπλωμα της δημοκρατίας»; Και όταν θα είναι τόσοι οι «έλληνες» μουσουλμάνοι π.χ. που θα πρέπει ―που θα απαιτούν― να μπουν ειδικοί νόμοι με επιρροή από τον αυστηρό μουσουλμανικό κώδικα και αυτό «βάθαιμα της δημοκρατίας θα είναι»;
Ή μήπως πιστεύεις ότι άπαξ και αποκτήσουμε π.χ. ένα 20-30% μουσουλμάνων δεν θα έχουμε τέτοια;
Ήδη, για «εγκλήματα τιμής» στην Ευρώπη έχεις ακούσει; Για κακοποιημένες γυναίκες; Για κορίτσια που παντρεύονται με συνοικέσιο και δεν τα στέλνουν σχολείο ―καίτοι υποχρεωτικό για τους ντόπιους; Για κυνήγι ―μέχρι δολοφονίας― όσων θεωρούν ότι καταφέρθηκαν προσβλητικά απέναντι στην θρησκεία τους; Και αυτά «βάθαιμα της Δημοκρατίας»;
Ντροπή για αυτού του είδους τις κραυγές στη χώρα που έδειξε τι σημαίνει Δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη...
Δεν ανοίγετε κάνα βιβλίο να διαβάσετε τι είδους νομοθεσία είχε για τους μετανάστες η Αθηναϊκή Δημοκρατία, που «έδειξε τι σημαίνει Δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη»;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μπραβο!!Αυτο χρειαζομαστε.
    Απλη επιχειρηματολογια κατα των ανθελληνων θολοκουλτουριαρηδων.
    Καποτε εβλεπα τα σχολια τους,ειδικα σ’αυτο το ιστολογιο,αλλα τωρα τουμπεκι.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ!!!ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΕ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ!!!ΣΥΝΘΛΙΨΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ--ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ--ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ--ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΕ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ'' ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ) Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]