Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πως θα είναι η Ελλάδα το 2015

Είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι το 2015 που η χώρα μας σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα έχει 4.200.000 μετανάστες, κυρίως μετανάστες προερχόμενους από την Τουρκία, θα έχει παντού φαινόμενα πολύ οξύτερα από αυτά της Πάτμου (απόβαση λαθρομεταναστών) και της συνοικίας του Αγίου Παντελεήμονα της Αθήνας.
Η Ελλάδα με αριθμό μεταναστών μεγαλύτερο από τον ενεργό της πληθυσμό θα είναι αδύνατον να τους απορροφήσει και θα έχουμε πολυδιάσπαση της χώρας, πιθανόν αλλαγή του ονόματος της και άλλα, που άλλοι περισσότερο ειδικοί μπορούν να αναλύσουν και να προβλέψουν.
Εξ όσων γνωρίζω η χώρα μας προσπαθεί εδώ και χρόνια να λύσει το πρόβλημα της ηθελημένης από το επίσημο τουρκικό κράτος λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία, μέσω της ΕΕ. Μέχρις όμως να το λύσει εκεί φαίνεται ότι θα έχει γίνει μη αναστρέψιμη καταστροφή.
Ένα είναι βέβαιον. Ότι αν συνεχίσουμε να διακατεχόμαστε από την ίδια αφέλεια (άκουσα εκπρόσωπο κόμματος να ευχαριστεί του λαθρομετανάστες που διάλεξαν τη χώρα μας), το 2015 ή και πριν θα έχουμε, ή το τέλος ή την αρχή του τέλους της Ελλάδας όπως την ξέρουμε. Θα το καταλάβουν οι αφελείς, δήθεν αντιρατσιστές, όταν το πρόβλημα θα έχει φτάσει την πόρτα τους.
Θα έχει τότε διαπραχθεί το μεγαλύτερο έγκλημα για τις επερχόμενες γενιές Ελλήνων και για τον Ελληνικό πολιτισμό.
Κατά τα άλλα καλά κρατεί η πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού ότι είναι ρατσιστής, κτλ., χωρίς να γίνεται δήθεν αντιληπτό ότι δεν είναι θέμα ρατσισμού ή αντιρατσισμού, αλλά προγραμματισμένο από μτην τουρκία έγκλημα αλλαγής της σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας.
Συμπέρασμα. Φαίνεται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο να μουσουλμανοποιηθεί από ότι η Κύπρος να τουρκοποιηθεί, αφού στην Κύπρο έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα ενώ στην Ελλάδα μας επικρατεί κατευθυνόμενος ύπνος βαθύς.
Αιτία του τι συμβαίνει και στη Ελλάδα και στην Κύπρο είναι προφανώς η πολιτική των κυβερνησάντων τα τελευταία χρόνια τη χώρα με αρχή το 1996 την επιλογή του "εκσυγχρονιστή" Κώστα Σημίτη και όχι του Γεράσιμου Αρσένη ως πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η επιλογή Σημίτη έλαβε χώρα σε ένα κόμα για το οποίο ισχυρίζονται οι Χαζαροεβραίοι ότι είναι το μεγαλύτερο Ιουδαικό κόμα τού σύνχρονου κόσμου. Επελέγη όχι ώs πρωθυπουργόs τηs Ελλάδαs αλλά ώs αντιβασιλεύs τού σημερινού πρωθυπουργού-Βασιλέωs. Ο Σημίτηs έστρωσε με νόμουs και πράξειs τα θεμέλια για την εκθεμελίωση τοτ Έθνουs. ΟΠαπανδρέου βρήκε έτοιμο το έδαφοs που ώργωσε ο Σημίτηs και λίπανε η ΝΔ το Καραμανλή του Παυλόπουλου και τηs Γιανάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η διαφημιση της vodafon παντος δειχνει τρομακτικους πολεμιστες αφοβουσ και θαραλεους.ΕΛΛΑΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]