Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόχος της κυβέρνησης να κάνει τους Έλληνες μειονότητα μέσα στην Ελλάδα!!!

Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον παράνομη

Εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες
Η δημοκρατία καταλύθηκε από την κυβέρνηση
Το κράτος καταλύεται από τους λαθρομετανάστες


Μετά τις σημερινές αποφάσεις της η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό. Αυτομάτως καθίσταται παράνομη, από τη στιγμή που ενεργεί έτσι ώστε να αλλοιώσει τα εθνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε ιδιαίτερη νοημοσύνη, για να αντιληφθεί ο οιοσδήποτε πως η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έχουν δημάρχους, βουλευτές ή και υπουργούς, πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα εκλέγονται χωρίς πολιτικά αλλά με καθαρά φυλετικά κίνητρα.
Η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε να ισοπεδώσει τον ελληνισμό και να τον παραδώσει βορά στις ορέξεις ανθρώπων αγνώστου προέλευσης και αγνώστου ταυτότητας. Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, που λίαν συντόμως θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ζωή και πιθανότατα θα αποφασίζουν για μικρές ή μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες. Η επικείμενη αλλαγή των εκλογικών περιφερειών καθώς και ο υπό σύσταση εκλογικός νόμος που ετοιμάζουν οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, είναι απολύτως βέβαιο πως θα παραδώσουν στα χέρια κάποιων λαθρομεταναστών κάποια ή κάποιες εκλογικές περιφέρειες. Φυσικά, αυτομάτως, οι ήδη υπάρχοντες κάτοικοι αυτών των εκλογικών περιφερειών θα πρέπει να υποταχθούν στις ορέξεις, στις επιθυμίες ή στις πολιτιστικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες του τοπικού κυβερνήτη (λαθρομετανάστη αγνώστων στοιχείων, αγνώστου ποινικού μητρώου, αγνώστου ιδεολογικής προέλευσης και τάσης).
Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να εξολοθρεύσει τους έλληνες πολίτες. Έτσι απλά. Χωρίς να έχει κάνει καμία σχετική ανακοίνωση προεκλογικά, χωρίς να κάνει κανέναν κοινωνικό διάλογο, χωρίς να κάνει έστω και κάποια επικοινωνιακή προσπάθεια επηρεασμού της κοινωνίας πολιτών της χώρας. Το πολιτικό πραξικόπημα το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, επιτίθεται στην δημοκρατία, στις έννοιες και τις διαδικασίες που την απαρτίζουν και την περιβάλλουν. Ο κύριος Παπανδρέου και η παρέα του ευρισκόμενοι μπροστά στο δίλημμα: κράτος χωρίς δημοκρατία ή δημοκρατία χωρίς κράτος, καινοτόμησαν και εισήγαγαν την τρίτη λύση, δηλαδή ούτε κράτος ούτε δημοκρατία!!!
Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν ισχύουν αυτά που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε να πραγματοποιήσει. Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν τολμούν να διαγράψουν τους υπάρχοντες πολίτες και να τους αντικαταστήσουν με κάποιους άλλους, λαθραία εισαχθέντες και αγνώστων προθέσεων λαθρομετανάστες. Ενώ την μία ημέρα ο κύριος Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την άκρως ανησυχητική αύξηση των εγκληματικών ενεργειών στην χώρα (και τα δελτία περιστατικών των αστυνομικών διευθύνσεων δίνουν σαφή εικόνα για την υπαιτιότητα των παραβατικών ή εγκληματικών τάσεων), την αμέσως επόμενη ημέρα κι ενώ το κράτος βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης λόγω της τραγικής κατάστασης της οικονομίας, ενώ ο καθ΄ ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος ανακοινώνει πως το ασφαλιστικό σύστημα έχει ουσιαστικά αποτύχει, ενώ η τουρκική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Θράκη αυξάνεται καθημερινά σε επικίνδυνο βαθμό, ο κύριος Παπανδρέου μέσω του υπουργικού του συμβουλίου, ανακοίνωσε πως αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μία σειρά μέτρων που θα ελληνοποιούν τους λαθρομετανάστες και θα τους δίνουν επιπλέον το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι…!!!
Με απλά λόγια, η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε να αλλάξει την εθνοτική δομή της σημερινής Ελλάδας, η οποία πολύ σύντομα θα αποτελείται από κατοίκους πακιστανικής, αφγανικής, ινδικής, σομαλικής, κενυατικής, κινεζικής και ελληνικής καταγωγής!!! Ναι, οι Έλληνες πολίτες, οι γηγενείς κάτοικοι, οι αυτόχθονοι, θα μετατραπούν σε νέους ινδιάνους, απειλούμενοι από τις ορδές των (κατά κύριο λόγο) μουσουλμάνων ελληνοποιηθέντων κατοίκων της χώρας…!!! Μας προορίζουν, οι κυβερνητικοί πολιτικοί εγκέφαλοι, να γίνουμε μία μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!!!
Οποία μωρία, μπορεί να κατοικεί στους εγκεφάλους αυτών των ανθρώπων που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας ψευδόμενοι και αντί να απευθυνθούν προς τους κατοίκους-πολίτες ζητώντας τους συγνώμη, αποφασίζουν την εξολόθρευση του ελληνισμού…; Οποία ηλιθιότης μπορεί να συγκριθεί με το μέγεθος της πολιτικής ηλιθιότητας των κυβερνώντων την χώρα σήμερα; Φυσικά, η γνώση των κυβερνώντων περί της καθημερινότητας είναι μηδενική, αφού ζούνε σε φυλασσόμενες κατοικίες ή περιοχές, διασκεδάζουν σε αυστηρά ελεγχόμενους χώρους και φρουρούνται επί 24ώρου βάσεως προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση στην οποία η ζωή τους (ή των οικογενειών τους) θα βρεθεί σε επικίνδυνη κατάσταση…
Η χώρα πλέον δέχεται επίθεση εκ των έσω, από τους ίδιους τους άρχοντές της, οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν υπηκόους!!! Η χώρα παραδίδεται σε αγνώστους, για να συνεχίσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα (όλο αυτό το πολιτικό τσούρμο) να βρίσκεται στην εξουσία, για να μπορούν οι νεοταξικές πολιτικές να εφαρμόζονται απρόσκοπτα…
Η κυβέρνηση Παπανδρέου γνωρίζει πως δεν έχει μέλλον, αλλά κάποιες πιθανότητες συνέχισης μέσω των λαθρομεταναστών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου γνωρίζει πως έχει ανοίξει με την δική της ευθύνη το Κουτί της Πανδώρας και πως η σημερινή κατάσταση της χώρας θα μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στα επερχόμενα δεινά που θα γνωρίσει ο τόπος. Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ουσιαστικά τοποθετεί απέναντι από τον ελληνικό λαό, απέναντι από τους έλληνες πολίτες και απέναντι από τις ευθύνες που ανέλαβε με την εκλογή της… Η κυβέρνηση Παπανδρέου με την συγκεκριμένη απόφαση δίνει το δικαίωμα άλωσης της χώρας τα συμφέροντα και την ακεραιότητα της οποίας ορίσθηκε (και ορκίσθηκε) να υπηρετεί. Τα μικρά πολιτικά ανθρωπάκια που αποφάσισαν να βρεθούν απέναντι από τον λαό, σαφέστατα θα πρέπει να γνωρίζουν πως έχουν τοποθετήσει τους εαυτούς των απέναντι από την δημοκρατία της οποίας πλέον έχουν γίνει από υπέρμαχοι, εχθροί…
Εάν τολμούν οι σημερινοί πολιτικοί, όλων των κομμάτων, θα πρέπει να θέσουν την άποψή τους σε δημοψήφισμα. Θα πρέπει να ζητήσουν εφαρμογή της δημοκρατίας, εάν θέλουν να λέγονται δημοκράτες. Ειδάλλως, από σήμερα θα αποκαλούνται πολιτικοί πραξικοπηματίες και πολιτικοί βιαστές του Συντάγματος των Ελλήνων και των αξιών του ελληνισμού…
Κύριοι της κυβέρνησης, είναι γνωστό πως βρίσκεστε σε δεινή θέση, όντας συλληφθήκατε ψευδόμενοι για να κατακτήσετε την εξουσία. Μην οδηγείτε τον τόπο στον όλεθρο, ο οποίος τελικά θα σας βρει και θα ξεσπάσει επάνω σας με μανία. Η υπομονή του έλληνα έχει εξαντληθεί προ πολλού. Τα όριά του έχουν ξεπεραστεί και μοιάζει με καζάνι έτοιμο να σκάσει… Όσους λαθρομετανάστες ή «πρόθυμους» και αν τοποθετήσετε ανάμεσα σε εσάς και στους πολίτες, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν βρίσκεστε σε κάποιο πολιτικό σταυροδρόμι, αλλά βρίσκεστε στην άκρη του Καιάδα, του θανάσιμου γκρεμού όπου οι αρχαίοι Σπαρτιάτες πετούσαν τους άχρηστους… Ή πιστεύετε πως οι νεοπολιτογραφημένοι, ως έλληνες, λαθρομετανάστες, θα μπορέσουν να σας γλυτώσουν από τον ζωντανό σας εφιάλτη;
Μην γίνεστε εχθροί του λαού. Όποτε και αν συνέβη αυτό, όποιος και αν τόλμησε να εναντιωθεί στον λαό και να ισοπεδώσει την δημοκρατία, γνώρισε πολύ άσχημο τέλος και η ιστορία του φέρθηκε όπως του αναλογούσε… Με πόνο καρδιάς, σας συμβουλεύω να επανέλθετε στην τάξη και να αποτινάξετε τις όποιες ιδέες περί αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας… Πιστέψτε με, είστε τόσο μόνοι σε αυτή σας την απόφαση, που θα τρομάζατε εάν βλέπατε την πολιτική θέση στην οποία οικειοθελώς μετακινηθήκατε… Η τραγικότητα των ημερών ας μην σας συμπαρασύρει στην τραγικότητα των πολιτικών ενεργειών… και ας μην επιτρέψει να παρανομήσετε έναντι του συνόλου των ελλήνων πολιτών.
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Η χρησιμοποίηση του κ.κ. Ιερώνυμου για να καλύψετε το πολιτικό σας ατόπημα αγαπητοί μας άρχοντες και κύριε πρωθυπουργέ, δυστυχώς, δεν τιμά ούτε εσάς αλλά ούτε κι εκείνον, που αποφάσισε ως ανώτερος ιεράρχης να συμμετάσχει σε αυτό το πολιτικό ανοσιούργημα και να σας προσφέρει ηθικό άλλοθι στην απόπειρα αλλοίωσης του ελληνισμού…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ



    Τελικά οι πανηγυρισμοί των μεταναστών, νόμιμων και μη, το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου που νίκησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ήταν μόνο και μόνο γιατί ήταν όμορφο το σήμα του πράσινου ήλιου.

    Όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο πρωθυπουργός, ξεκινάει την «δημόσια διαβούλευση» για να αποδοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια σε 1.000.000 μετανάστες.

    Προφανώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο Ελληνικός λαός να κυβερνήσει και ξέροντας επίσης ότι μετά την θητεία του δε θα έχει λυθεί κανένα ζωτικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό σώμα. Γυρίζει την πλάτη στον Έλληνα και αναζητά αλλού αγορά για να πουλήσει το προϊόν του. Ένα προϊόν το οποίο έχει βυθίσει τον Έλληνα στην ανέχεια, στη ντροπή και στη μιζέρια εδώ και τριάντα περίπου χρόνια.

    Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. στο θέμα, είναι εδώ και χρόνια ξεκάθαρη. Περιμένουμε την Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει και αυτή τις θέσεις της, καθώς η αποδοχή μίας τέτοιας αλλοίωσης του εκλογικού σώματος, περάν των άλλων, σημαίνει και τον πολιτικό της αυτοχειριασμό.

    Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αυτόν τον επίσημο επικοισμό της Ελλάδος, χωρίς πρώτα να ρωτήσει την γνώμη του Ελληνικού Λαού μέσω δημοψηφίσματος, θεωρούμε ότι ενεργοποιείται η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος.

    Ένα Έθνος που άντεξε χιλιάδες χρόνια, περνώντας πραγματικά από συμπληγάδες το ετοιμάζουν να χαθεί μπροστά στα αδηφάγα μικροπολιτικά τους σχέδια. Ο Έλληνας όμως ποτέ δε λύγισε, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Όλοι είμαστε προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Εμείς οι νέοι μαχητές του Ελληνισμού θα δηλώσουμε παρόν και σε αυτή την μάχη, καθώς ο υπέρτατος νόμος για εμάς είναι η σωτηρία της Πατρίδος.

    ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ

    Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA TOYS ELLHNES TOY EKSOTETIKOY GEN EXEI PSIFO.
    GIA TOYS LATHOMETANASTES EXEI. H ELLHNES TOY
    EKSOTERIKOY EKANAN THN ELLADA, THN ESOSSA, KAI PALH THA THN KSANASOSOY, APO EKEI POY THA THN
    PANE TA POYLHMENA LAMOGIA H SHMERINH MAS
    HGETAIS +IERWNYMOY
    MIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.neb.gr/node/1172

    Μετανάστες και ιθαγένεια

    Σαμαράς: Ρωτήστε με καλύτερα πώς θα τους ενσωματώσουμε. Σε όλες τις χώρες που υποδέχονται μετανάστες το μείζον πρόβλημα είναι πώς θα ενσωματώσουν στις κοινωνίες τους τα παιδιά των μεταναστών. Σε μας το πρόβλημα αυτό δεν ετέθη ποτέ. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν θα τους δώσουμε ελληνική ιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε και ελληνική ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ανάλυσή σας είναι πολύ σωστή. Είναι ένα πραξκόπημα που περιφρονεί το Σύνταγμα της χώρας.
    Απαράδεκτος ο ρόλος του Ιερώνυμου. Πουλήθηκε για τριάκοντα αργύρια.
    Αντίσταση με πολιτικά κα νομικά μέσα για ανατροπή της αντισυνταγματικής και απαράδεκτης απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή την κυβέρνηση ψηφίσαμε; Ο Ιερώνυμος με αυτά που κάνει δείχνει πόσο δίκιο είχε ο μακαριστός Χριστόδουλος. Ντροπή και αίσχος στους πρωταγωνιστές της άθλιας παράστασης που παρακολουθήσαμε. Να μην περάσει η καταστροφική αυτή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βασικό πρόβλημα είναι και το οικονομοτεχνικό θα τους βάλουν και στο ΙΚΑ ? Τι προνόμια άλλα πέραν της ευρωπαϊκής ταυτότητας θα δώσουν? ας τους δώσουν ευρωπαϊκή ταυτότητα οι Γερμανοί! Έχουμε ανάγκη εργατική τάξης? Όπως έκαναν άλλοτε σε Ευρώπη Αμερική? Ούτε φυσικά είμαστε στην Αμερική για να έχουμε αμερικανικό δίκαιο και τελικά στην Αμερική και Καναδά δίνετε τόσο εύκολα η εθνικότητα ?Αλλιώς βλέπεις το μεταναστευτικό, όταν είσαι στην Αμερική αλλιώς στην Ευρώπη και αλλιώς όταν είσαι στο φεγγάρι και αλλιώς στην μέση ανατολή και στο Αφγανιστάν και ποια ήθη και έθιμα φέρουν και διαβρώνουν ποιους και με ποιο τρόπο ?μας αρκεί το ότι ανήκουμε εις την δύση κουβαλώντας και όλοι την σαβούρα τους είδη .

    Οι περισσότεροι αναλυτές κάνουν λόγο για το ασφαλιστικό και για το μπαμ του 2015 , για εμάς 20013, σε Αμερική και Ευρώπη εμείς ποιους θα ταΐσουμε αφού στην Αμερική τα ταμεία θα είναι άδεια στην Ελλάδα είναι ίδει. Θα φορολογούνται η θα επιδοτούνται?


    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες οι πολιτικές ηγεσίες και περισσότερο ο πατέρας (ως "φυτευτός) και τώρα ο γυιός Παπανδρέου "τελειώνουν" τήν Ελλάδα. Μέ μισούς Έλληνες να κοιμούνται και άλλους μισούς να έχουν προσκυνήσει (χωρίς εισαγωγικά) σε κάποιο πολιτικό γραφείο, οι Έλληνες μπλόγκερς κρατούν Θερμοπύλες (χωρίς εισαγωγικά). Μας έτυχε, φαίνεται δύσκολο, αλλά είναι χρέος. Ξυπνήστε τον κόσμο με ένα "κλίκ", ένα μήνυμα, ένα λόγο στις παρέες, στους συλλόγους Γονέων, με μια κουβέντα κι ας μοιάζει με χαστούκι.
    Προσοχή στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας αναρωτηθουμε ολοι μας το ποσο φταιμε και εμεις οι πολιτες για αυτοι την κατασταση, ειμαστε δεσμαιοι των πολιτηκων εδω και δεκαετιες,σαν τους ιθαγενοις που ανταλασαν χαντρες με χρυσο, ειμαστε εγκλοβισμενοι σε μια πελατειακη κατασταση με τους πολιτηκους ταγους τις χωρας, ας μην κλαιμε εμεις φταιμε στο μεγαλυτερο ποσοστο, οι αρχοντες αυτοις τις χωρας ειναι πουλημενοι και κοιταζουν την παρτι τη δικη τους και των ξενων κεντρον τις παγκοσμιοποιησης και διαλησεις των εθνων.Λοιπον στο δικο μας χερι ειναι να το αλλαξουμε ας αρχησουμε απο σημερα κιολας μεσα απο τα μπλοκς ,σε συζητησεις,στην καφετερια,σε συγκεντρωσεις,σε διαδηλωσιες.Πολλοι απο εμας δοσαμε αγωνα για να μην βγη η ντορα στην προεδρια,κοντρα σε ολα τα ΜΜΕ και το πετηχαμε, αυτο ειναι ο οδηγος μας για των αγωνα μεσο των μπλοκς,το βασικο εργαλειο η δυναμη μας ειναι αυτη ας το χρεισημοποιησουμε συνετα για το συμφερων της πατριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ιθαγενεια θα ειναι η ταφοπλακα της ελλαδος
    μετα θα αρχισουν διεκδηκισεις και μειονωτικα
    ζητηματα,και το σεναριο το εχουν ετοιμο με τον
    καποδυστρι2 και η δυαλυση μας ειναι ετοιμη.
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]